Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba tu wszystkie tak robia

___pomóżcie mi- badania mgr_____

Polecane posty

Gość rumburakk
bo zobacz, zrobisz procenty dla poziomu stresu w takim wieku i koniec. a tak bys mogla zrobic korelacje - poziom strsu u nauczycieli z takim wiekiem a rodzajem szkoly. i bedziesz mogla bawic sie w interpretacje

wiem, ale zrobie juz tak jak powiedziała

Gość rumburakk
daj spokoj, spokojnie bys wie wyrobila. ludziew tydzien pisza czesc badawczaa z liczeniem. promotorce po prostu sie nie chce, nie zalezy jej. a tobie powinno zalezec na dobrej, rzetelnej pracy. a obliczanie masz bardzo proste, z reszta promotorka nie moze cie zmusic do swojej wizji.

Gość rumburakk
jak chcesz, ale mowie ci, nie bedziesz miala pola do popisu, na mojej uczelni by mnie wysmiali z tabelkami z procentami. no ale powodzenia zycze i nie stresuj sie:)

został mi jeden zjazd i jeszcze 3 egzaminy. za 3 tygodnie musze oddac gotowa prace

dzięki wielkioe za pomoc

Gość rumburakk
no jak wiesz, ze recenzentowi to wystarczy i promotorce tez to spoko. ale jak ci zalezy na ambitnej pracy to warto sie wysilic na koniec. jak to przejdzie i bedziesz miala 5 i wiesz, ze nikt pozniej nie bedzie czytac twojej pracy to rob te procenty

Gość rumburakk
nie ma za co. studiujesz pedagogike?

Gość rumburakk
aa, i oblicz te procenty w programie statystycznym - spss czy statistica. od rrazu tabelki bedziesz miec gotowe. no i zrob charakterstyke grupy procentowa - czyli ile osob badanych bylo w takim wieku, ile mialo stazu pracy

tak pedagogikę. no własnie, myślę, ze nie ma sensu się wysilać, skoro promotor sobie tak życzy. a jak wiadomo na uczelniach tez panuja jakies układy, wiec watpie, zeby recenzent zakwestionował prace, która promotor zatwierdził

Gość rumburakk
roznie bywa z tymi recenzentami. ba nawet z promotorami. na szczescie mam juz za soba obrone. ja mialam za recenzenta takie guru w mojej dziedzinie, wiec mialam stracha. a moja kumpela miala za fajnego promotora do obrony. wlasciwie wszytki osoby, ktore go mialy obnizona ocene, bo cos mu nie pasowalo w pracy, ech

jak widac na przykładzie tego promotora sa ludzie i parapety :D

Gość rumburakk
wiesz, recenzent moze ci zatwierdzic prace, owszem , ale wcale nie musi ci dawac dobrej oceny. no i zawsze mozesz pojsc przed obrona do niego i pogadac na temat pracy. jesli jest to dobrze widziane u was, bo nie wszytkim to sie podoba. moze dostaniesz tez pytania na obrone jak umiejetnie zagadasz:)