Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adaś Mickiewicz

Do kobiet !!!!!!!

Polecane posty

Gość Adaś Mickiewicz

Kobieto! puchu marny! ty wietrzna istoto! Postaci twojej zazdroszczą anieli, A duszę gorszą masz, gorszą niżeli!... Przebóg! tak ciebie oślepiło złoto! I honorów świecąca bańka, wewnątrz pusta!

:) Mężczyzno ! Tyś słodszy niż trucizna W głębi duszy tkwi w tobie jedynie dulszczyzna. Pragniesz nas, a jednak - cenić nie potrafisz Ten krótki wierszyk przepisz sobie i na ścianie zapisz 🖐️

Gość edekkredek
To Mickiewicz, głupie baby tego nie pojmą !! Jakbyś im napisał wprost "Ale z was puste suki" to by od razu sie posty posypały !! Ale to zbyt subtelne dla dzisiejszych sucz.

Gość edekkredek
No własnie dlatego, że nie brzmią, to Ty napisałaś.

Gość jak dla mnie..................
edek jestes pojebany adas>>>>co to jest ta 'honorow swiecaca banka wewnatrz pusta'? mnie sie zdaje ze to twoj piwny bebech

Gość edekkredek
Kobiety stają się coraz mniej kobiece. Dziela się na 2 kategorie : puste farbowane blond dupodajki albo na te babochłopy tez puste skądinąd

Kobiety stają się coraz mniej kobiece. Dziela się na 2 kategorie : puste farbowane blond dupodajki albo na te babochłopy tez puste skądinąd kobieca kobieta to jaka?

Gość hej hej
Można tylko domniemywać, co autor, w tym przypadku Mickiewicz miał na mysli :) Moim zdaniem z ta bańką, chodziło o to, że pragna zachwytów honorów, sa obsypywane komplementami i piękne a w środku sa puste.

Gość edekkredek
Kobieca kobieta to kobieta romantyczna, marzycielka, idealistka a nie mysląca tylko o kasie. Lubiąca zapach kwiatow i zwiewne sukienki, mająca radosne oczy i zarumienione lico a nie spalona na solarze

edekkredek ja lubie zwiewne sukienki i spodniczki ale tez lubie wspinaczke gorska...;) na solarke nie chodze...;) chronie moja piekna buzke przed spaleniem ;)

Gość alubisz
Mickiewicza

Gość baby som gópie

Gość kalesony z falbankami
teraz puszcze pawia

Gość alubisz
nie znam takich poetów :(

Gość gfdsfd
nie podniecać się tak Mickiewicz i tak był stale na haju

Gość ojjj nie
Nie każdy ! Dla mnie poeta to duże słowo i nie każdego bym tym mianem określiła. Nie każdy kto pisze coś jest od razu poetą ! Ale faktycznie czasem się prawdziwych poetów nie docenia lub docenia dopiero po ich śmierci.

Gość tutaj na kafe
nie ma miejsce na poezje, uczucia wyższe, wrażenia estetyczne.... tu trzeba pisać o cipie, lodach z połykiem, ciązy u 15latki i zdradach :D O poezji tu nie pogadasz :) No chyba, że o takich poetach o jakich mowi Happycoś tam girl :D

tutaj na kafe nie ma miejsce na poezje, uczucia wyższe, wrażenia estetyczne.... tu trzeba pisać o cipie, lodach z połykiem, ciązy u 15latki i zdradach O poezji tu nie pogadasz No chyba, że o takich poetach o jakich mowi Happycoś tam girl sluchaj czlowieczku ...znany poeta to tak jak znany aktor ...nie każdy jest zauważalny...nie wystarczy mieć talent ... znam wielu "poetow" o ktorych nikt nie slyszal ...dlaczego ? patrz wyzej .

Gość tutaj na kafe
nie piłem do Ciebie przecież, tylko golnie o kafe mowilem :|

Gość tutaj na kafe
ale z tym, ze każdy jest poetą to sie tez nie zgadzam. Poetą jest ten, kto ma dar, iskrę Boża , talent i pisze niepowtarzalnie niewazne czy jest sławny czy pisze do szuflady. Bo sorry ale ten co pisze o spadających liściach, dupie Maryni jeszcze w sposob kolokwialny nigdy w moich oczach poeta nie będzie, choćby miał o sobie takie mniemanie !

Gość tutaj na kafe
Mi tłumaczyć nie musisz, bo to rozumiem :D I o tym samym napisalem.... ale Ty przedtem pisąłaąs, że KAŻDY może być poetą, i z tym sie nie zgadzam..... rozumiesz :P

Gość tutaj na kafe
To twoje zdanie :D Ja mam inne :P