Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 25, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashley 3 Napisano Kwiecień 25, 2008 jej ma tam chyba w ogole nie yc. czytalam na pudlu albo lansiku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 25, 2008 no tak, ocenia łyżwiarzy :P ale i tak nagrody nie dostanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no to plansza... 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 ciekawe za co mialaby niby dostac??? ;) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 25, 2008 bosz...:D widzicie buty September??? :D nie dziwne ze drobi kroczki po scenie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no to plansza... 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 jak ona sie WOGOLE porusza ???? hihihih jak to mozliwe ?;) niezla jazda!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 25, 2008 bez sensu :O rytmiczna piosenka to by poskakała a nie... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kabzabrawa Napisano Kwiecień 25, 2008 luuudzie,czego wy sluchacie.Jaka eska?Przeciez tam leci muza dla dzieci,albo polgluchych.Czy wy wiecie w ogole co to prawdziwa muzyka?........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no to plansza... 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 a ten zespol to skad sie wyrwał ??? żenuła :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 25, 2008 :D ten solista to Wojtek z reality Dwa światy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maniek z braamy Napisano Kwiecień 25, 2008 chcecie wykonczyc normalnych ludzi? Jak ktos moze dyskutowac o czymkolwiek,kto buduje jakiekolwiek opinie na jakims pudelku,czy lansiku.Chyba umre ze smiechu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 tam leca hity na czasie, a nie muza dla dzieci ja jestem otwarta na kazda muzyke;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no to plansza... 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 boszsz on to ma takie parcie na szklo ...ze az boli.... :-o ŻE - NU - ŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powiedzcieeeeeeeeeeeeeeee Napisano Kwiecień 25, 2008 na jakim kanale leci bo ja tylko slucham a obejrzalabym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 polsat:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 25, 2008 na polsacie teraz lecą reklamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 polsat:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 ja dzs wspieram reklamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powiedzcieeeeeeeeeeeeeeee Napisano Kwiecień 25, 2008 kurde nie mam polsatu bo cyfra tego nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 moze w necie mozna ogladac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maniek z braamy Napisano Kwiecień 25, 2008 znacie takiego ktosia,co sie nazywa Miles Davis?A moze John Scofield.A moze John Mc Laughlin?Moze tez wiecie kto to taki Prokofiew?A moze zna ktos John'a Coltrane'a? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
no to plansza... 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 Maniek-----znamy ............i co z tego??? czy z tego powodu mamy nie pooglądać i posłuchać akurat takiej muzy?? ale masz podejście....ghsszzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maniek z braamy Napisano Kwiecień 25, 2008 nie mowie,zebyscie robili cokolwiek.Ja slucham wlasnie "Big Fun"-jak wiecie o co chodzi.Ale tak nawiasem mowiac-nie trace czasu na sluchanie esek i floresek tez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 25, 2008 ooo... Craig David tak fajnie miauczy... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 FEELA TO NIE ZIERZE:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 25, 2008 :O co za dużo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 a ten teraz to chbya z playback'a spiewa:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach