Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciej z katowic

Odszedlem od kobiety bo byla bardzo klotliwa

Polecane posty

Gość maciej z katowic

Chcoiaz bardzo ja kochalem ale potrafila 5 razy dziennie robic awanture o to, ze nie odpisuje przez 3 godziny. Nastepnym razem zrobila mi awanture, ze jestem nieczuly przez telefon a nastepnym , ze ja sie rzadze w zwiazku. I tak odszedlem od niej ale nie moglem bez niej wytrzymac dluzej niz 3 dni, ona obiecala poprawe. Juz 3 miechy jestesmy od tamtego momentu, ja sie staram bardziej, ona ani razu mi awantury nie zrobila i czegos mi brakuje. Cos za dobra jest dla mnie, czy to cisza przed burza?

Gość fast and furious
może przemyślała problem i zwyczajnie stara się zmienić

Mój mnie z podobnych powodów zostawiał jakieś 50 razy, w końcu mu się znudziło. To zostawianie oczywiście. :)

Gość No i co z tegooo
też kłótliwa jestem a facet nie potrafi beze mnie żyć. Tak, że nawet gdybym go chciała spławic moim wrednym charakterkiem to i tak nie poskutkuje.:classic_cool:

Gość weronikaxyz
kochany jestes ze tak jej szanse dales wiecej takich facetow a poza tym babki sa klotliwe ja daje czadu az wstyd czasami ale hormoooooooony

Gość judytaxxx
ja mojemu też daje popalić ale tylko przez 2 może 3 dni w miesiącu-wtedy ze słodkiej żonki przeistaczam się we wredną jędzę,co to o wszystko się doczepia i tak sobie żyjemy już okrągłe 15 lat

u mnie to samo-pokłocilismy sie przeze mnie przedwczoraj, wczoraj byla cisza-bo sie nie odzywal a dzis juz mi pieknego smska napisal ze wcale nie jest na mnie zly i ze mam sie tez za niego nie wkurzac. Tak jest od 4 lat, ale co ja poradze ze jestem wredna.:/

Gość do macieja z katowic
moze ktos jej przemowil do rozsadku. Ale ja sie przekonalam , ze jak ktos jest za dobry to ten drugi szuka powodu, zeby tak nie bylo. Zastanow sie jak bylo u niej w domu .Moze tez byly tylko awantury i na tym ona bazuje?

Gość slodkokwasna
macieju z katowic, rzde nie poddawac sie tak szybko i nie potrzebnie konczyles ten zwiazek z nia. kocenie sie to tylko i wylacznie oznaka milosci ze strony kobiety. kobiety sa slabe emocjonalnie i wrazliwe na kazdy ruch faceta. jesli ona ma do ciebie pretensje, ze brzmisz nie czulo itp to oznacza, ze nie sprawaisz zeby czula sie pewna twego uczucia. staral sie zadbac, zeby ona nie musiala wysnuwac pochopnych zwiazkow, bo do tego kobiety sa bardzo sklonne. jesli kobieta ma zamiar sie zaangazowac, musi byc 100%pewna, ze to odpowiedni facet... nie ignoruj jej uwag i wytlumacz zamaist sie unosic i zrywac. zwiaek poega na wzajemnym zrozumieniu, a jesl;i ty bedziesz siedzial cicho wtedy wyuglada to jakby nie obchodzily cie jej uczucia. uwierz mi, moj chlopak jest identyczny jak ty- unika spiec, uwaza ze wszystko jest prefekt i cacy. ale kiedy ja mam o cos pretensje do niego nie poddaje i i walczy o powrot do normy.

Gość babay
jesli bedziesz przy tej kobiecie to cie niedlugo wykonczy. ona sie juz raczej nie zmieni.