Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przybywam z daleka

SZOK!!!!!!!!! Ludzie naprawde nie mają serca !!!!!!!

Polecane posty

znalazłam ten topik na ogólnej http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3729902&start=0 i wrecz jestem oburzona tym co tam sie dzieje. Jedni tracą wszystko a inni nie maja nawet kawałka serca. :(:(:(:( ja osobiscie jutro wplace pare złotych - może to nie duzo ale zawsze cos. Nie mam sumienia patrzec na krzywde innych, :(:(:(

Przeczytalam i jestem w szoku.Nawet nie ma jak tego skomentowac:-o Bo co mam napisac? Jak nasz J.Pawel II zmarl to caly swiat pograzyl sie w zalobie.W tv pokazywali non stop jak to sie Polska jednoczy w zalu ludzie razem kazdy sie usmiechal przez lzy do drugiego czlowieka kazdy wyciagal reke do zebraka i co z tego zostalo?zero empatii wszedzie wredota zero wyobrazni.Nie zycze tym wywlokom z tamtego tematu tego co przezyla ta rodzina.SZOK!:-o

Madziu - to naprawde straszne, nawet nie jestem w stanie wyobrazic sobie tego co czują Ci biedni ludzie:( a te wszystkie kurwy z tamtego topiku wytargałabym za morde :(:(

Gość anawaaa
Chwile ,a to dlaczego ktos ma meic serce jak są osoby ktore w ogole o sobie,o swoich bliskich nie myslą. Trzeba tak zyć i postepowac aby do tragedii nie dupuszczac.Jezli spełnimy wszyskie warunki zabezpieczenia swojego mienia,zdrowia i zycia i mimo to zdarzy sie losowe nieszczescie to wtedy mozemy domagac sie pomocy u innych,bo dopełnilismy wszysko aby do nieszczescia nie dopiscic.

a skąd ty mozesz wiedziec czy oni zrobili wszystko czy nie? Nie wypowiadaj sie w tym temacie bo za to co napisałas o tym ze szkoda ze ci rodzice nie spalili sie razem z tym dzieckiem to jestem w stanie wyrwac ci ten pusty łeb.

Gość anawaaa
Na epwno nei zrobili wszyskiego aby do tragedii nie dopuscic.A po drugie jakby sie ubezpieczyli to o pomoc nie prosiliby a w ogole jak nie sa wazne materialne sprawy to po co o pomoc prosza,niech ida do przytułku i niech sie dorabiaja od nowa.Szkoda tylko dziecka.Te co szczekaja na tych co sa przeciwni pomocy niech sami pomagaja,ale nie pare złotych,tylko przez pare m-cy całe swoje dochody oddaja a nie chca pomagac kosztem innych.Co to za pomoc nie za swoje pieniadze. A poza tym ludzie co naprawde pomagaja nie ogłąszaj tego wszem i wobec,tylko pozostaja anonimowi.

Gość anawaaa
A gadanie,pisanie ,przezywanie nieszczescia ktore komus sie wydarzyło nic nie daje.Nie gadac,tylko robic,wiec jak jestescie takei wspołczujace to jazda na miejsce tragedii i pracowac i oddawac swoja kase a nei wypisywac litosciwe dyrdymały.

Gość anawaaa
Tragedia,tragedią.Wspołczuje ,ale powtarzam,zebractwo jest złeRodzina dotknieta tragedia ma swoja rodzine,ciotki,pociotki,bniech oni poczuwaja sie do pomocy a nie tylko na panstwo i innych ludzi zwalac odpowiedzialnosc.

Gość asiulka_kulka
Nie życzę nikomu takiej sytuacji. Ci ludzie przeżywają wielką tragedię :( Nie uczciwe jest ocenianie czy zrobili wszystko czy nie bo tak naprawdę nie znamy sytuacji tej rodziny. Z pewnością teraz najtrudniej pogodzić im się ze stratą dziecka. Ale aby mogli za jakiś czas zacząć życie na nowo będę potrzebować wsparcia innych ludzi. Nawet jeśli byli ubezpieczeni to chyba nie jest ono wypłacane z dnia na dzień, a przecież stracili w pożarze wszystko co mieli. Żebraniem moim zdaniem to wyłudzanie pieniędzy z użyciem kłamstwa, ci ludzie nie kłamią ich tragedia jest tak realna i namacalna, że aż boli.

nie chcesz dawac to nie dawaj ale po jaki chooj tak to komentujesz? Te texty o tym że szkoda że sie nie spalili wszyscy itd to daruj sobie ale wiesz zapamietam na przyszłosci i powtórze ci kiedys mam nadzieje - jak sama bedziesz w takiej lub innej sytuacji:(:(

przybywam niejedna by inaczej spiewała jakby zasam potrzebowala pomocy