Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o informacje

Przyklejany biustonosz ????

Polecane posty

Gość prosze o informacje

Biustonosz bez ramiaczek i bez zapiecia z tyłu tylko miseczki przyklejanie. Wczoraj kupiłam na wesele do sukienki bez pleców i boje sie że sie odkleja podobno mało prawdopododobne ale moze któraś z Was używała i wie cos na ten temat ???

Gość prosze o informacje
to teraz sie załamałam ;( czyli chyba musze leciec po nastepny tylko jak to bedzie wygladac gołe plecy i zapiecie z biustonosza ;( juz nie wiem co gorsze ;( dzieki za informacje ale jak jeszcze ktoś cos wie w tym temacie niech pisze plis ;)

w życiu nie rzucaj sobie stanika na plecy jak masz sukienke bez pleców!!!! :O a w ogole nie masz pleców? spróbuj opisac tył sukienki, moze dałoby się założyć stanik bądź gorset z nisko umieszconym zapięciem?

po prostu staraj się nie spocic :) a tak na powaznie najlepiej nie smarowac okolic biustu (i oczywiście biust) balsamem, kremem czy czymś tam jeszcze

Gość She 88 ...
Jesli nie chcesz bezto ..istnieją specjalnie biustonosze z silikonowymi nie tylko ramiączkamiale tez zapięciem z tylu .. Miseczki wygladaja normalnie tzn są z materialu..a tył jets caly z silikonu :-) Jest naprawde świetn y !! Sprawdzony przeze mnie :-) Mam miseczkę C i wytrzymał caaałą noc !! ;-)

Gość PO TYCH OSTRYCH SŁOWACH
SORY, ALE SILIKONOWE RAMIĄCZKA, CZY ZAPIĘCIA WYSTAJĄCE SPD SUKIENKI, WYGLĄDAJA JESZCZE GORZEJ NIŻ ZWYKŁE MATERIAŁOWE :(

Bez obrazy, ale silikonwy stanik (mówię o plecach) wygląda paskudnie :D No właśnie, ja jak wygląda ta sukienka? Są staniki które zapina się na brzuchu. Miałam taki na studniówce - sprawdził się

Gość prosze o informacje
sukienka jest wiazana od góry i w dół cieńkie sznurki wiec na plecach sa zaledwie cieńkie sznureczki chciałam kupic taki z zapieciem z tyłu zrobiony z silikonu ale ekspedientka mi odraciła a ten poleciła. I tak to jest słuchac sie kobiet w sklepie ;( ale mam nauczke na przyszłosć popytam najpierw tutaj ;)

Gość prosze o informacje
plecy bardziej odktyte tzn jak normalnie sie zapina biustonosz to sukienka zaczyna sie o jakies 10 cm niżej

Gość prosze o informacje
juz nie bardzo mam kiedy to jest wesele wyjazdowe wiec jutro po pracy prosto do samochodu i w droge a dzis nei dam rady

10 cm to nie tak dużo, przyjrzyj się temu biustonoszowi który ktos wkleił - jak nisko ma zapięcie powinno być ok wizualnie i cycki Ci nie opadną

Gość prosze o informacje
obejrzałam i taki byłby idealny ;) dzięki

A ja miałam kiedyś taki silikonowy i było ok. Nic mi nie spadło, nic nie musiałam poprawiać. Co jakiś czas tylko przy wizycie w toalecie sprawdzałam "stan", czy faktycznie nic się nie przesuwa czy coś i było ok. Tylko po zdjęciu po kilku godzinach skóra trochę taka dziwna jest... Ale raz na jakiś czas na okazję można założyć.