Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

**KLUB STARYCH KAWALERÓW-wpisujcie się***

Polecane posty

do klubu może należeć facet co ma ponad 20 lat i nigdy nie miał żadnej dziewcdzyny, lub mial ale tylko jedna i go rzuciła, niech wpisuja sie alkoholicy, nieudacznicy, pierdoły życiowe, Ci co im auto zastepuje panienke..oraz wszyscy Ci ktorych tu nie wymieniłem a czuja sie starymi kawalerami.bedziemy sie wzajemnie wspierać to moze bedzie nam łatwiej na tym zafajdanym świecie samotnie przez życie iść... :|

na wsi niestety tak...ostatnio jak stałem pod GS-em to baby do mnie : o 22 lata i bez baby toś pan jest stary kawaler :/ od tej pory nie jezdze na wieś..zreszta niewazne czy 22 czy 25 i tak nic sie nie zmieni wiec uważam że moge taki klub zalożyć

Gość stara pannna
A stara panna może się przytulić do klubu?

Gość Stara Panna 2

Gość
No dobra tetrycy, zadam pytanie: od kiedy człowiek jest stary? :P

to taki klub wsparcia anonimmowych nieudaczników? spotknania klubu WAN o 18 tej w dni powszednie? :-) no ale to moze mieć jakiś sens, działajcie :-D

Apostoł, ja jestem wśrednim wieku :-P jak wejdę w stary to Ci powiem kiedy to się stało :-D

Gość
polaola => fajnie być Piotrusiem Panem zamierzam - dojrzeć tak koło 40stki :P Na własny pogrzeb też się planuję spóźnić :D

ja to nie zamierzam dojrzewać, kasę na lifting zmarszczek zawsze znajdę :-P

Gość
polaola => Uff, szczęściem zachowanie jakiej takiej atrakcyjności od faceta generalnego klepania maski nie wymaga :P Poza tym druga wypowiedź jest sprzeczna z pierwszą :P Ty chcesz uniknąć przejrzenia. W sumie odkładaj kasę, od wieku średniego zacyna się zwiększać podatność na korozję :P

wiek średni ma to do siebie, ze można go rozumieć na różnorakie sposoby - mi niektórzy np. wmawiaja, ze jestem jeszcze młoda :-P oczywiscie chodzi im o to, zę nie mogę być w średnim wieku skoro oni są tarsi ode mnie :-D a co do tego no, zmarszczek - ja nie chcę nie dać się przejrzeć, napisałam, ze Ci powiem, nie ze Ci pokażę :-P :-D

Gość śledzę
Panie,co robisz na tym temacie?:D

Gość
Nabijam się z tetryków, moja wierna. :P

Gość
Lub inaczej - kontempluję nietrwałość i śmiertelność człowieka :P Oraz jego okres przydatności do spożycia :P

Gość Stara Panna 2
ja mam 26 lat a czuje sie jakbym miala 50 chyba dlatego ze mam ostatnio doła i uwazam ze juz nic dobrego mnie w zyciu nie spotka i codziennie ta monotonia ...

Gość śledzę
myślę że bardziej odpowiednie będzie : moja (nie)wierna:classic_cool:

Apostoł, w naszych czasach nie jest żle, duzo naprodukowali konserwantów... widzisz, już masz arhument na plus dla XXI wieku a nie tych czasów zepsutej arystokracji z małą rotacją genów, oni na pewno dodatkowo wcześniej się starzeli ;-) no cyba, ze Tobie udało się zachować błękitną krew do teraz to sorry :-D

"bedziemy sie wzajemnie wspierać to moze bedzie nam łatwiej na tym zafajdanym świecie samotnie przez życie iść..." no co ty, wujek... do seksszopy będziemy tak razem chodzić? Może jeszcze za rękę?:) Mój ci on:):):)

Gość jaceeek23
wpisuję się