Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AŁŁAAAAA

STRASZNY BÓL JAJNIKÓW W CIĄŻY!!!!!

Polecane posty

Gość AŁŁAAAAA

dziewczyny pomozcie , co to ? czy któras tak maila ? jestem w 5 tyg ciazy i strasznie bolą mnie jajniki , szczególnie prawy , kłuje i boli , nawet wysikac sie nie moge bo tak strasznie boli , pobolewa mnie i lewy i całe podbrzusze ale czasmi co to moze byc????

Gość EloEloDaga
wiem, że ból jajników to normalne, ale taki mocny to NIE MAM POJĘCIA ja na Twoim miejscu zadzwoniłabym do jakiegoś ginekologa zapytac po porade, albo idź do jakiegoś gina. Tyljko w tym przypadku musisz prywatnie to dostaniesz szybko wizyte, a państwowo to możesz czekac kilka tygodni ...

dzwonilam , powiedzial ze to normalne , wizyte mam dopiero za miesiac , zaraz sie chyba wsciekne z bólu , nawet nogi nie moge podniesc i sie wysikac

Gość AŁŁAAAAAA
SORRKI PISZE Z KOMPUTERA PRZYJACIÓŁKI A ONA PRZED CHWILĄ SIEDZIAŁA I MI SIE WYSŁAŁO Z JEJ NIKA

Gość do lekarza
!!!!!!!!!!!! urodziłam 2 dzieci , w ciąży byłam 5 razy. NIGDY nie bolały mnie jejniki. O niczym to oczywiście nie świadczy ale nie zmienia faktu, że stawianie diagnozy przez telefon jest delikatnie mówiąc niepoważne. Ja na twoim miejscu pojechałabym do lekarza i to natychmiast. Jesteś pewna, że to nie ciąża pozamaciczna? Taki ból nie jest normalny.Życzę powodzenia.

Gość AŁŁŁA
NIE MIAŁAM JESCZZE USG , LEKARZ KAZAŁ MI PRZYJSC DOPIERO ZA MIESIAC, DZWONILAM I MOWIL ZE TO NORMALNE , PRZYJACIÓŁKI TEZ MÓWIĄ ZE ICH BOLAŁY JAJNIKI, ALE AZ TAK?? PRZECIEZ JA SIE NAWET WYSIKAC NIE MOGE I CHODZIC...

Gość do lekarza
byłas u lekarza? mam nadzieję, że tak! Mam nadzieję, że wszystko ok. ;)

Gość sierpniówka 2008
heh a ja już myślałam, że kołderce udało się znowu zajść w ciażę... trzymam za nią kciuki, cały czas , przekaż jej:)