Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dafneeeee

dlaczego dziewczyny współzyja tak wcześnie?

Polecane posty

Gość dafneeeee

hej dziewczyny czy sa jeszcze dziewice na tym świecie? dlaczego nawet 16 czy 15 latki współżyją możecie powiedzieć( te które maja to za sobą) co wami kierowało?Czy naprawdę tak trudno poczekać z seksem do ślubu a chłopacy nie chcieliby mieć żony która tego nie robiła?

Gość ja współżyję wieczorem

Gość dafneeeee
chodzi o wiek:)

Bo nigdy nie dostałąy porządnie w dupe od ojca,wtedy by im głupota w głowie nie siedziała.A wszystko przez brak wychowania i brak czasu dla dziecka

Gość dafneeeee
nie dziękuje nie chcem problemów

Bo nigdy nie dostałąy porządnie w d**e od ojca,wtedy by im głupota w głowie nie siedziała.A wszystko przez brak wychowania i brak czasu dla dziecka bzdura ;)

Bo dosyć wczesnie doszlam do wniosku ,ze nie ma na swiecie faceta dla którego warto by trzymac cnote i rezygnowac z przyjemnosci.

Gość dafneeeee
lavera też prawda

Gość dafneeeee
warto czekać na pewno znajdzie sie ten właściwy:)

masz chyba stare dane, teraz to juz 13 latki zaczynają, to jest przykre ale prawdziwe, a jeszcze najlepsze jest podejscie niektorych rodzicow do tego, teraz są takie czasy wiec jak moja corka skonczy 13 lat to pojde z nią do ginekologa", to juz jest w ogole maskra, niestety spotkalam sie z takimi opiniami matek 5 letnich dziewczynek :(

Gość ona19latek
ja stracilam w wieku 17 lat,w domu mam ok,ale rodzice nie pozwalaja mi na wszystko,dom nie zawsze ma z tym zwiazek. A dlaczego kobieta ma czekac do slubu,facet czeka?raczej watpie

Gość ona19latek
ale fakt niektore mlode dziewuszki przesadzaja.uprawiaja seks bo myslaze wtedy beda fajne a nie w tym rzecz,seks to przyjemnosc a nie przypodobanie sie komus

Gość dafneeeee
zaczeka jak prawdziwie kocha słyszałamn o takich małżeństwach sąszczęśliwe w takich małżeństwach jest najmniej zdrad

No właśnie, dlaczego uważasz że tylko kobiety powinny z tym czekać do ślubu? Jak dla mnie rozpoczęcie współżycia to baaaaaaardzo indywidualna sprawa i każdy dojrzewa do tego inaczej, jeden/jedna wolniej, inny/inna szybciej(wcześniej).

Gość dafneeeee
moim zdaniem faceci nie szanują puszczalskich

Gość ona19latek
chodzi mi o to ze nie rozumiem facetow ktorzy maja wiele partnerek w zyciu a zone koniecznie musza miec dziewice

Gość ona19latek
swoich zon ktore czekaja do slubu tez czesto nie szanuja

Gość dafneeeee
faceci też powinni z tym czekać oczywiście ale przeciesz ile jest rozwodów i zdrad te małrzeństwa w których kobiety wcześniej współżyły częsciejj się rozpadają i brak jest tam miłości

pojęcie "puszczalska" też jest dosyć względne.. ale cały czas zastanawia mnie dlaczego kobieta jest puszczalska, a mężczyzna super macho??

"faceci też powinni z tym czekać oczywiście ale przeciesz ile jest rozwodów i zdrad te małrzeństwa w których kobiety wcześniej współżyły częsciejj się rozpadają i brak jest tam miłości" buHAHHAHAHA :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość ona19latek
mielam kilku partnerow seksualnych.potem spotykalam sie z facetem rok i na sama mysl ze w tym czasie moglabym to robic z kim innym bylo mi niedobrze mimo ze bardzo lubie seks ale kochalam wiec nie zdradzalam...

dafneeeee- oj jakieś dziwne rozumowanie masz :P jakby rozwody zależały od tego czy żona była dziewicą czy nie :P

Gość dafneeeee
dlatego faceci tez nie powinni współzyc przed ślubem i dlatego ślub powinien byc przemyslana decyzją chyba żaden facet nie chce mieć szmaty za żonę a pozatym teraz kobiety tak kuszą męszczyzn nawet mężatych.Miłośc musi byc silna.

Gość ona19latek
znam przypadki ze zona czekala do slubu a potem chciala z innym sprobowac i sie tak rozszalala ze go teraz nalogowo zdradza:)

Gość dafneeeee
to są moje poglądy

Prowokacja czy nie, nie zmienia to faktu iż autor/autorka ma nieźle porysowaną banię :P aa i jeszcze ta pisownia: "męszczyzn"