Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i kropka razy dwa

JonBenet Ramsey, czy ktos zna jej historie?

Polecane posty

Gość i kropka razy dwa
nie wiem co zle wstawilam, wpiszcie w google sobie jej imie i nazwisko i przeczytacie

Ja znam. Moje zdanie jest takie.Amerykanie mają świra na punkcie różnych dziwactw,min wyborów dziecięcych miss.Tam jednak nie chodzi o dziecięca zabawę,ale o poważne pieniądze,robienie z tych dziewczynek\"starych maleńkich\",to jest coś strasznego.Wydaje mi się,że jakiś pedofil upatrzył sobie tę dziewczynkę i tyle... Nie wiem czy wiecie,ale rodzice byli podejrzani,jednak nic im nie udowodniono. Zabójcy nigdy nie znaleźli . oto link http://pl.youtube.com/watch?v=-H_rjoZxuQM

Ja też znam tą okropną historię i myślę, że jej rodzice maczali w tym palce:-(

Gość i kropka razy dwa
uuuuuuuup

kurcze, pierwszy raz cos mi link nie wchodzi :/ Tak czy inaczej morderca został odnaleziony po 10 latach...

Gość ale skoro
chodzilo o kase, to po co rodzina mialby ja mordowac...byla przeciez kura znoszaca zlote jajka!!!

Gość Polaoooo
Morderca nie został ujenty ... to tak a pro po. to był fałszywy trop. macie to wyjaśnione na innych stronach. To jest jedna wielka masakra to było młode dziecko. Mam nadzieje że wkońcu w końcu na jaw kto to zrobił.

Gość ja wlasnie teraz o tym czytam
juz ktorys raz zreszta. i to naprawde niebywale, ze w ciagu tylu lat zabojcy nie schwytano.. a moze to bylo cos na szczeblu politycznym? dlatego zabojca nadal na wolnosci? co do rodzicow.. nie twierdze, ze nie, ale latwo jest kogos oskarzac.. :o

Gość ja wlasnie teraz o tym czytam
dolaczy ktos do dyskusji ? :)