Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta..........

Jakie są naprawdę kobiety.

Polecane posty

Gość kobieta..........

Tyle o nas piszecie, a tak naprawdę nie macie pojęcia , co jest dla nas ważne.

Gość ja wam powiem
kasa, dobre auto i wysportowany facet (żeby można było sie chwalic przed kumpelami ), solara, kasa, kasa i jeszcze raz kasa

Gość kobieta..........
widzę, że zbyt wiele o nas nie wiesz

Gość ja wam powiem
To jest kwintesencja myslenia i zyciowych celow kobiety :D Wycyckać męzczyzna do ostatniego grosza na duperele, kosmetyki, setną pare butow to wasze cele głupie babiszony !

Gość czasem lepiej bez faceta
ja taka nie jestem

Gość kobieta..........
ja wam powiem....jak widać nie poznałeś jeszcze żadnej kobiety i tyle

Gość Twój wielbiciel
jakie sa? wyrachowane, klamliwe, zwodnicze, lecace na kase, i wiele wiele innych, my faceci przy Was jestesmy taaaacy maluuuutcy i niewinni....Sie porobilo!

Gość marian pierdzioch
trzeba im mowic piekne slowka,powtarzac ze sie je kocha,ze chce sie z nimi ozenic,ze sa miloscia zycia i takie bajery,placic za nie,przytulac i wtedy zrobia dla nas wszystko! takie jestescie baby! wystarczy pare pieknych slowek i juz jestescie nasze!

Gość nosferatuu
kobiety są wrażliwe....czasami za bardzo

Gość marian pierdzioch
no,dlatego trzeba wziac na nie poprawke,znosic te humori,przytulic,powiedziec to co lubia slyszec i juz sie kazda usmiecha .

Gość hahahhahha
hahahha

Gość kobietka01
"Wycyckać męzczyzna do ostatniego grosza na d**erele, kosmetyki, setną pare butow to wasze cele głupie babiszony !" to ja chyba powinnam być mężczyzną :D a tak na powaznie, moze jestem nie dzisiejsza ale nie mam 100 par butów :o nawet 15 :o, kosmetyki mam tylko najpotrzebniejsze i mieszcza się w niezbyt dużej kosmetyczce, ciuchów to mój facet ma mniej więcej tyle samo ... hmmm, idę wiec dziś na zakupy, biorę złotą kartę mojego mężczyzny i będę hulać do zamknięcia sklepów i limitu :D ale będzie ubaw ;)

Gość Jestesmy .....
Zmienne nieprzewidywalne i wbrew pozorom bardzo kruche.

Szczerze? Kobiety owszem są czułe,wrażliwe,kochane itp:) Ale są też marudne,nieprzewidywalne,nerwowe,wszystko biora do siebie,są zawistne,plotkują :) Także kobiety zcasami są gorsze od facetów:)

Gość a jakże
hehehe, samochody, buty, kosmetyki, kasa... PIER>DOLENIE!!! Jeżeli faceci tak postrzegają kobiety to cieszę się, że mój mąż jest normalnym mężczyzną, bo ma inne podejście. 1.ja mam swój własny samochód i motocykl 2.mam 5 par butów w tym 2 pary motocyklowych i wystarcza mi to w zupełności 3.kosmetyki SAMA sobie kupuję, bo żaden facet nie będzie mi się w to wcinał 4.kasę to sobie sama mogę zarobić i facet nie musi mi jałmużny dawać

Gość ja bym napisała tak
Jakie są kobiety?Silne stanowcze,wrażliwe,wredne,żałosne,kochające,ciepłe,doprowadzające do szału.I takie będą zawsze,problem polega w tym panowie ,że zapominacie,ze kazda kobieta---jest tylko lub aż kobietą.Możemy tupać płakać,krzyczeć,udawać ze mamy wszystko w dupie,a nocami płakać w poduszke.Dlaczego?--- bo jesteśmy kobietami.....

Czasami to aż przykro czytać... Czy naprawdę wg. was Panowie wszystkie kobiety to \"kasa, dobre auto i wysportowany facet (żeby można było sie chwalic przed kumpelami ), solara, kasa, kasa i jeszcze raz kasa\" ? A co z waszymi mamami i babciami - też takie są? W jakim musicie się obracać środowisku, że nie trafiacie na te \"normalne\" dziewczyny, które mają inne podejście do życia? Ile macie za sobą nieudanych związków, że taka gorycz przez was przemawia? szkoda mówić....

Gość kobitka takaa
gotycka fakt,gdyby nie te ideały kobiety co próbuja nam wciskac w telewizji mysle że byłoby inaczej