Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gentle40

40 letni kawaler

Polecane posty

Gość jesli jest normalny
to pewnie :)

o jejku...;-) każdy ma szansę... ale cóż ten kawaler robił przez 40 lat skoro teraz dopiero zapragnął miłości?

Gość wszystko zalezy
Jezeli mial wczesniej partnerki to jak najbardziej tak.Jezeli samotnik od zawsze,to wątpię:-o,samotni faceci dziwaczeją

Gość tak samo jak 40 letnie panny

Gość to zależy od twojego
statusu majątkowego :)

Generalnie smutne to trochę...Ale u mnie w pracy np. jest 45 letnia panna i jest bardzo sympatyczna, wesoła i towarzyska!!! I w życiu bym nie powiedział, że nie jest sama...

tak,miałem ale zawsze trafiałem na takie które do końca nie wiedziały czego chcą...

a może to Pan nie wiedział? ;-) pomyślał Pan o tym? kobiety zazwyczaj pragnął stabilizacji...to mężczyźni częściej od niej uciekają ;-)

Gość wszystko zalezy
do gentle40 Nie ma ideałów,moze warto czasami przymknac oko na kobiece slabosci.

ja cały czas wiem.po prostu tak trafiałem.jedna z moich ex też dalej jest sama bo nie cierpi stałych związków.

Gość wszystko zalezy
gentle wiesz co?Jak nie zmienisz podejscia to nie znajdziesz nikogo wartosciowego.te twoje psty echhh.......nic pozytywnego:-o

Gość wszystko zalezy
jedna jest sama-ok,a pozostale???jakos ulozyly sobie zycie.Moze szukasz w nieodpowiednich miejscach;)

skoro i Pan też nie cierpi stałych związków to skąd to pytanie? dlaczego chce Pan stałego związku? czyżby przestraszył się Pan samotności do końca życia? a tak swoją drogą to ja bym się z Panem nie zwiazała... z dwóch powodów... pierwszy to taki, że w słowniku swoim posiada Pan wyraz materialistka a co za tym idzie każdą kolejną swoją kobietę uważać Pan będzie za taką- moim zdaniem, a po drugie nie chce Pan nawet poszukać przyczyny w sobie tylko zakłada, że to wszystko wina ślepego trafu i kobiet...

Gość wiosenna rosa
Oczywiście że tak. Większe niz 40 letnia panna.

Ma szansę pod warunkiem , że jest otwarty na związek i szuka realnej kobiety z krwi i kości , a nie eterycznej zjawy , nierealnej i wydumanej , najlepiej podobnej do jakiejs znanej aktorki. Aczkolwiek szanse maleja , poniewaz samotnosc robi swoje. :classic_cool:

Gość bu.
Facet,ktory mowi o swoich ex,ze byly materialistkami i nie wiedzialy czego chca,najczesciej ma problem ze soba i podejsciem do kobiet. Sadze,ze bedzie sam.

,,Oczywiście że tak. Większe niz 40 letnia panna.,,------skad ta oczywistośc ???? Zapewniam cię , że 40 -letni kawalerowie potrafią byc tak samo upierdliwi jak 40-letnie panny. Natomiast nie jest to regułą .Wg mojej mamy to facetom bardziej wali na łeb samotnosc. No ale nie przesadzajmy 40 lat to jeszcze nie koniec życia :)

ależ jestem otwarty na związek i to stały.dlaczego tak z góry jestem osądzany?Nie znacie mnie.

Gość vvvvv
A w jakim wieku szukasz? Bo te 30paroletnie stare panny są mocno zdesperowane, z taką łatwiej ci pójdzie :P

Gość ja jestem3
40 letnia panna i ja juz sie pogodzilam z tym, ze bede sama.

Właśnie , już poczułeś sie zaatakowany , a nic takiego nie mialo miejsca. Wyluzuj troche , z takim nadęciem marnie widze twoje szanse...:o

nie osądzamy Pana tylko wyrażamy swoje zdanie po tym co Pan napisał;-) A czego się Pan spodziewał po założeniu takiego tematu na tym forum? że napiszemy tak lub nie i koniec? dałoby to coś Panu? krytykę należy przyjąć godnie. Może warto pomyśleć i poszukać przyczyny samotności w sobie a nie tylko w kobietach?

Gość vvvvv
ciekawe jak ma życie zaskoczyć 40letnią pannę? alzheimerem?

,,ciekawe jak ma życie zaskoczyć 40letnią pannę? alzheimerem?,, W bardzo różny sposób , nie bądź taki cyniczny:)