Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szuuuuukammm

JAK ZNALEZC PIOSENKI HITY Z 1997 ROKU?CHCIALABYM POSLUCHAC

Polecane posty

Gość szuuuuukammm

Hej! kiedys nagralam sobie kasete z najlepszymi przebojami z 1997 roku, pozyczylam kolezance i kolezanka "pozyczyla" na wieczne oddanie. Niedawno w radiu lecialy kawalki, ktore jak pamietam byly na tej kasecie, ktore podobaly m isie ( mama mile wspomnienia ,bo wtedy bylam 1 raz na dyskotece i tanczylam z moim chlopakiem). Bardzo chcialabym posluchac ,ale nie znam tytulow niestety. Wiem ,ze w tym roku hitem byla piosenka Britney, ale chodza mi po glowie tez inne. Czy ktos moglby mi wskazac, jak i gdzie mam szukac piosenek wlasnie z tego roku (szczegolnie przeboje z lata). Bardzo bede wdzieczna:)

Gość szuuuuukammm

Loona- Bajlando Nana- I'm lonley Puff Diddy- I'll be missing You R'n'G- Can't you see Tez pamietam tamten rocznik, koniec podstawowki, pierwsza milosc...

Gość
hej! była taka stronka gdzie były hity z listy chyba bravo a w każdym razie niemieckiej rok po roku. zaraz poszukam

Gość
(masakra pamiętam większość :D to były czasy :D kupowało się BRAVO i Mega Star hehe :P)

Gość szuuuuukammm
DZIEKUJE KURAIKO:) Znalazlam z tych hitow Down Low - So long goodbye .....ahhh jakie wspomnienia:) ale mam jeszcze w pamieci kilka piosenek, moze ktos wie gdzie mozna zobaczyc i posluchac oczywiscie!

Gość PAti212
przydałoby się powrócić do młodzieńczych lat heh