Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eiur9304r

co na zatoki zapchane 2-latce??

Polecane posty

Gość eiur9304r

pomozcie bo lekarze nic nie chcą poradzic a ja juz nie wiem co robic... moze znacie jakies sposoby bo juz nie wiem c robic leci jej troche ropka z kacikow oczu i mowia ze to tak jest jak jest zapalenie zatok.... pomozcie kochane

Gość eiur9304r
proszeeee

Założyłas temat, w tej godzinie kiedy są jeszcze otwarte przychodnie. Zazwyczaj to lekarz przepisuje leki a nie koleżanki z kafe

Gość jest taki topik
Zawsze można zastosować urynoterapię. ;)

Gość eiur9304r
piszecie tak jakbym była jakas matka co leczy ja na wlasna reke. mam lek =i jakies ale w ogole jej nie pomagają... bylam juz u trzech lekarzy i kazdy ma gdzies ze ona nie moze oddychac. jak mowie i opisuje wszystko to tylko wzruszaja ramionami i ze przejdzie jej. dali jej eurespal po raz kolejny ile mozna to pic przeciez?? hemopatyczny lek do noska i tyle a i wit c ... antybiotyku nie dadza bo nie ma takiej potrzeby a zadnych badan nie chca zlecic bo tez nie ma takiej potrzeby... mysle zeby wyjechac gdzies do wiekszego miasta i pojsc do prywatnego lekarza. moze to co pomoze przeciez dziecko sie meczy i meczy...

eiur9304r ----Jeśli Twoja córa ma ciągłe problemy zapchanym noskiem to może warto kupić inhalator? super sprawa!!!! Nam lekarz tak polecił i naprawde zakup rewelacyjny!!!! A sól również jest strzałem w 10!

Mój chrzesniak tez sie tak meczył i meczył, miał z noskiem problemy, i co, w koncu trafił mój brat- na porzadnego lekarza, i okazało sie że to nie zatoki a trzeci migdał przeszkadza schodzic sluzowi z noska i przeszkadza w oddychaniu, teraz jest wyciety juz a Kubus sie chwali że moze oddychac noskiem 9 ma 3 latka), słodkie. Może spróbuj u laryngologa. co do leku na zatoku to ciezko mi powiedziec, ja stosowałam ciepły reczniczek na czółko, ale jak tego nie wysmarcze to i tak nici z zabiegów. Przykro mi, zdrówka zycze dla Ciebie i córci.