Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***kamilka ****

DZIEWICE W WIEKU 20 LAT TO BRZYDULE p

Polecane posty

Gość ***kamilka ****
bardzo miły blondyn: WŁAŚNIE :D

Gość ***kamilka ****
Haris Pilton widzisz pytałam cię ile masz lat a ty nawet nie odpowiedziałaś na serio,dlaczego wstydzisz się swojego wieku?

ja nie rozumiem tej dzisiejszej młodzieży....zero szacunku....powiedziec im coś to jeszcze twierdzą, ze to nie na serio 😭

Gość ooooooooooooooo
SZCZERZE TO WOLAŁABYM BYĆ BRZYDKĄ, GRUBĄ DZIEWICĄ NIŻ PRZERŻNIĘTYM PUSTAKIEM TAKIM JAKIM TY JESTEŚ !!! ALE CÓŻ TO TWOJA SPARAWA ŻE MASZ PI..... WIELKA JAK STUDNIA I OPINIĘ PUSZCZALSKIEJ

Gość ooooooooooooooo
DLACZEGO TAK PISZESZ ON PO PROSTU LUBI BYĆ RUCH....ANA I TYLE

Gość ooooooooooooooo
ONA OCZYWIŚCIE Z TEGO ZNIESMACZENIA A MI UCIEKŁO

Gość przeruhanna rihanna

Gość ***kamilka ****
Przyłożywszy do nosa świeżo ukradzione majtki nieświeżemu żulowi wykonuję potężny wdech niczym saksofonista orkiestry symfonicznej pod batutą Stefana Stuligrosza i wykonuję węchowe skanowanie aby odczytać marszrutę żula oraz miejsca gdzie żebrał o kilka groszy by tak jak on wysępić kilka miedzianych życiodajnych talarów celem nabycia draży kokosowych z biedronki bo te hiszpańskie chooje śmiali podwyższyć ich cenę

Gość ooooooooooooooo
HA HA HA DOBRE !!!!

Gość ooooooooooooooo
KAMILKA GDZIE JESTEŚ, CZYŻBY SĄSIAD ORZYSZEDŁ CI KOMIN PRZEPCHAĆ ??? TO SORY BO PAMIĘTAJ Z KAŻDEJ OKAZJI TRZEBA KORZYSTAĆ

Gość ooooooooooooooo
JA MAM SWOJEGO PANA WIESIA SPOD BUDKI Z PIWEM.

Gość widze że autorka topiku
i komentujący są na tym samym poziomie!:o

Gość ooooooooooooooo
no dobrze przyznam się wam... Ja również jestem puszczalska tak jak Kamilka... ale nie lubię o tym mówić:) Ruchają mnie wszytscy bez wyjątku

Gość ooooooooooooooo
KAMILKO ALE NIE MUSISZ BAWIĆ SIĘ W POSZYWA, JA WYRAŻAM TYLKO TO CO O TOBIE MYŚLĘ I W DUPIE MAM CO NAPISZESZ

Gość ja Wam coś powiem
Kiedyś daaawno temu też mówiłam że najpierw ślub potem siup, że jeśli już nawet przed ślubem to temu jedynemu... No i mając 22 lata nastąpił ten pierwszy raz z tym (jak mi się wydawało) jedynym, no i to była całkowita klapa, KATASTROFA wręcz. Z tym chłopakiem pochodziłam jeszcze bardzo krótko i zerwałam ku jego uciesze. Doszliśmy do wniosku że z tej mąki chleba nie będzie. A jak bym tak najpierw ślub? O matko :O

ooooooooooooooo SZKODA ŻE TO TY CAŁY CZAS SIĘ W NIEGO BAWISZ... SZKODA MI CIEBIE ZE NIE MASZ CO ROBIĆ TYLKO SIEDZISZ NA KAFE I SIĘ PODSZYWASZ NIEŁADNIE NIEŁADNIE ;p

Gość ja Ci powiem
jak to zrobione - ten czarny podszyw U Ciebie jest małe L a w podszywie duże i

Wiecie co?? Niestety ale taka jest prawda, że przez ten mój post ujawniły się wszystkie dziewice,które maja kompleksy i uważają się za brzydule. Gdybyście tak nie uważały,to nie pisałybyście na mnie tych wszystkich chamskich rzeczy. No sorry ale może dowiecie się wreszcie czegoś o sobie. Macie kompleksy i wyżywacie się za nie na innych. Ale przykro mi,inni nie są temu winni. Zastanówcie się nad sobą..

Gość ooooooooooooooo
JA JESTEM POPROSTU OOOOOOOOOOOOOOOOOOO I NIE PODSZYWAM SIĘ POD NIKOGO, A NA KAFE.... CZASAMI LUBIĘ POSIEDZIEĆ A JESZCZE SĄ TAKIE TEMATY JAK TEN TO SUPER ZABAWA POŚMIAĆ SIĘ Z TAKICH DEBILEK JAK TY

ooooooooooooooo Przeczytaj sobie to,co napisałam powyżej-to odnoi się również do ciebie. dllaczego zamiast zrobić coś z tymi kompleksami tylko się wymądrzacie? Ejj sorry szkoda gadać z wami

Gość do oooooooooooooooo
pisanie capsem jest brakiem kultury.:o

Gość telewizja to chamstwo
nie kamilko, my tu po prostu na kafe wyżywamy sie na najciekawzych egzemplarzach bezdennej głupoty i lubimy rozpierdalac im te nawiedzone topiki tak więc uważaj, bo od dziś będziemy mieli Cie na oku i zaatakujemy zawsze i wszędzie a jest nas wielu 🖐️