Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdarta sosnap

trudna sprawa-świnia

Polecane posty

Gość rozdarta sosnap

podoba mi sie pewnien chlopak i chcialabym do niego zagadac, poznac sie itp. jednak dowiedzialam sie, ze ma dziewczyne od 2 lat. jesli bede do niego krecic, to wyjde na swinie. ale on nie mija mnie obojetnie. zawsze patrzy mi w oczy dopoki nie przejdzie. a dzisiaj bylo spotkanie 3-ciego stopnia. twarza w twarz, z lekkim otarciem [jednak bez slowa]. co robic w tej sprawie?

Gość mejbibejbi
MOze to jakis fetyszysta-ocieracz?

Gość dzdzownica
kochana ja tez tak mam-podoba mi sie facet ktory ma dziewczyne-mysle ze lepiej nic nie robic-jak z nia zerwie to dopiero do dziela!

Gość rozdarta sosnap
to dlaczego sie tak patrzy?! to nie jest jakieś urojenie. to WIDAC z daleka ;]

ajpierw postaw sie na miejscu tej dziewczyny :) a pozniej sie zastanawiaj dlaczego on tak patrzy... moze sie ubrudzilas albo cos?:P

Gość rozdarta sosnap
tak, codziennie chodze brudna ;p hahah dobry zart... ja nie chce jej zrobic krzywdy :D

nie chcesz jej zrobic krzywdy a zarywac ci sie chce do jej faceta juz jestes swinia stalas sie nia w chwili napisania tego postu

Gość mejbibejbi
Wiedzialam ze tak bedzie, wyszlo na to ze jestes skonczonym prosiakiem...:O Cala prawda!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A może zastanów się jak on na ciebie patrzy, może coś ci się uroilo? No wiesz mnie jak zachwyci czyjaś uroda ( nieważne jaka pleć) to wpatruję się jak glupia, nie panuję wtedy na wzrokiem- poprostu mam wtedy ochotę podejść i powiedzieć tej osobie że jest piękna( czego nie robię bo pomyśleliby że jakaś psychiczna jestem).Ale to, że patrzę nie znaczy że mam ochote umawiać się na randki

Gość mloda kanianka
dalej sie mijamy i ciagle to samo ale juz bardziej dochodzi do mnie ze musze sobie dac spokoj;/

Gość rozdarta sosna
dalej sie mijamy i ciagle to samo ale juz bardziej dochodzi do mnie ze musze sobie dac spokoj;/

Gość powiedz cześć/uśmiech..
i zobaczyz co sie będzie działo :))

Gość pantera1234
Bez przesady dziewczyna to nie zona. Mi tez kiedys odbito faceta przezylam. Moj maz byl z dziewczyna 7 lat poznal mnie i ja rzucil. Nie zaciagnelam go do lozka nawet sie z nim nie calowalam. To byla prawdziwa milosc.Nie mailam wyrzutow sumienia. Tak mialo byc. a Ty usmiechnij sie do niego jak odwzjemni usmiech nastepnym razem powiedz czesc. Jesli cos czuje to rozwinie znajomosc.Powodzenia

Gość ws
a jak jakas taka suka zacznie sie usmiechac do Mojego to nie recze za siebie :D dziewczyna to nie zona, ale skoro z nia jest to nie powinien szukac innej!!!!!!! pozdrawiam...

Gość pantera1234
Na sile faceta nie zatrzymasz. Wolalabys zeby za wszelka cene byl z Toba a przyprawial Ci rogi z jakas ktora kocha naprawde? Po to sa zwiazki zeby ludzie sie sprawdzili czy do siebie pasuja czy nie. I jesli jedna strona nie chce to nie da rady niestety. Sama to przezyla palkalam wrzeszczalam szntazowalam. Nie dalo nic. odszedl do innej bo ja poprostu kochal. To byla dawno. Nie mam do niej pretensji. Jego nienawidze...

Gość ws
jak facet jest z jakas laska 2 lata to raczej juz wie czy do niego ona pasuje , zreszta faceci to wogole wiedza szybciej niz my kobiety

Gość pantera1234
Moj byl 7 lat....A ten ktory mnie rzuci 3 lata...Nie ma reguły

Gość pierdolicie
to że sie gapi to ma od razu zdradzać.. ja też się patrze na facetów..i co z tego? a mam swojego faceta!

Gość ws
faceci wiedza to wczesniej - tego sie bede trzymac :) zreszta kobiety tez to wiedza jak pomysla realistycznie a nie przez pryzmat rozowych okularow. Tylko rzadko to robia - moje doswiadczenia zyciowe to potwierdzaja.

Gość fchbv
no wlasnie , pewnie wie ze nie pasuje albo po 2 latach juz ich zwiazek nie jest dobry, wiadomo jak to w zyciu jest i sie zaczyna rozgladac za innymi, moze mysli juz o innej ale bodzcem do rzucenia aktualnej laski bedzie wlasnie nowo poznana kobieta. nie wiesz jak jest w ich zwiazku wiec spokojnie mozesz usmiech odwzajemnic, zobaczysz co sie stanie jak poflirtujesz powodzenia

Gość pantera1234
Faceci bardzo czest sa z dziewczyna bo im tak wygodnie ale jak spotkaja "te jedyna" wg nich to nic sie nie liczy tylko ona. I nie wazne czy jest z dziewczyna 10 lat i jest zareczony zerwie znajonośc jesli jest prawdziwym facetem...

Gość gfhs
jeny zerknal na Ciebie i zaraz myslisz,ze jest szansa? jak jest 2 lata z dziewczyna to znaczy,ze mu z nia dobrze odpusc dziecko

jest normalnym zagapiorem, wleźć na dziewczynę to szczyt gapowatości

Gość do pantera 1234
a jak facet jest zonaty, i spotka wg niego "te jedyna" to tez rzuci zone?? he?? jak sie do tego ma twoja teoria? bo moja mowi ze jak jest prawdziwym facetem a nie tchorzem ktory chce wygode u boku zony to rzuci

Gość pantera1234
Rzuci wierz mi rzuci nawet żone widziałam wiele takich przypadków. Nie mówie ze to feer ale tak jest. W tej chwili maż mnie kocha ale nie wiem co bedzie za 10 lat ... Może zakocha się i zostanę sama?Samo zycie niesyety. Ale wole takiego faceta który powie mi prawde niz takiego ktory mnie zdrzadza na prawo i lewo bo juz mnie nie kocha. I nie ukrywajmy. Nie ma prawdziwej milosci zostaje przyzwyczajenie. iIalbo komus to wystarcza albo bdzie szukał nowych wrażen. I doryczy to zarówno kobiet jak i męzczyzn

Gość rozdarta sosna
w ostatnim czasie bylam swiadkiem tego, jak jeden mezczyzna wtracil sie w zwiazek i dziewczyna dla niego zerwala z facetem, ktorego miala dosc dlugo! wiec teraz to kusi jeszcze bardziej;/

Gość rozdarta sosna
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość loki_25
zycze Tobie zebys z nim byla, ale jestem pewien ze i Ciebie wymieni kiedys na nowy model. Teraz nie myslisz o jego obecnej dziewczynie, ale kiedy Ciebie bedzie wymienial to sie nie martw- o Tobie tez Twoja nastepczyni nie pomysli. Szczescia nie zbudujesz na czyims nieszczesciu. Weziesz sobie tylko faceta, ktory bedzie Cie zdradzal, bo to juz teraz moge Tobie obiecac;/ dżizas, co za ludzie..;.

mineliscie się patrzac sobie w oczy, otarliscie o policzek. Ale jesteś groźna, jakbym była jego dizewczyna to bym się bała, Jessu;) a jest ktos obok Ciebie, z kim naprawde mogło by Cię łączyć? Na razie to sa Twoje odczucia + fantazja, on może nawet się nie zorientował, że jest Twoim kandydatem na faceta Jakbym myslała o ramansie z kazym facetem, kóry patrzy mi w oczy, to bym chyba na nic innego nie miała czasu. Też lubię puścic oko, ale flirt i wygłupy flirtem, a życie życiem troche to wirtualne