Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie numer 3224

Dlaczego faceci potrafią z dnia na dzień traktować kogoś jak obcą osobę?

Polecane posty

hmm ;( ja znam kolesia od 6 lat...ciagle poworty i rostania..wyznawalismy sobie milosc, byly niezle gry(jego zdrada o ktorej wiedzialam..skomplikowane ;/)probowalismy od nowa co chwila.... dlugo by pisac ale ostatnio, kiedy wiedzialam od jakiegos meisiaca ze to koniec, spotkalam go na koncercie.... pogadalismy... calowalismy sie. przepraszal mnie za wszystko, dziekowal za to, ze mimo wszystko JESTEM.... przytulil mnie...padal deszczei poszlam do dom. na drugi dzien mialam przyjsc do niego to odwolal bo by sie nie wyrobil. zazdwonil po poludniu... zeby sie spotkac poszlam w umowione miesjce...ale nie przyszedl podobno go budzik nie zazdwonil.. od tej pory cisza..od jakichs 3dni. czemu raz mu zalezy a raz nie? ;( dzis napisalam do niego i nie odpisal..podglaywal mnie jedynie na NK... chyba Jutro do niego zadzwonie..to za bardzo meczy od tylu lat, liczy sie tylko ON ;( .. chce wiedziec na czym stoje jego oczy byly takie dobre.... ;(((

Witam heh ja tez to dobrze rozumiem niedawno mialam podobna sytlacje z chlopakiem sie znam od jakis 3 lat mielismy wczesniej krotki romansik tak to moge nazwac bo wtedy on mial narzeczona a teraz gdy juz nie sa razem troche popisalismy eskow mielismy sie umowic i ciagle nic z tego nie wychodzi a teraz nawet nie odp mi na eski ani nie odbiera ode mnie fona juz nie wspomne o tym ze mysle o nim 24h na dobe bo od tamtej pory jak go poznalam ciagle czuje cos do niego Nie moge powiedziec jeszcze ze Kocham bo to zawczesnie ale to naprawde wielkie uczucie i co ja mam robic ;( chyba bede musiala sobie odpuscic ale juz tak dlugo na to czekalam zeby mu powiedziec co czuje a tu nawet nie mam takiej szansy chlopak zapadl sie pod ziemie ;/

Witam heh ja tez to dobrze rozumiem niedawno mialam podobna sytlacje z chlopakiem sie znam od jakis 3 lat mielismy wczesniej krotki romansik tak to moge nazwac bo wtedy on mial narzeczona a teraz gdy juz nie sa razem troche popisalismy eskow mielismy sie umowic i ciagle nic z tego nie wychodzi a teraz nawet nie odp mi na eski ani nie odbiera ode mnie fona juz nie wspomne o tym ze mysle o nim 24h na dobe bo od tamtej pory jak go poznalam ciagle czuje cos do niego Nie moge powiedziec jeszcze ze Kocham bo to zawczesnie ale to naprawde wielkie uczucie i co ja mam robic ;( chyba bede musiala sobie odpuscic ale juz tak dlugo na to czekalam zeby mu powiedziec co czuje a tu nawet nie mam takiej szansy chlopak zapadl sie pod ziemie ;/

Gość stwierdzil widocznie
ze nie chce na stale takiej co sie komus innemu do zwiazku wpieprza co innego bzyknac na boku

Gość interesant 12986
tak samo jak kobiety tyle ze znacznie rzadziej

Gość max xander max
Dziewczyny potrafią tak samo, plus jeszcze tak dopierdolą żeby bolało całe życie :(

Gość nie wiem jak to jest
moj tez sie juz nie odzywa. Po kilku latach razem :( a jeszcze tydzien temu kochal. Spotykalismy sie tylko kiedy on chcial i mial czas (rzadko) a jak go potrzebowalam to nigdy nie postaral sie przyjsc...mimo wszystko boli, ze osoba ktorej sie ufalo tak po prostu zostawia bez slowa