Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znienacka

Zobaczcie co mnie dzis spotkalo

Polecane posty

Gość znienacka

Tymczasem alejką zbliżają się dwie laseczki. Właściwie to były eleganckie panie po 30-tce, a takie mnie najbardziej podniecają. Zawsze marzyłem, żeby takie perwersyjne lale mnie zdominowały, mógłbym być przebrany w fartuszek kelnerki i podawać im kawę do łóżka a one by się w tym czasie pieściły a ja bym się musiał patrzeć i dyskretnie walić pod fartuszkiem, tak żeby nie widziały bo inaczej za karę musiałbym im służyć jako podnóżek... Więc idą i gadają sobie, gadają, chociaż być może jeszcze zeszłej nocy tymi samymi ustami ochoczo obtaczały @@@ swoim absztyfikantom. Założę się, że wtedy nie pomyślały o samotnym mężczyźnie w czarnej czapce ze śmieszną trójgrzebieniastą wypustką na szczycie, a to już był błąd. I dlatego stwierdziłem, że wkrótce będą musiały zrewidować swój chłodny obojętny stosunek do mnie. Więc kiedy zbliżyły się wystarczająco blisko, wyciągnąłem komórkę i zadzwoniłem na numer budki. Zdziwione panny przystanęły, po czym jedna z nich się roześmiała, weszła do budki, podniosła słuchawkę do ucha i zdążyła jeszcze powiedzieć "haloo", po czym z obrzydzeniem odłożyła słuchawkę i zaczęła sobie chusteczką ścierać z ucha lepki płyn A ponieważ nie mogła przewidzieć, że ja sobie dziesięć minut wcześniej zjechałem na słuchaweczkę , zamachałem do niej przyjaźnie ręką Żebyście widzieli jej minę:classic_cool:

Gość kolejny gawędziarz
:P

Gość masssakra
co za zjeb z ciebie :(

Gość znienacka
W weekendy - kiedy w tramwajach jest mały ruch, chodzę do pewnego Parku Wodnego, gdzie walę sobie pod wodą Powiem wam, że to wielka frajda patrzeć na roznegliżowane kobiety i obserwować, jak taka mała pływająca ameba ~~ ~~~o~ krąży sobie krąży, żeby w końcu osiąść na mokrym ciele ładnej pani:classic_cool:

Gość znienacka
raz osiadła na dobrze odżywionym panu i skończyło sie to nieciekawie - do dziś mam niedowład prawej ręki.:classic_cool: