Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość susełka..

Polećcie jakiś fajny odcień brązu - chce zafarbowac włosy na wiosne

Polecane posty

Gość susełka..

Mam teraz raczej jasno brązowe i takie mysie. :O Może znacie jakiś fajny odcień ciepłego brązu, nie ciemnego? Mam niebieskie oczy i jasną karnację. :)

Gość susełka..
hihih dzięki ;)🖐️

Gość ja nie polecam
ja nie polecam Palette bo wychodzi bardzo ciemny, wiem z doświadczenia, lepie jakis joanny

Gość alealealealeale
odradzam palette-strasznie niszczy włosy,fryzjerka (i to niejedna) tez to potwierdzila ja farbuje teraza lorreal casting "jasny brąz",mam ciemnobrązowe (ale nie czarne),zmywa się po 24 myciach-jak Ci kolor nie bedzie odpowiadał,to zmienisz na inny,w tej serii jest duzo brazów,ale próbowałam tylko ten,Ty może wybierz sobie jaśniejszy

Gość jamaica988
zrobilam sobie szampon palette na 24 mycia kolor kasztan. bardzo mi sie podoba.

U mnie casting NIC A NIC nie złapał :S tylko zniszczył włosy :S Garniery od razu można wyrzucić do kosza :P Zależy, jaki masz typ urody, bo niebieskie oczy + jasna cera, to może być zimne lato i ciepła jesień. Masz piegi? Ładniej Ci w kolorach zimnych czy ciepłych (ciuchy)? Wg tego dobierz odcień brązu :)

Gość susełka..
Nie mam piegów, bardzo jasna karnacja, niebieskie oczy, drobna troche pociągła twarz... to ja :) Wolę siebie w ubraniach w ciepłych kolorach, chyba lepiej w nich wyglądam. Nie chce blondu na głowie, dlatego pomyślałam o jakims odcieniu brązu. Moje naturalne włosy to taki mysi jasny brąz.

Gość susełka..
A co myślicie o Welli Decore jasny brąz (nr 5/0)? Może ktoś używa tej farby? Za każda rade będę wdzięczna. :)

Ja farbowałam czekoladowym brązem, ale jest b. ciemny i raczej chłodny... skoro masz drobną twarz, to raczej jasny brąż wybierz, może wpadający w rudy bądź czerwien? :)

"odradzam palette-strasznie niszczy włosy,fryzjerka (i to niejedna) tez to potwierdzila" wszytskie farby "sklapowe" niszcza wlosy i kazda fryzjerka ci je odradzi. mi np. bardzo wlosy zniszczyla wella ,zrobilo sie siano, a po palette mam lsiace;) z reszta nie bede polecala konktenej firmy, popostu zrob sobie "jasny braz",jezeli chcesz miec ladny , cieply, nie za ciemny braz:)

Gość susełka..
Dobra, w takim razie będę celować w jasne brązy :D Jutro wybiore sie do drogerii, obadać co jest na półkach :) Dziękuję za pomoc 🌼