Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anti

podpowiedzcie prosze

Polecane posty

Witajcie kobitki. wiem ze na pewno byl juz taki temat ale nie znalazlam konkretnie odpowiedzi na swoje pytanie.a wiec mam wesele we wrzesniu i sie zastanawiamy nad wystrojem sali. ogolnie wesele mamy w bardzo ladnym palacyku ,sa tak jakby 3 sale,niestety goscie beda rozdzieleni ale jestesmy dobrej mysli.jedna sala jest na ok 40 osob pozniej jest przejscie do sali tanecznej i tam bedzie gral zespol i nastepna sala jest juz wieksza na ok 60.najwazniejsze pytanie : w jakie kolory udekorowac sale?ogolnie wlascicielka nie pozwala na zbyt duze dekorowanie bo sale same w sobie sa ladne.tylko nie wiemy jak to udekorowac kolorystycznie i co dobrac do koloru zielonego?cale sale sa ladnego zielonego koloru,ani ciemnego ani jasnego,takiego posrodku.zastanawialismy sie nad bordem i kremowym ale nie bardzo mi to pasuje,odpada oczywiscie pomarancz,nie za bardzo on mi sie tam by podobal. poradzcie dziewuszki,moze jakies fotki i male podpowiedzi?? zgory dziekuje i pozdrawiam przyszle pary mlode :))

hahahahahah! super pomysl ale nie skorzystamy!nie przeszkadzaja nam osobne sale. A gdybysmy chcieli w remizie,to bysmy nie robili w Palacyku.proste nie?

Gość kurde..
Na 1 sali usadzisz młodzież na 2 osoby starsze i wszyscy będą zadowoleni. Nie radzę rozsadzania rodzin, że na 1 młodego rodzina, na 2 młodej. Porażka. A kolor do zieleni pięknie wygląda biały lub ecri. Na tym bym pozostała. Żadnych bordowych, pomarańczy itp. Jeśli będziesz miała białą suknię salę udekoruj białymi kwiatami, wstążkami jak wolisz. Analogicznie ecri.

Gość nic nie dekoruj
ewentualnie troche bialych lub ecru balonow. nie dekoruj bo to zepsuje urok palacyku. czy moze to kolo sandomierza palacyk? ;)