Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Komórka czerwona

Chcę zmienic pracę!

Polecane posty

Gość Komórka czerwona

Po 10 latach pracy w jedenj szkole zamarzyło mi sie poszukać miejsca w innej. I co? Już za późno. Wszystkie szkoły albo maja pełna kadrę albo juz komus obiecały etat. Płakać mi się chce,że tak późno zaczęłam dzwonić po różnych placówkach. Jejku ale mam doła/. Pocieszcie. Może ktos jest w podobnej sytuacji i razem ponarzekamy.

Gość ggpbkpjbjb
też bym chciała choć ja inna branża, ale nie bardzo mam pomysł na nową pracę. zmienić tylko Urząd i pracowac dalej w tym samym nie uśmeicha mi się. może wrócę do pracy księgowej??

Gość Komórka czerwona
Mam dość mojej szkoły pełnej zakłamanych ludzi i niezbyt bystrych uczniów. Ale uczniowie sa najmniejszym problemem. Angażując się mocno w pracę( taka juz jestem) mam całkiem niezłe wyniki. Chce pracować gdzie indziej!!!!!!!:(

Gość ggpbkpjbjb
wytzrymasz jeszcze rok... przynajmneij wiesz czego chcesz :) szukaj cały czas a może się uda... pozdrawiam

Gość Komórka czerwona
Rok? Nie dam rady:( Poza tym pracuje w średniej wielkości mieści, gdzie tych szkół az tak dużo nie ma. Perspektywa marna. A tu juz mam naprawdę dość. O urlopie zdrowotnym nie myślę. Lubię uczyc i nie chcę siedzieć w domu.