Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o wwww morde

alergia - jakie tabletki

Polecane posty

może mi polecicie jakieś tabletki bez recepty od alergii, w aptece jest tego pełno a nie wiem, które dobre ciągle kicham i smarkam

Gość J.T. z Wasilkowa
Ja podaję swojemu synowi Zyrtek i b.dobrze działa, 1 tabletka na noc. Koszt 30 tabletek 26 zł bez recepty, z receptą oczywiście taniej.

Gość gosc

Jesteśmy z żoną zadowoleni z naszego inhalatora Novama Familino Pro. Szybko przygotowuje aerozol, nie siedzi się jakoś długo z maseczką na twarzy, chwila moment i jest po sprawie. Dobrze sobie radzi ten aparat jak trzeba inhalować górne drogi ale tak samo przy dolnych drogach oddechowych jest efekt leczenia.

Gość raaac

Metoda wziewna jest bezpieczniejsza i po prostu szybsza. Jak bym miał podpowiadać konkretny inhalator to nasz Alergia Stop jest jak najbardziej w porządku. Nic się nie psuje, przewód na aerozol jest długi (ma chyba coś koło 2 metrów) a to bardzo ułatwia wygodne ustawienie się do wdechu.

Gość abb
Dnia 24.01.2019 o 15:15, Gość raaac napisał:

Metoda wziewna jest bezpieczniejsza i po prostu szybsza. Jak bym miał podpowiadać konkretny inhalator to nasz Alergia Stop jest jak najbardziej w porządku. Nic się nie psuje, przewód na aerozol jest długi (ma chyba coś koło 2 metrów) a to bardzo ułatwia wygodne ustawienie się do wdechu.

Z takich lżejszych bardziej mobilnych inhalatorów ale pneumatycznych to polecę Alergia Stop. Waży niedużo można go szybko spakować do torby, bardzo wydajny, do stosowania przy terapii górnych i dolnych dróg oddechowych. Dedykowany pod alergię ale tak naprawdę można używać przy każdej infekcji.