Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hnhkjukli8oi

CZY MOJA DZIEWCZYNA MA RACJE???????

Polecane posty

Gość hnhkjukli8oi

Moja dziewczyna zrobiła mi wielką afere o pewną sytuację. Otóż siedziała przy komputerze i chciała żebym jej zafarbował włosy... ja nigdy tego nie robiłem wiec odrazu wyraziłem swoją niechęć dodając że kompletnie sie na tym nie znam i nigdy nawet farby w eku nie miałem... Lecz ona nalegała ...mówiła mi że mam poprostu wmasować jak zwykły szampon do włosów wiec ostatecznie sie zgodziełm... Zaczałem jej wmasowywac i na samym końcu kapnęła jej z włosów kropka farby na bluzke... i w tym momencie sie zaczeło ...Zaczeła mi zarzucać ze jestem nieudacznikiem życowym, ze wszystko niszcze, że jestem nie odpowiedzialny a na końcu mi powiedział że mi nie ufa bo boi sie że jak bedziemy miec dziecko to boi sie że mi na ulice wybiegnie... Jak można porównywac opieke nad dzieckiem, co jest obowiązkiem obojga rodziców do typowo kobiecego zajęcia jakim jest farbowanie włosów ? ...tymbardziej że nigdy tego nie robiłęm i uprzedzałem że tego nie potrafie ....jak można podważac zaufanie przez głupią plame? ...

Gość haaaaahaaaaa
to mogla nakryc bluzke jakims recznikiem,a najlepiej ja zdjac

Gość manufaktura
HAHAHAHAA..... ha......h...a...... usmialam sie

Gość no jesli to prawda co
mowisz ( mam nadzieje ze nie podkoloryzowałes :P) to ona jest jakas jeb*** ;/ przeciez rzecza oczywista jest ze do takich rzeczy to sie jakies stare ubrania zakłada albo ramiona zakrywa jakims starym recznikiem...to ona jest nieodpowidzialna :p

Gość maxior
ogól ją na łyso

Gość nie miała
sama sobie winna. poza tym farba na wołsach nie specjalnie zdobi kobietę ( jak jeszcze tam zalega), ja bym nie chciała aby mnie ukochany w niej oglądał. Dziwie się , że zagoniła cię do takiej roboty.

Gość
dzień dobry królu lulu xD

Jestem kobietą, ale takiej rzeczy nigdy bym nie zrobiła... albo to tył tylko pretekst do kłótni albo ma "trochę" nierówno pod sufitem. Przecież faceci nie nadają sie do farbowania chyba że juz to kiedyś robili albo są fryzjerami :) to co innego. No i przede wszystkim do takich rzeczy nakłada sie starą koszulkę nawet i chłopaka ;) żartuje :) A co do opieki nad dziećmi :) facet sie do tego jak najbardziej nadaje :) przecież to też jego dziecko :) Wy macie w genach opiekę :) hehe

Gość lilka**
Baby tak maja. Ona ogólnie uważa ze jestes nieudacznikiem zyciowym i boi sie ze jestes nieodpowiedzialny ,obawia sie o to jak bedzie wyglądała wasza przyszlosc razem i czy jestes odpowiedzialnym facetem.Nie ma to nic wspólnego z farbowaniem włosów.Baby takie sa ze przy najmniejszej sprzeczce zaczynaja wywlekac wszystko co je boli i wszystko o co maja pretensje .Nie wiem zeby na raz to załatwic czy co.??nie rozumiem dlaczego tak robie bo tez jestem baba:D to glupie ale bardzo babskie.Zapytaj ja czy naprawde uwaza cie za nieudacznika i uwaza ze nie nadajesz sie na ojca,jesli tak to zasugeruj ze powinniscie sie rozstac.Baby zazwyczaj krzycza bo sie czegos boja i sadze ze to strach ze taki jestes dlatego sie irytuje.

Gość sdfghjnkm
hh

nalezy miec obawy ze twoja dziewczyna bedzie nieodpowiedzialna..... 1 powierzyla swoje wlosy komus kto nie ma bladego pojecia o farbowaniu 2 nie zabezpieczyla bluzki ......

Gość dluga rzesaa
ojej,zycze duzo cierpliwosci;trafila ci sie kobieta-choleryczka

Gość davetch
jesli to prawda to dziewczyna szuka wymówki by cie kopnac w dupe poprostu jej sie znudziłes

Gość Latam w Amokua
Bylem u fryzjera i robilem ????????