Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byla bywalczyni siw

to jest najgorsze forum slubne

Polecane posty

Gość byla bywalczyni siw

czyż nie?

Najgorsze w nim jest to, że nie ma obowiązku rejestracji i dopuszcza się pomaranczowe wypowiedzi, a to rodzi same kłopoty, jak widać na przykładzie powyższym:-D

Laura Diaz a ty już masz slub doslownie za chwilę :) :) O rany tak ci zazdroszę. Maj to najpiękniejszy miesiąc na ślub.

Gość tak to prawda
to najgorsze forum ślubne na jakim bywam, jest tu pewne koło wzajemnej adoracji gdzie kobity wymieniają ochy i achy dla siebie nawzajem ale niezła polewka jest wtedy ehehe

Suflowerka, ja też się już nie mogę doczekać:) Oby tylko pogoda dopisała. Najlepsze jest to, że u mnie w pracy akurat w ten weekend kiedy ja mam ślub - jadą na wyjazd integracyjny więc nie pojadę oczywiście:) Tylko żeby nie było że się adorujemy nawzajem:-P

pewnie nie :P ew. mozna jesczez jakies spostrzeżenia napisac, co wypaliło, co nie, poradzic przyszlym wychodzącym itd. :)

ja już wole kafeterie niż przesłodzone kółka wzajemnej adoracji (nazwy forum, które mam na myśli nie wymienię ;) ). tutaj przynajmniej można kogoś skrytykować a nie tylko piać z zachwytu nad fontannami czekoladowymi czy innymi duperelami ;)

Nooo, na tych forach ślubnych tak jest;) Mogłabym wkleić np zdjęcie dekoracji swojego ślubnego auta: złote obrączki o średnicy 30 cm, do tego pierzaste gołąbki, na dachu lalka made in DDR, wszystko oplecione złoconą taśmą i nasrane jeszcze jakieś balony z tyłu- a i tak by się zachwycały i chwaliły:-D

Gość poprostu różowa
Też uważam ze to forum poprawia nastrój dnia codziennego. Można się uśmiać a zarazem dowiedzieć czegoś istotnego przydatnego do organizacji swojego ślubu. Wolę to forum niż forum Gim…. gdzie jest towarzystwo wzajemnej adoracji głupich panienek oraz mnóstwo usługodawców podszywających się pod młode pary przy nic nie ,,widzących” moderatorkach.

..najgorsze to nie forum/to/,ale istniejące towarzystwa \"pomarańczowej rewolucji\" nie zdolne do myślenia,o reakcjach zle ułożonego czworonoga:) :)

Zresztą czarne nicki też nie zawsze sobie słodzą, po prostu są \"więcej kurturalne\" ;) Mogliby zrobić coś z tymi pomarańczkami bo aż przykro czytać niekiedy.

Eeeej...a niech sobie piszą, co chcą, przecież nie trza na to reagować ;D

a jak się robi czarny nick. Bo ja się zarejestrowałam, musze podawać hasło przy jakimkolwiek wpisie i wyswietlam sie na pomarańczowo. Nie przypominam sobie, żebym sobie kolor wybierała. Myślałam że czarne są niezarejestrowane. Do Laura Diaz - w Tobie jest dużo zjadliwości tak odbieram. Nie lubisz ludzi to sie czuje. I wywyżasz się bardzo - co Cię do tego uprawnia?

a sory - wyswietliłam się na pomaranczowo, cos musiałam źle robić

Fakt, wolę zwierzęta niż niektórych ludzi:-D Nie zależy mi też specjalnie żeby ktoś mnie lubił, dlatego się nie podlizuję, może dlatego uważasz ze się wywyższam;) Ale nie zamierzam się zmieniać żeby wpasować się w forumowe słodzenie:-O

a ja lubie Laurke i to bardzo:) ma dziewczyna poczucie humoru a to jest chyba na forum najważniejsze, bo niestety niektórym tego brakuje i szaleją ze złości :]

Gość lauro z telenoweli
ależ ty słodzisz tylko wybranym i nie ważne czy coś ci się podabo czy nie. A na krytykę wobec własnej osoby reagujesz właśnie tak jak przed chwilą... :/ Nie wzbudzasz pozytywnych uczuć tak jak mój słodki kotek.

Gość lauro z telenoweli
a co do waszej nienawiści wobec pomarańczowych wpisów - a jak będę pisać pod czarnym nickiem to co się stanie??? mam ich kilkanaście pfff

Gość lauro z telenoweli
madzianietka wyluzuj - nie zaistniejesz bo jesteś bezbarwna

Dobra, zmieńmy temat bo Laura się czerwieni:-D Nie no, szczerość przede wszystkim, ale kulturalna szczerość, nie pomarańczowe bluzgi - tego tutaj brak:)