Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od razu wiedzialam

Piosenka na przygotowania Pana Mlodego

Polecane posty

Gość od razu wiedzialam

umowilam sie z kamerzysta ze nagra nasze przygotowania do slubu - zakladanie welonu, zapisanie koszuli i takie tam. Mam juz piosenke dla siebie ale zupelnie nie wiem co bedzie pasowalo jako podklad dla mojego narzeczonego. Macie moze jakies pomysly - nie chce zeby byla jakas cukierkowa czy milosna... dzieki za pomoc

Narcyza wykonywał chyba zespół Łzy.... i faktycznie by pasował idealnie :)

Gość vvvvv
Boys - Niech żyje wolność, wolność i swoboda :P

Gość od razu wiedzialam
heh dobre i jakos na to nie wpadlam - Narcyz mi sie podoba :) dzieki laseczki za pomoc !!!

Gość byl jeszcze taki zespol
ale nie wiem jak sie nazywali. Dwoch lysoli i spiewali "I'm too sexy" czy cos w tym stylu. Tez chyba spoko pasuje bo jest rytmiczna :)

mój brat miał taki podkład muzyczny - Tadeusz Nalepa "Dbaj o miłość" fajny tekst i klimat muzyczny i nie oklepane

Gość a dla dziewczyny jaka
piosenka?

Gość beznadziejna to ty jestes
dejzi69 - nikt cie nie prosil o zdanie wiec sie nie udzielaj. A poza tym wg ciebie to najlepiej miec tylko tradycyjny film bez zadnych urozmaicen czy innowacji...jak ktos ma inwencje tworcza i jakis pomysl na ciekawy film ze slubu to czemu ma robic sobie taki jak kazdy? Mnie ten pomysl sie podoba i sama bede miala na plycie nasze przygotowania. A poza tym to przeciez nie chodzi o to zeby pokazac metke to kamery...ale to tylko osoba twojego pokroju mogla na cos takiego wpasc

Gość NATALII.
Dziewczyny, a moze -Seweryna Krajewskiego "Wielka milosc"? Bardzo podoba mi sie fragment"czekasz na te jedna chwile, serce jak szalone bije..." az ciarki przechodza:)

Gość NATALII.
do dejzii a ja wlasnie widzialam taki filmik slubny jak mlodzi sie szykowali,,to takie ostatnie sekundy przed tym waznym wydarzeniem kiedy jeszcze sa narzeczonymi:) widac to lekkie zdenerwowanie, treme.

Gość przeciez nie filmuje sie
jak sie gacie ubiera. no bez przesady. jest filmowane jak pan mlody zaklada marynarke, krawat... a panna mloda welon, rekawiczki, bizuterie... a nie zadne gacie. to moze jeszcze wedlu ciebie w kąpieli filmują, co? :P

Gość no tez sie usmialam
ona chyba naprawde myslala ze kreca od momentu jak pan mlody spod prysznica wychodzi. Pewnie w zyciu nie widziala takiego filmu a sie odzywa. Moi znajomi mieli cos takiego na swoim DVD i wyszlo to super - jakas fajna piosenka jako podklad i naprawde jest czad. A poza tym trzeba miec poczucie humoru i byc szalonym a nie zachowywac sie jak dziadki i tak zeby wszystkim sie podobalo - jak tobie sie podoba to najwzniejsze