Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joellyn

na moim osiedlu znaleziono wczoraj niemowlę przy śmietniku

Polecane posty

Gość joellyn

podobno matka ma 15lat i to juz jej drugie dziecko ludzie są chorzy CHORZY

Gość Okropieństwo
...szkoda nawet dyskutować:/

Gość a gdzie mieszkasz
nic nie słyszałam w mediach :/

Gość perlowa perla
co za ludzie ;/

Gość joellyn
mieszkam w gdansku dziecko zyje, podobno calkiem zadbane tylko po cholere robic takie rzeczy?? mozna je bylo oddac do szpitala a nie wyrzucac na smietnik

Gość nes c a fe
urwac jej łeb i zaszyc pitkę:o

Gość japierdziele
jakos w to nie wierze :O gdyby to byla prawda sad powinien w takich wypadak dodatkowo skazywac na przymusowa sterylizacje

Gość joellyn
ja jestem w stanie zrozumiec, ze mloda zaszla w ciaze,ale przeciez mogla oddac to dziecko do adopcji, zostawic po porodzie w szpitalu czy cokolwiek,a nie kurwa wyrzucac na smietnik! ja bym tak nawet psa nie potraktowala,a co dopiero dziecko, SWOJE DZIECKO :(

Gość totalnie nie rozumiem
ze jej sie 9 miesiecy z brzuchem chodzic chcialo przeciez mogla usunac, w gdansku to chyba nie problem

Przypominam ze aborcja jest nielegalna i jak tylko na kafe ktos wyskakuje za aborcją to zaraz rozlega sie klekot donosic donosic urodzic urodzic i....czasem wlasnie tak sie to konczy :O

Gość totalnie nie rozumiem
jest nielegalna, ale jak ktoś chce usunąć, ma trochę kasy i nie mieszka w Pcimiu Dolnym, to to problem chyba nie jest.

Gość grzecznie mi tu
Haris Pilton, popieram calkowicie to co napisales. Moze wlasnie ta dziewczyna czula presje zeby urodzic. Jak jej wszyscy nad uchem brzeczeli, a poza tym jezeli znala mentalnosc naszego pojebanego narodu, to co sie dziwic?

Gość
ciekawe skąd 15-latka ma wziąć "trochę kasy" :/ no taaak jeszcze trochę takich przypadków to może się zastanowią nad skutecznością "wychowania do życia w rodzinie" w szkołach i utrudnianiu dostępu do antykoncepcji ;/

Gość blueberrry
Dlatego jestem za aborcja na zyczenie...

Kuraiko - szczerze watpię byloby to przeciez niejako przyznanie sie do błędu, a tego nikt nie lubi robić pozatym lobbing KK....zbyt silny póki co :(

Gość
(tak w ogóle to sprałabym dupsko gówniarze bo po co się seksiła tak młodo. trąbi się że wczesny seks może sprzyjać rakowi szyjki macicy, a poza tym 15 lat to pora na naukę bo ost. klasa gimnazjum :/ ale tak teraz smarki wychowane - drogie ciuchy, gadżety, impry i seks :/) btw to chyba nie miała za bardzo w domu, skoro pozbyła się dziecka. za to już powinni odpowiadać jej rodzice, bo ona jest za młoda chyba żeby stanąć przed normalnym sądem, jeśli już to rodzinnym. no ciekawe gdzie jej rodzice byli :/ może wypijali kolejną flaszkę ;/

aborcja to też nie jest cudowne rozwiązanie wszystkich problemów; jeśli laska jest na tyle niepociumana, że nie wpadła na pomysł zostawienia dziecka po prostu w szpitalu, to ciekawe, czy na aborcję nie zgłosiłaby się np. w 6 miesiącu... zawsze tak było i będzie, że rodzą się jakieś niechciane, nieplanowane dzieci nieodpowiedzialnych ludzi; dobrze, że to dziecko odnaleziono na czas; na pewno znajdą się dla niego rodzice; ludzie czekają na takie maluszki do adopcji...

aborcja to też nie jest cudowne rozwiązanie wszystkich problemów; jeśli laska jest na tyle niepociumana, że nie wpadła na pomysł zostawienia dziecka po prostu w szpitalu, to ciekawe, czy na aborcję nie zgłosiłaby się np. w 6 miesiącu... zawsze tak było i będzie, że rodzą się jakieś niechciane, nieplanowane dzieci nieodpowiedzialnych ludzi; dobrze, że to dziecko odnaleziono na czas; na pewno znajdą się dla niego rodzice; ludzie czekają na takie maluszki do adopcji...

Gość
no dobra ale nie zwalajcie wszystkiego na dziewczynę 15 lat to jeszcze dziecko w 100% pod opieką rodziców/dziadków jeśli nie mieszka w internacie no i na pewno nie ma dojrzałości jak dorosły człowiek i nie potrafi podejmować w 100% wszystkich właściwych decyzji, nie wspominając już o odpowiedzialności szkoda tylko że potrafią się seksić :/ normalnie pasy cnoty do 18 roku życia powinny być!!!

Gość Marlena z Poznania
A moze zostala zgwalcona? A moze byla molestowana i nie chciala sie przyznac? Dzieciom wstyd i rodzice im potem nie wierzom. A moze 100 innych przyczyn..? Niewazne, 15 lat to dziecko. sama mam corki w wieku 14 i 16 lat. Jakby mi jedna teraz zaszla w ciaze w tym wieku, z naszymi pieniedzmi jakie mamy na miesiac (to jest 1300pln), na pewno dobrym wyborem byloby usunac. Jeszcze nie wiem co bym zrobila w tej sytuacji, ale na pewno nie pozwolilabym dziecku urodzic dziecko. Dzieci same potrzebuja opieki, szczegolnie w okresie dorastania. Maja sie uczyc, zeby pracowac i sobie samemu radzic. Jestesmy srednio biedna rodzina, na pewno nie byloby nas stac aby utzrymac malutkie dziecko.

Gość marlena nie trzeba bylo
sobie 4 dzieci robic, czemu nei wyskrobałaś któregos?

Gość Marlena z Poznania
Jak rodzilam najmlodsza corke to mialam 31 lat i wtedy sie o aborcji nigdzie tak nie slyszalo. Jeszcze wtedy byl ze mna ojciec moich corek, ale po paru latach odeszlam od alkoholika, zboczenca, gwalciciela.