Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

v___Doti_28___v

Proszę o pomoc w wyborze dobrej spacerówki spośród wymienionych.

Polecane posty

Witam Nie mogę się zdecydować na któryś z tych czterech wózków.Bardzo proszę o opinie osób które je posiadają.Zananawiam się między : 1.http://www.allegro.pl/item348160245_wozek_bebe_confort_allegro_plus_parasolka_folia.html 2.http://www.allegro.pl/item352123032_baby_dreams_design_sprint_okrycie_folia_model2008.html 3.http://www.allegro.pl/item347717878_wozek_spacerowy_maclaren_techno_xt_w_wa_gratis.html. 4.Używany Peg Pereggo Atlantico. http://www.allegro.pl/item352368472_peg_perego_atlantico_stan_bdb_gratisy_.html Zależy mi głównie na wygodzie dla dziecka,solidności, łatwości prowadzenia, łatwym składaniu wózka i żeby nadawał się na wszelkie nierówności na moim terenie(większe kółka) no i nie był za ciężki oraz w rozsądnej cenie.

Gość Wózek dla lali
Ja mam spacerówkę uzywana peg perego pliko ,naprawde trafiła mi sie w rewelacyjnym stanie .....ale co do tej to ani nie masz gwarancji i moge sie załozyc ,że ten wózek ma ze 3 lata.Od dawna ten kolor nie jest juz sprzedawany,wiem bo szukałam do takiego torby i parasolki u producenta. Najbardziej podoba mi sie ten drugi wózeczek,pozostałe troche mało (stabilne).Wydają sie takie delikatne.

Od parasolki nie wymagaj sprawnego pokonywania przeszkód :) To nie wózek terenowy, na wielkich dmuchanych kołach i paskach :) Coś za coś. Niska waga za pancerność. Dziewczyny sobie bardzo chwalą Maclareny. Ale on ma małe kółka. Ten Baby Design ma większe. Dobrze się podbija - kiedyś myślałam o jego zakupie. Pozostałych nie znam.

Gość marysienka1
szczerze powiem ze odradzam wózki typu parasolka i te z podwójnymi kołkami jeżeli masz do dyspozycji nierówny teren, sama kupiłam wózek z podwójnymi kółkami jako spacerówke , ale nierówne chodniki to była tragedia, o spacerach do lasu niewspomne - sa to typowo miejsckie wózki na ładne alejki itp. A wracając do mojego to po 2 m-cach wymieniłam go na Hauck'a Roadster'a na pompowanych kółkach i mam go juz trzy lata i jeszcze mi posłuży dla drugiego dziecka. Wazy ok 11kg, łatwo sie prowadzi, szybko składa i zajmuje mało miejsca , a jak sie zdejmie kólka to juz wogóle maleństwo (po złozeniu). pozdrawiam

Gość spacerowa mama
jeśli chodzi o maclarena - ja używam spacerówki parasolki - espiro jet - w budowie taka jak maclaren, wygodna, dużo opcji i przede wszystkim niska cena - ok 300 zł. zależy też dla jakiego dzieciaczka ma być ten wózek - jeśli dla młodszego to powinien miec duże koła ze względu na to, że lepiej amortyzuje. ja kupiłam parasolkę dopiero niedawno, wcześniej używałam graco uttro tour de lux - fajny wózek, ale odpadły nam przednie kółka. a na tą parasolkę zdecydowałam się przede wszystkim dlatego, że nasz syn waży 15 kilo i wożenie go w dużym wózku spacerowym kosztowało mnie dużo wysiłku :) teraz mam lżej, wygodniej, choć fakt, że po nierównosciach nie pierwsza klasa, ale jednoczęsnie bez dramatu. chodzę z "parasolką" i do lasu i na łąkę i na zakupy i generalnie nie narzekam :)

POLECAM Maclarena. Co prawda ja jestem użytkowniczką modelu Quest, ale jestem z niego bardzo zadowolona, zresztą nie tylko ja uważam wózki tej marki za naprawdę rewelacyjne. 1. Bardzo wysokiej jakości materiały tapicerskie - mój Synek ma tendencje do pocenia się, w tym wózku się nie poci. 2. Świetnie się prowadzi - choc wiadomo, że nie na wertepach! 3. Świetnie się podbija, nie mam z tym żadnych problemów. 4. Jest lekki i łatwo się składa i rozkłada - ja wnoszę i znoszę swój z Dzieckiem (ponad 12 kg) na jednej ręce i wózkiem w drugiej z pierwszego piętra. Mój Quest rozkłada się tylko niby do pozycji półleżącej, która tak naprawdę jest pozycją prawie leżącą. Miałam już sama jedną typową parasolkę i to nieporównanie względem jakości, wyważenia, wagi, łatwości składania i rozkładania wózka, oraz komfortu prowadzenia względem Maclarena. Miałam również do czynienia z kilkoma innymi parasolkami używanymi przez moją Bratową - żadna się nie równa. Mam też dla Córci dla porówniania masakrycznie drogą Bebeconfort Loolę 2008..... Tragedia....w porównaniu dp Maclarena......... Modlę się, by Mała polubiła jak najprędzej jazdę przodem do świata a nie do mnie..........wówczas bez mrugnięcia okiem kupuję drugiego Questa.

Gość laratin1122
Wybrałabym numer 2