Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marne opowiastki

Dlaczego ludzie na kafeterii wymyślają takie straszne historie

Polecane posty

Gość marne opowiastki

Po co im ta prowokacja, czy w życiu maja za mało wrażeń

Gość no dokładnie
im bardziej nudne, monotonne życie tym bardziej barwne prowokacje.:classic_cool:

Gość marne opowiastki
myślałam że to jest jakieś szczególne miejsce, gdzie ludzie mogą anonimowo się wyżalić a tu taki klops sami zmyślacze

Gość marne opowiastki
Ludzie to są , sama chciałam się wyżalić o moim nałogu zjadania kózek z mojego nosa . One są takie dobre , ten smak ..mmm...nie mogę się powstrzymać! Ale później mam niestety zatwardzenie :(

Gość marne opowiastki
i widać nie tylko opowiastki ale również żałosnych podszywaczy nie brakuje prostaki

Gość Denat bez okularow
Tak się zestresowałam przez tych podszywaczy , że zaraz pójdę włączyć sobie Zone Romantica i oglądnę sobie "Ojciec Coraje" , to jest lek na moje smutki , nie wyłączając nieśmiertelnej meliski , która zawsze koi me stresy.

Gość marne opowiastki
Najgorsze jest to że przez takich ludzie prawdziwi z prawdziwymi historiami uciekają stad kiedyś ktoś napisał że tu zostaną same patałachy też się z tym zgadzam

Gość rzezcywistosc
Wiecie ja kiedyś założyłam topik i każdy mówił,żę to prowokacja a ja tam moje życie opisałam ówczesne. W 100% real. Może czasem Nam się wierzyć nie chce,że taka właśnie jest rzeczywistość

Gość marne opowiastki
no i o tym mowa że przez te wymyślane pierdoły nie wierzymy w prawdziwe historie człowiek szuka wsparcia a zostaje zmieszany z błotem

Gość rumburakk
dobrze by bylo, gdyby admin sprawdzil czy te historie sa z jednego numeru IP i napisal to tutaj. wtedy wszytko byloby jasne. a tak musimy wierzyc albo nie.

Ale ja opisałam tylko jedną historię. Głupia i dziwną ale prawdziwą w każdej literce. Czasami zycie pisze taki scenariusze,że "Dynastia " z UFO sie chowa(jak ktos pamięta "Dynastię")

Gość babay
moze im sie nudzi i maja co sobie poczytac!