Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mam...

kota

Polecane posty

Gość a ja mam...

a ja mam kota! i jest najfajniejsza na swiecie! dzis rano wlazla do lozka i dotknela swoim nosem mojego nasa a potem polizala:-) teraz siedzi mi na kolanach:-) jest zarlok, tchorz, zbiera kurze, robi smierdzace kupy - ale jest najukochansza na swiecie! zwierzaki sa super! :-)

"dotknela swoim nosem mojego nasa a potem polizala" - mój ś.p. (już :( ) kocio codziennie się tak ze mną witał :D A teraz kota ni mam :(

Uooo Katarina to Ty kociara jesteś :-) Ja bym chciała jeszcze trzeciego, ale póki co mam za małe lokum (kawalerka) - jak się przeprowadzę juz do swojego (3 pok) to biorę trzecie footro :-D

Gość Esmeralda rh*
A moje dwa koty i papuga ,zyją w zgodzie. Kocham zwierzęta🖐️

też mam kota :) mój na powitanie się przytula, głaszcze mi łapkami policzek i liże ucho i oczka :D

No w pracy :) Oficjalnie sa "na etacie" ;) Jedzonko itp. kupuje im za formowe pieniadze :) Dluga historia ;) Uwielbiam koty i tyle :)

Suuuuper :D Ja na razie nie mogę sobie pozwolić na kocia :( Mieszkam sama, często wyjeżdżam. Ale tęsknota za mruczacą kuleczką jest ogromna!!

Gość Jupijej
Ja mam rudego syjamo-persa,cały dzień śpi na kanapie,a nocą wychodzi na bójki z innymi kotami,po których wraca poturbowany. Rodzice mówią o nim:patologia :D

Gość Jupijej
patologia miało być, cuś nie wyjszło

dzięki :) gówniarz jeszcze. ma 9 miesięcy i diabeł wcielony. tyle energii ile on zużywa jednego dnia wystarczyłoby dla pułku wojska :D

Jupijej - dobre :D meaaa - a na wystawy z nim jeździsz czy to taki 'na kolanka'? Luelle - na brytka na za szczupły pyszczek. Brytki mają ;pucki' na policzkach ;)

forever blue --> na kolanka :) i jajca mu obcieliśmy no i nie ma rodowodu :) połamany ma ogonek

on ma na ogonku błyskawicę :D złamany w 4 miejscach a nie ma rodowodu bo tylko jego ojciec był rodowodowy, matka nie miała