Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie numer 3224

Dlaczego faceci potrafią z dnia na dzień traktować kogoś jak obcą osobę?

Polecane posty

Gość gdfdsdsss
hahahaah wlasnie widac jak dobrze go znasz skoro kopnął cie w tylek a ty nie wiesz dlaczego, zalosne :(

Gość gdfdsdsss
dla mnie gosciu jest po prostu jakims niedorozwojem emocjonalnym (in. poparancem emocjonalnym). od takich jak najdalej bo tak to potem sie konczy. bidne dziewcze placzace na forum ze zlamanym sercem i jeszcze pewnie szuka winy w sobie. obudź sie dziewczyno i idź na spacer lepiej. moze sobie jakiegos przystojniaka poderweisz, bo ten i tak byl brzydki jak sama piszesz.

Gość pytanie numer 3224
No piękny nie był. Ale za to był kochany:( Poza tym nie chce żadnych przystojniaków😭 Już w ogóle nie chce facetów, są do niczego:(

Gość nice90
A moim zdaniem znalazl sobie inny obiekt zainteresowania coz oni tak maja... mialam podobna sytuacje... pisalam i sie nie odzywal dalam se spokoj szybko... ale z glowy sobie go nie wybilam. po paru dniach zobaczylam go z inna panienka. Wybierz sie gdzies zapomnij on nie jest Ciebie wart

Gość przepraszam że się wtrącę
Może po prostu nie jestem wystarczająco ładna. On ma fajną pracę i kontakt z bardzo ładnymi i zalotnymi kobietami. Może po prostu kontrast był za duży. Wiem, że powinnam dać sobie spokój, nie odzywam się, chociaż ciągle o nim myślę i aż mnie skręca:O Ale też wiecie, ze to wcale nie jest łatwe.

Gość gdfdsdsss
nie idealizuj go juz... kochany :D wlasnie widac jaki "kochany" po tym jak cie potraktowal. nie wiesz, ze faceta poznaje sie po tym jak konczy a nie jak zaczyna?

" 20:35 Justynaaaa Kobiety też potrafią, więc to nie od płci zależy." popatrzmy też na siebie, ja się zgadzam z Justyną :-)

Gość
movering => to istnieją ludzie, aż tak małostkowi? A jesli juz, nie musisz się od razu przyznawać :P

Gość pytanie numer 3224
:) To wyżej to ja tez byłam:) Pisałam na innym topiku. No w gruncie rzeczy to nie jego wina, że mu nie odpowiadałam. Tylko nie rozumiem po co to ciągnął. Nie rozumiem:( Jeszcze na sam koniec zadawał mi takie pytania, dlaczego ja uważam, że on mnie nie lubi, tylko oszukuje. Odpowiedziałam mu, że widzę to po tym, że kiedyś był wesoły, zadowolony, a teraz nic mu się nie chce, zwłaszcza ze mną nic mu sie nie chce robić. I więcej się nie odezwał.

Gość gdfdsdsss
bo to swirus jest i glupek. nie ma sensu analiza jego zachowania bo i tak do niczego nie dojdziesz.

Gość pytanie numer 3224
A wydawał się taka dobrą, miłą, troskliwą i dojrzałą osobą:O Niech się tylko potem faceci nie dziwią, że się ich nie traktuje poważnie. Ja nie mam zamiaru.

zdaje się, że w naszych czasach nie można się za wiele spodziewać po związkach, zakochujemy się często w a priori przyjętej wizji, a fakty sobie... z czasem wszystko się wyjaśnia .... już chyba lepiej być sceptycznym, bo łatwiej się potem pozbierać a Ty pytanie nr 32... się nie martw - wszystko jeszcze przed Tobą, zobaczysz! :-)

Gość
gdfdsdsss => globalne ocieplenie, coraz więcej jadowitych stworzeń zimę przeżywa :P

Gość gdfdsdsss
najbardziej jadowity to ty jestes, co zreszta widac po nicku, ktory zawiera slowo: nienawiść. ja nikogo nie nienawidze, tylko pisze swoje zdanie. cos sie nie podoba to nie czytaj

droga Pytanie i gd... cos tam, myslę, że z wiekiem nie będziecie już tak skore do analiz i krytyki czyichś motywów... naprawdę łatwiej się żyje, kiedy przyjmiemy postawę "no i co z tego, ze nie wyszło" :-)

Gość
Ohohohoohho :P Etymologii tego nicka po raz kolejny wywodzić nie zamierzam. Niemniej jednak sporo się od ciebie nauczę :P

Gość
polaola => jedna z nielicznych kobiet, która pyta, a nie analizuje? :P

Gość gdfdsdsss
ja juz nie krtykuje ani nie analizuje. teraz akurat mi sie nudzi. poza tym wiem kiedy facetowi zaleyz a kiedy nie, bo sama przez to przeszlam i mma doswiadczenie. i wiem jakimi facetami na pewno nie warto sobie glowy zawracac, np. takimi jak w tym temacie (mam namysli bylego chlopaka autorki)

"polaola => jedna z nielicznych kobiet, która pyta, a nie analizuje? " już nie bądź taki złośliwy, odniosłam się tylko do tej konkretnej sytuacji, luzie się dobrze poznali i jedna ze stron uznała, ze to nie to... przeciez to jak najbardziej naturalne :-P

Gość
Była jakiś taki nocny topik, między browarem, a japońską kinematografią :P

Gość
polaola => a to przepraszam :P Niepotrzebnie zwróciłem honor ^^ A na poważnie: jasne, że naturalne. Tylko, że minimum przyzwoitość wymaga powiedzenia "Cześć, i dzięki za ryby" :P.

eee.... mysłałam, ze coś tam się tłumaczył... cóż, widać dałam się przyłapać na niezbyt dokadnej analizie (zgodnie ze swoją filozofią ;-) ) no to już przyznaję, że słusznie niepotrzebnie zwróciłeś :-P

a tak w ogóle, gdzie sa wszyscy np, Doprawdy, Kyyrene, złośliwa samica, nefrytowa kotka itd... :-D

Gość
Odpoczywają, albo pracują. Ja nadal uciekam przed robotą. :P

szkoda, ze ja też zaraz musze spadac, i nie skorzystam za bardzo z tego, ze dzisiaj jakoś łatwiej się komunikować tak się przerzedziło :-D

Gość
Cóz, ja też muszę, choć przyznaję że dziś moja aktywność mogłaby się zamknąć w piciu "jabłecznika" pisaniu na kafe i ciapania po sieci w Warcrafta :p Ale cóż, życie :o Z czegoś trzeba żyć :P

Gość pytanie numer 3224
No naturalne, że ktoś komuś nie pasuje. Ale nie jest naturalne, jak ktoś twierdzi, że mu bardzo pasuje, jest rewelacyjnie, ale on sie nie umie zaangażować po czym się zwija. Tym bardziej, że to na serio on się starał cały czas. I nie musiałabym analizować, gdyby mi coś powiedział jak człowiek. Najgorsze, że teraz myślę, że może ja się bez sensu czepiałam, że może faktycznie on był zajęty, miał jakieś problemy, a ja naskoczyłam na niego, że jak nie ma ochoty sie odzywać, to żeby już w ogóle się nie odzywał.\ No wiem, że to głupie, ale wolałabym żeby to on mi powiedział, że to koniec i żebym spadała:(