Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antekbyd

poznałem dziewczynę i...

Polecane posty

Gość antekbyd

ma 20 lat , ja 24, bardzo mi się podoba, jest wesoła i w ogóle, nie zabardzo tlyko mam doświadczenie z kobioetami /nigdy wczesniej nikogo nie mialem/ ona wie, ze mi sie podoba, bo jej to powiedzialem, a ja sie jej podobam, tez mi o tym powiedziala. spotkalismy sie raz, odnioslem wrazenie, ze bardzo jej sie podobalo, jeszcze tego samego wieczora smsowaliwmy, ona puszczala mi strzalki na komorke,a ja jej etc. bylo fajnie, na nastepny dzien bylo podobnie i tez skonczylo sie podobnie (smsy, strzalki etec), az tu nagle na jeszcze nastepny dzien - glucho... na smsa odpisze czasem a czasem nie, strzalki sama nie pusci tylko jak ja puszcze, to odpusci, a czasem nie... zaprosilem ja gdzies, ale napisala,ze akurat wtedy nie moze, bo cos tam robi... nie chce byc nachalny, nie wiem co robic? pisac? ??? help ?? ona nie ma nikogo, to akurat wiem, a mnie bardzo na niej zalezy.

~Wez sie do niej nie odzywaj jakis czas...jak zobaczy ze ty \"odpusciles\" i to sama zacznie do Ciebie pisac itd.Nie badz za bardzo nachalny.Jestem pewna ze po czasie jak poczuje brak tego \"gruntu pod nogami\" to zmieni nastawienie

Gość babay
moze nic na koncie nie ma

Gość zapytaj za kilka dni

Gość Kupa Jeża
Zawsze Świeża

Gość antekbyd
no na koncie to ma bo czasem cos napisze, ale tak lakonicznie a troche to dziwne mi sie wydalo, bo to ona jak gdyby wyszla z inicjatywa, a teraz nico... :( nom, zastosuje sie do rad, i dam na razie sobie spokoj ale dzieki i prosze o rady, jak ktos ma jakis fajny pomysl

Gość nknk
ona stwierdzila ze to nie to, moze chciala sprawdzic czy miedzy wami jest chemia:) i okazalo sie ze nie ma, to nie zadne gierki, jesli bys sie jej podobal nie robila by tak. wiem to po sobie

może ona nie chce żeby wyszło że jej za bardzo zalezy :) też tak mam jak mi się facet bardzo podoba... :P Może chcę wyjśc na trochę niedostępną? Odzywaj się nadal , może już nei tak często ale nie rezygnuj ;) Jakby zamilkła na dobre to by znaczyło że Cię olała, więc źle nie jest. A następnym razem powiedz jej w żartach albo mimochodem że chciałbyś żeby się częsćiej odzywała ...-ale tak żeby nie było czuć pretensji w głosie :)

Gość wredny prowokator
To etap trzymania za rękę, czy za kolano? :-)

Gość ale glupi jestes
kobietka chce byc troche niedostepna i tyle:)

Gość antekbyd
tak, wiem, ze glupi jestem, ale wydaje mi sie, ze wynika to po prostu z braku doswiadczenia, ja po prostu nie wiem co robic, a bylo, zapowiadalo sie wszystko tak pozytywnie, fajnie :) nie ukrywam,ze jest mi bardzo przykro z tego powodu nie odzywam sie poki co, ale caly czas o niej mysle... ;(

- może faktycznie zreflektowała się, że za szybko poszło (dla dziewzczyny powiedzieć facetowi, że jej się podoba, to tyle, co dla faceta zabrać dziewczynę do łóżka;) ) i teraz nie wie, jak to odkręcić - może liczyła na 1-2 randki bo akurat miała czas i ochotę, ale nie spodziewała się ze coś z tego będzie, wiec siedzi i myśli teraz jak to ochłodzić, ale nie powiedzieć wprost - może po prostu nie wie, jak dać Ci kosza... Miałam taką sytuację, poszłam z facetem tylko dlatego że nie miałam konkretnego powodu odmówić (wiedział ze jestem sama), a nie umiem odmawiać bez powodu, jeszcze widząc, że robię komuś przykrość, a bardzo mu zależało, to już wolałam ten raz iść niż się tłumaczyć. Na randce było OK, ale tylko dlatego że facet cały czas nawijał, a ja pracuję na co dzień z ludźmi i wiem co robić, żeby było miło, ale to wprawa, a nie szczera satysfakcja. W związku z tym on uznał, że zaiskrzyło:( i zaczął mnie nagabywać dalej, właśnie smsy itd, a ja zachowywałam się właśnie jak Twoja dziewczyna, bo nie wiedziałam co robić. W koncu (a był naprawdę wytrwały) spotkaliśmy się i jak zaczął sugerować ze skoro on jest sam i ja jestem sama, to moze poznalibysmy sie lepiej, powiedzialam (choc bylo to dla mnie ciężkie przeżycie) że nie szukam związku i już. I dał spokój. Oczywiście to tylko jeden ze scenariuszy, mam nadzieję że Was dotyczy pierwszy:)

Gość antekbyd
heh, dziwna sprawa, mysle sobie czasem, ze wolalbym,zeby powiedziala, napisala mi zebym spadał tak prosto z mostu , ale wiedzial bym na czym stoje i zaczal myslec o czym innym, a tak to jak ten Werter...

No:) Ale my już tak mamy - Panu Bogu świeczkę, a diabłu ogarek:) NIe robimy tego ze złej woli, tylko przeciwnie - myślimy że jak delikatniej to lepiej, domyśli się, no a jesteśmy zbyt wrażliwe żeby komus celowo sprawiać ból. I też mamy wyrzuty sumienia z tego powodu - taki fajny facet, a to ze mną jest coś nie tak że go nie chcę. Więc to nie jest tak, że jesteśmy bez serca, bo też cięzko przeżywamy to, że musimy odmówic, ale serce nie sługa...na razie daj jej spokój i zobacz, czy sama się odezwie. Ja sama się nie odzywałam, i właśnie oznaczało to jedno...

Gość szaleć ile wlezie
może Antek właśnie problem w tym ze za bardzo Ci zależy, podajesz się jej na tacy a ona nie ma nawet o co się starać, za szybko wyleciałeś z tym ze ci sie podoba, najlepiej utrzymuj z nią kontakt ale jednocześnie bądź dla niej zagadką i czymś nie pewnym. Kobieta rzadko kiedy napiszę Ci żebyś spadał najwyżej wepchnie Cię na ławkę rezerwowych z tytułem "adoratorzy" i nie uganiaj się za nią , jak sama się nie odezwie zadzwoń za parę dni zaproponuj znowu. jak powie ze nie ma czasu to powiedz jej żeby sama zaproponowała kiedy by jej pasowało, będzie kręcić nie wiem teraz itd Olej ją nie pisz sms'ów, nie puszczaj strzałek(swoja drogą dla mnie to głupota, na Twoim miejscu w ogóle zaprzestał bym tego a jak dostaniesz pierwszy to walnij tekst o co chodzi :P).

Gość antekbyd
ok, zastosuje sie ;) dzieki

Gość antekbyd
a tak w ogole to na co czekac, i co dalej?

Gość antekbyd
jakies sugestie?

Gość antekbud
hę? help!

Gość antekbud
juz wiem!!! dam jej w prezencie moja stara sztuczna szczęke oraz wyhodowanego na szczurzym nawozie patisona!! jak myslicie cy takie dary przekonaja ja do mnie?

Gość antekbyd
nie podszywaj sie debilu

Gość asdfds
olewaj ja... jak sie zacznie odzywac to ok... laski nei sa od tego eby za nimi latac tlyko zeby one za toba lataly

Gość lol59034
mądre słowa heheh!

Gość jako_tako
a jak!