Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wycieczka majowa

Paryż- zakupy

Polecane posty

Gość wycieczka majowa

wyjezdzam na tydzien do Paryża. co warto kupic z kosmetykow w Paryzu? czy ktos moze mi polecic jakies fajne sklepy z ciuchami? ale nie przesadzajcie z marka bo mnie nie stac na jakies Versace etc:classic_cool:

Gość wycieczka majowa
odswiezam

Gość alina 1214
Podobno we francji są takie kosmetyki, że kobieta nie musi się myć cały tydzień, a pachnie jak swiezo wykąpana i wszyscy faceci na nią leca

Gość alina 1214
Ja tak robię z radzieckimi kosmetykami ale niestety od 4 lat nie mogę chłopca znaleźć.

Gość alina 1214
I podobno są tam też takie papiery toaletowe że jak się raz podetrze to na tydzień starcza.

Gość no może faktycznie
napewno wszystkie ich rodzime kosmetyki będą tańsze niż u nas

Gość odswierzam bo tez jestem
ciekawa:classic_cool:

Gość anna555
czesc ja mieszkam w Paryzu polecam ci pojsc po kosmetyki do Parapharmacie super maja rzeczy do tego jak lubisz naturalne produkty to na pewno znajdziesz cos dla siebie Yves Rocher tez nie jest drogi, a poza tym Sephora pewnie znasz, bo w u nas tez jest a z ciuchow jedz np. na Place d'Itale albo na Chatlet les Halles i tan na pewno znajdziesz fajne sklepy Min's Jeniifer Promod Pimke to fajne marki i nie drogie mas tez Zare HM NafNAF 123 dla elegantek zreszta jak pojedziesz do centrum to cos fajnego znajdziesz a swoja droga trzeba bylo jechac w czasie wyprzedarzy :) pozdrawiam i milego pobytu pa

Gość tez z paryża
przejdz sie na obrzeza do centurm handlowego Parly II niedaleko wersalu, fajne i dosc niedorgie sklepy, z ksmetykow to polecam sephore...

Gość szpa_rka
Poszperaj po kontenerach polskich odpowiednikach PCK, ja cala garderobe mam wlasnie stamtad :) bedziesz miala versace prawie nowke za friko! Rada: Udaj sie do bogatszych dzielnic