Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Novomova

suknie z gorsetem - wszystkie na jedno kopyto! chcę rękawów!

Polecane posty

Gość
nicktaki nie byłam w ciąży a rozmiar był 38 więc chyba udaje się coś znaleźć z takim rękawem :)

No jasne, są w salonach jakieś suknie z rękawami ale chyba miałam pecha trafiać na nieciekawe wzory, przeładowane kwiatkami, pierdułkami i na kole ;) Niewiele się różniły od reszty. Zwiewne i delikatne widziałam głównie na stronach z sukniami ciążowymi albo w dużych rozmiarach. Nawet babki w salonach na siłę chciały mnie wciskać w bezy, że niby szczupła dziewczyna powinna się wystroić w powycinany gorset.

Gość
ha ha to faktycznie pech ja też nie chciałam zdobień, kwiatków i kół i znalazłam taka ale widać miałam wybitne szczęście, bo jaka była większość sukien w salonach to wszyscy wiemy :)

Przejrzałam stronkę- suknie gotyckie fajne, kaptury na łepetynę ok-tylko to nijak pasuje do garniaka.....a młodzi pod względem strojów powinni być zgrani- jak rozwiązać ten problem? Żona mojego kuzyna miała empire, rozszerzane rękawy dół tiulowy i zwiewny- wygladała pięknie i nietypowo (oczywiście bez welonu). Novomova zgadzam się, że wszystko do siebie podobne, szukam inspiracji, ale ciężko to idzie.......