Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bmblondyn

jak przywołać miłość?

Polecane posty

Jeżeli jesteście i czujecie, że nie możecie już dłużej żyć bez miłości,proponuję wykonać nieskomplikowane czary. Do ich wykonania potrzebne są tylko dwie rzeczy: lusterko i kwiaty- najlepiej róże w dowlnym kolorze. Jeśli zdecydujemy sie na róże, usuńcie kolce z łodyg. Kupcie lub zerwijcie osiem kwiatów. Jeśli zerwaliście je sami podziękujcie roślinie za to, że poświęciła się dla was. Pamiętajcie przyroda jest żródłem energii, dlatego magowie starają się ją szanować! Czary należy wykonać w odosobnieniu, w ciszy. Wyłączcie telefon, nie odpowiadajcie na dwonki do drzwi. *Postawcie kwiaty do dużego wazonu, a obok lustro, w którym powinniście widzieć swoją twarz. *Siądźcie wygodnie, weźcie do ręki kwiat i płatkami zacznijcie głdzić swoje włosy, czoło, uszy, usta, podbródek. Otwórzcie się, przejmicie energię miłosną, którą napromieniowany jest kwiat. *Zamknijcie oczy i pogładźcie je delikatnie płatkami. Jednocześnie wypowiedzcie: Widzę miłość. *Opuście kwiat niżej, wchłońcie jego woń, nasyćcie się nią. Niech napełni ona waszą duszę. Wymówcie: Wdycham miłość. *Otwórzcie oczy, unieście kwiat nad głową ze słowami: Miłość w moich rękach. Przyłóżcie kwiat do serca tak, aby płatki przykleiły się do skóry, jak usta w pocałunku. *Zawarta w nich energia przenika do waszego ciała, powiedzcie: Czuję miłość. Następnie dotknijcie kwiatkiem brzucha i wymówcie: Wchłaniam miłość. *Teraz trzymając kwiatek przed sobą spójrzcie na swoje odbicie w lustrze i nie odrywając od niego wzroku wypowiedzcie: Miłość przede mną Miłość pode mną Miłość za mną Miłość we mnie Miłość obok mnie Miłość wypływa ze mnie Miłość nade mną Miłość podąża ku mnie Jestem kochany. *Po wykonaniu tego rytuału postawcie wazon z kwiatami na widocznym miejscu, obok którego często przechodzicie, aby za każdym razem móc rzucić na kwiaty spojrzenie. Noście przy sobie kwiat wykorzystany do czarów! *Gdy zaczną wiednąć, zakopcie je do ziemi i podziękujcie za oddaną dla waszego szczęścia energię. Zrobiliście wszystko, co było w waszj mocy. Teraz czekajcie. Miłość przyjdzie. Za wróżką Olimpią.

Gość ciurkiem
to se ne da, Pane Havranek :(

Gość szpagat robie
w jakim mieście mieszkasz blindynie mily?

Gość NAPISZ COŚ WIECEJ
napisz jeszcze jak odzyskać człowieka jeśli masz pewność ze on Cię kocha (nie chodzi o manipulowanie wola a o usunięcie przeszkód) :)) Pozdrawiam

Gość a skąd te czary mary
blondasku hhhmmm powiesz nam ??? :P

proponuję o miłości, proszę skromnie, przyjdz do mnie! niech mnie piorun twoj strzeli i me mysli wybieli! miłosci przyjdz z rozumem bo własnej głupoty zrozumiec nie umiem! buahahaha

Gość Akasha1991
do BARDZO MIłY BLONDYN: czy to wicca?? czyżbyś był wiccaninem??

Gość blondyneczka z okieneczka
skad ty wlasciwie jestes i ile masz lat?