Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ssalssa

Jakie są Wasze kompleksy? Przyznajcie się-

Polecane posty

Gość hmhmhmm
moje kompleksy? pryszcze (nie cały czas, ale co jakiś czas niespodziewanie w najmniej odpowiednim momencie wyskoczy) za grube, zbyt umięśnione nogi zbyt owłosione nogi i okolice bikini (można depilować, no ale zawsze) halluksy zbyt szerokie biodra nie za ładne zęby zbyt krótkie i zbyt jasne rzęsy

zapomnialam- dziasla!! jak sie usmiecham widac mi dziasla:O to mi chyba przeszkadza najbardziej:O bo nie zmienie tego za cholere:O

Ja akurat zazdroszcze tym, którym widać dziąsła, bo ich uśmiech jest piękny, zawsze wydaje się szczery:-) Z pryszczami nigdy nie miałam problemów.Mam 21 lat i miałam je może 4 przez cały okres dorastania. Ale mam pieprzyk z prawej strony twarzy. Ogromny! A z niego wychodzą 3 włoski, długie włoski, których boję się wyrwać:D

ssalssa "Przepraszam, mogłabym mieć nawet 45 niż nic. Przykre" Dlaczego przykre?? że nie mam już kompleksów na tym punkcie?

salsa, wlasnie nie wiem czemu ,ale zauwazylam ze te dziasla sie ludzom podobaja;) pieprzyki tez mam, duzo:P i z jednego wystaje jeden wlosek i nie wyrwe go tez sie boje:P na szczescie malo widac ten wlosek a pieprzyk jest w fajnym miejscu, kolo ust:P

Hm, przepraszam, nie wim co powiedzieć. Jeśli dobrze zrozumiałam to nie masz już stóp? Chyba, że źle zrozumiałam. Jeśli dobrze, to chodziło mi o to, że nawet gdybym miała numer 45 to wolałabym taki mieć niż nic. Myśle, że ludzie zawsz myśą, że mogłoby być lepiej, a tylko czasem, że mogłoby być gorzej...

Perła Hm, to znaczy, że nie musisz już mieć kompleksu na punkcie dziąseł! Ja te trzy włoski mam też na każdej piersi:D Ohyda! Tam wyrywam:D

Gość SZANELKA26
Tak zawsze marzyłam o powiekszeniu piersi i napewno to niedługo zrobie. Troszke sie boje ale wiem ze bede bardzo szczesliwa gdy bede już je miec. Nie moe sie doczekac kiedy bede mogła wkońcu ubierac ciuchy jakie chce

Bravo !! Stopy mam, nie mam kompleksu..ale skoro źle zrozumiałaś to chyba nie powinnaś pisać, że wolałabym mieć 45 niż nic...to chyba normalne, że nikt nie chciałby utracić stóp czy czegokolwiek:O

Gość hmhmhmm
a mnie jak pocieszycie z moich kompleksów? ): "pryszcze (nie cały czas, ale co jakiś czas niespodziewanie w najmniej odpowiednim momencie wyskoczy) za grube, zbyt umięśnione nogi zbyt owłosione nogi i okolice bikini (można depilować, no ale zawsze) halluksy zbyt szerokie biodra nie za ładne zęby zbyt krótkie i zbyt jasne rzęsy"

BlackCoffee Napisałaś,że kiedyś miałaś 41 a teraz nic! Więc pomyślałam, że chodzi o to, że teraz nie masz stóp. Sorki, ale tak to szło zinterpretować:-) Skoro masz stopy to się ciesz! Ja i tak dalej będę mieć kompleks:-)

hmhmhmm Na rzęsy jest metoda, trzeba dobrać dobry tusz, jeśli chodzi o szerokie biodra, łatwiej będzie Ci urodzić dziecko. Zęby też można poprawić gdy ma się pieniądze na prywatne wizyty i denysty, haluksy? Jęsli nie bolą to jest ok, moja mama też ma, ale potrafi dobrać buty, żeby nie było widać:-) Pryszcze ma wiele osób i kiedyś przejdą, chyba (na tym się nie znam), natomiast umięśnione nogi to coś pięknego! A, że trochę grube? Trudno:-)

SZANELKA26 Ja bym tam nie ryzykowała! Co ingerencja w organizm to ingerencja:D

hehe, no właśnie! Ja mam wcięcie,ale mało widoczne. Muszę ściskać brzuch szerokim paskiem, które teraz sa modne:D