Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzdetyyyyyyyyy

Czy faceci interesuja sie swoimi bylymi?

Polecane posty

Gość bzdetyyyyyyyyy

interesuje was co one robia, czy kogos maja? czy placza po was? zwracacie np. uwage na ich opisy na gg? dyskretnie wypytujecie znajomych? kobiety tak robia, a faceci????????

Gość bzdetyyyyyyyyy
no?? a dziewczynami z ktorymi zerwaliscie kontakt, myslicie czasem o nich???

Gość bzdetyyyyyyyyy
to ciekawy temat!!! piszcie :)

Gość
Nikt się nie interesuje byłymi - chyba li tylko na zasadzie zawiści. Tutaj płcie nie różnią się zbytnio.

to chyba wszystko zależy od okoliczności rozstania. Ja jakoś do nikogo nie jestem wrogo nastawiona. Nie wypytuje znajomych czy wiedzą cos o..... ale jesli spotykam kogoś kto kiedyś był mi bliski to pytam co słychać:)

tu nie chodzi o samo pytanie, które faktycznie bywa kłopotliwe. Po prostu przy przypadkowym spotkaniu nie czmycham na drugą stronę ulicy ale spokojnie zamieniam kilka przyjacielskich zdań, idę na piwo itp

\"le w końcu zawsze można odp., że po staremu \" czyli kwintesencja kontaktu z eks/znajomym/itd - czesc - czesc - co słychać? - po starem/jakoś leci/dobrze, a u ciebie? - dobrze - to fajnie. czesc - czesc i nikt mi nie powie, że kontakty międzyludzkie nie są piękne :D kto tego nie przerabiał

Gość bzdetyyyyyyyyy
własnie zeszliscie mi z tematu:) serio facetow totalnie nie interesuja co robia kobiety, ktore kiedys byly dla nich wazne? nic a nic?

Gość bzdetyyyyyyyyy
to ja wam powiem, że ja po rozstaniu z moim facetem jeszcze przez 3 miesiace wchodzilam na jego fotke, kilka razy dziennie zeby spr. czy był w domu:(

Gość mnie sie udalo
a mnie się wydaje że się interesują, tyle że się nie przyznaja do tego bo im duma męska nie pozwala, z reguły mężczyźni są bardziej zamknieci w sobie a kobiety bardziej wylewne i dlatego to tak wyglada. przyznajcie sie panowie:)

Gość Tez eks-dziewczyna
Moj byly ponoc nadal jest o mnie zazdrosny i cos do mnie czuje choc od rozstania minelo prawie 2,5 roku i jest z jakas dziewczyna. Ja nie mam z nim zadnego kontaktu ale utrzymuje kontakt z jego kolega(to byl nasz wspolny znajomy)-moj byly o tym nie wie. A ten kumpel mi mowi co tam u niego nowego i mowi ze ze K. czesto o mnie mowi jak sobie ida na piwo

Gość stretch
to chyba zależy od tego jak się rozstali ludzie. ja swoimi byłymi w ogóle się nie inetersuję :Pa jestem kobietą, więc prosze nie uogólniac :P może tym obecnym, jeszcze nie byłym (byłym in-spe) bedę troche, zeby wiedzieć czy się pozbierał :P bo nadal go lubię i szkoda mi chłopaka, ale na pewne rzeczy nie ma rady i zmuszać się do niczego nie będę.

Gość lhylhn
pierniczycie bzdury, interesuja sie i faceci i kobiety, taka natura

Gość taka moze wulgarna
ja sie nei interesuję. Nie obchodzi mnie co z nim sie dzieje, czy kogos ma itp. Nie interesuje mnei zycie kogos kto mnie skrzywdził? huj mu w dupe

Gość ghggfjghmng
wszystko zalezy tylko od tego co kto czul do partnera i jakie mial z nim przezycia. ja jako kobieta mysle o jednym swoim bylym i nie moge przestac ale o tych ktorzy byly przed nim i po nim nie mysle w ogole. ten jeden byl dla mnie poprostu wyjatkowy

Gość spotkałam pawiana
interesuja!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość salamandra plamista
ja mam wrazenie, ze moj byly wchodzi codziennie na moj profil Facebook. co rusz widze jakies opisy, a wczesniej nawet sie Facebookiem nie interesowal, a konto zalozyl specjalnie dla mnie

Gość moj sie byłą nie interesuje.
nic a nic

Moj sie mna interesuje. Na poczatku ja sie przez pol roku do niego nie odzywalam a on napisal czasem smsa czy zadzwonil. Ja chcialam zerwac kontakt, ale on nie chcial. Teraz minelo juz prawie 1,5 roku po zerwaniu i kumplujemy sie :) bylismy razem 4 lata.

Gość salamandra plamista
ale sie od 1.5 miesiaca nie odezwal :-(