Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grom

dzisiaj byłem w barze i jak wychodziłem to barmanka chrząkneła

Polecane posty

Gość mmeeggiii
Ale przyznaj mi racje, czy nie jest tak!!?

Gość mmeeggiii
Zdumiona ja / kiedy coś stoi ci w gardle? Co?

Gość mmeeggiii
a nic, tak tylko pytam!!

Gość grom
teraz mi sie przypomnialo ze jak odchodzilem od baru to sie zebździalem smierdzaco i chyba na poczatku ja zatkalo od tego fetoru a pozniej zareagowala sycząc i chrzakajac jak dzika łasica

Gość grom
diabli tam niech się dzieje co chce idę jutro tam najwyżej powie mi spadaj

Gość grom
ten post o śmierdzącym bąku to nie ja pisałem , to jakiś palant

Gość grom
tak sie zdenerwowalem na tego podszywacza ze musze sobie czaju zaparzyc i meliski az mi sie zebralo na wiatry z tych stresów:-(

Gość grom
no proszę i taki dupek co się wpisał o 20:20 potrafi zepsuć całą dyskusję a myślałem że jeszcze pogadamy ale i tak dzięki i nara

Gość grom
zdumiona napiszę w niedzielę pozdro

Gość grom
przemyslelem i chyba jednak zostane jeszcze a niech sie dzieje co chce nie ma to jak łyczek ziólek na stresy ktore mnie ostatnio nekaja- bo wiecie duzo osob chrzaka na mój widok nie wiem czemu moze przez to ze mam aparycje jasia fasoli i kłopoty z wyproznianiem

Gość grom
ty fiucie co się wpisałeś o 20:28 lecz się lepiej debilu posrany

Gość on on on on on on on
nie dales napiwku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość grom
zdumiona jednak uważasz że powinienem dać sobie spokój?? mam nadzieję że jesteś kobietą i wiesz co mówisz

grom.... nie wiem co powinienes zrobic... jestem kobieta ale nie wiem co to tak naprawde oznaczalo. Podoba ci sie ona? bo jezeli tak to i bez tego chrzakniecia powinienes tam pojsc i zaproponowac kawe;)

Chciała iść z tobą a zaplecze i zaprezentować ci się nago, a potem powinieneś jej wymasować cycuszki. Wzamian dałbyś jej 100pln.

Gość grom
niczego się od was nie dowiedziałem zrobię po swojemu tak będzie najlepiej pozdro

Gość grom
Panie i panowie dziewczyna zn baru to rewelacja !! Jest niewyobrażalnie miła i inteligentna i w dodatku gra na gitarze i na skrzypcach to chodzący anioł Jutro jedziemy nad jeziorko Chyba się zabujałem pozdro

Dla mnie chrząknięcie to okaznie raczej negatywnego niż pozytywnego stosunku do jakiejś tam osoby. Typu, że napiwek mały dałeś, lub syf po sobie przy barze zostawiłeś... Ale dla mnie mogło to być zwrócenie Twojej uwagi na nią. Na drugi raz spróbuj zagadać.

Gość grom
To wyzej to parszywy podryw. No wiec bylem dzisiaj. Od wejscia do baru, zaczalem milutko chrzakac, nadajac swojemu chrumkaniu delikatna nutke romantyzmu. Sciskajac grdyke potrafilem tak lawirowac mym chrzakaniem, ze barmanka od razu mnie spostrzegla i z dzikim kwileniem gwalconej maciory podbiegla do mnie! Chrzakajac i krecac sie na glowie, machala zabawnie swoimi malutkimi stopkami. Wyjebalem jej kopa i poszlem :classic_cool:

Gość poszedłem chyba