Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatki na lace

prezent dla przyszlej mamy

Polecane posty

Gość kwiatki na lace

pracuje z dziewczyną ktora jest w 4 miesiacu ciązy. co prawda nie spotykamy sie prywatnie ale siedzimy obok siebie lubimy sie i jest moją dobrą znajomą z pracy zastanawiam sie czy nie kupic jej czegos z okazji zajscia w ciązę?? czy to wypada i czy macie jakis pomysl? nie wiadomo jeszcze jaka jest plec dziecka wiec musialoby to byc cos neutralnego moze macie jakies doswiadczenia i pomysly?

Gość tralalalalala
ja dostałam kartkę z gratulacjami :)

Sądzę, że na początku wystarczą gratulacje, a prezent kupisz jak dziecko będzie na świecie.

Gość to ona jest w 4
miesiacu a ty dopiero terazwpadlas na pomyls zeby cos jej dac ???? wg mnie to tk troche glupio, lepej poczekaj az urodzi sie dziecko i iwtedy cos jej daj...

Ja myśle że najlepszym rozwiązaniem byłoby pogratulować mamuśi.A prezent kupić jak już urodzi.

ja dostalam ksiazke "Rodzicielstwo od A do Z" od kolegow z pracy i bylam w 3 mcu bo wtedy powiedzialam :D

Gość mercxilonnn
takiej przyszlej mamie to najlepiej zafundowac plastyke pochwy, brzucha i piersi orz liposukcje

Gość kwuatki na lace
to nie tak dowiedzialam sie niedawno, gdyz ona wczesniej powiedziala tylko szefowi tez myslaalm ze moze poczekam do porodu i przyjde do nich z prezentem chyba jednak tak zrobie dzieki za pomysly

Jak jest w ciąży wczesnej to kup jej np. książeczkę o przebiegu ciąży albo poprostu kartkę z gratulacjami. A ciuszki czy coś takiego kup jak już sie dziecko urodzi

Gość popierammm
książka o ciąży, opiece nad dzieckiem na pewno sprawiłaby jej wiele przyjemności i ucieszyła