Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja mam...

kota

Polecane posty

Nens slicznosci :) Mam podobne do Ciebie podejscie - dokarmiam rozne takie, ktore sie "przypaletuja" ;) Wszystkie moje koty to dachowce "z ulicy" (chociaz jede to ponoc "kot rasy europejskiej" ;) )

Dokladnie tak jak pisze \" bo jeśli był wykastrowany\" nie umialby sie bronic...Dziki kot albo inny nie kastrowany zrobilby mu z łatwością wielka krzywde a nawet mógłby zabic:O

Z tego co wiem to są to stereotypy odnośnie kastracji. Sama organizowałam sterylki i kastracje dla bezdomniaczków i z kotami nie było potem żadnego problemu,grupa reagowała na kastrata tak jak wcześniej,od weterynarza też nie usłyszałam nic takiego. Ale nie wiem jak jest z tym u kotów ,które wcześniej nie były w grupie i zostałyby puszczone w świat bez jajej ;)

Kastrowane koty dorosle nie traca instynktow a kastraty mlode nie wykrzatalcaja ich...Nie wiedza do czego maja to co maja miedzy nogami i nie chca sie bic o kotki a inny kocur nie kastrowany i owszem widzac na swoim terytorium obcego bedzie atakowal zreszta Kubus ma juz prawie rok (we wrzesniu bedzie mijal rok jak jest u nas a mial wtedy okolo trzy miesiace) wiec nie sadze by umial sie bronic przed atakiem choc jak go wkurzy moj cocer spaniel to daje mu po mordzie bez ogrudek...Ale stanowczo najbardziej lubi komputer nawet teraz usiadl przy mnie i gapi sie w ekran jakby sprawdzal czy wszystko co o nim pisze to prawda:D🖐️

A mówisz tak z własnego doświadczenia czy pierdolisz tak tylko? Kopalnie intelektu to to nie są,ale królika można nauczyć wielu rzeczy a i do właściciela się potrafi bardzo przwiązać.

heheheh...to z tasiemcem dobre lecz jednak choć bym wiedziala ze pies i kot to najglupsze zwierzęta świata to i tak chcialabym je u siebie w domu miec bo bardzo je kocham i to mi wystarczy...A tak apropos nie tylko króliki widza ludzie na talerzu bo w niektorych krajach i psy i koty smakuja...Bleeeech....:(🖐️

Jarek,ano tak,widze,że mówisz o gryzoniach. A królik nim nie jest ,więc po co się kłóce :)