Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Al Koholik

Przegrałem życie?

Polecane posty

Gość Al Koholik

Pod koniec roku koncze 20 lat, a jak nie mialem dziewczyny tak nie mam, juz od 2 lat. Do tego jestem prawiczkiem :/ mam znajomych na studiach, ale sa bardziej na zasadzie znajomych na uczelni niz takich zeby gdzies wyjsc. Po powrocie do domu mam jeszcze wiekszego dola, bo potracilem kontakt ze znajomymi, ktorzy sa na miejscu. Wszyscy ktorzy byli moim najlepszymi kolegami sa dla mnie teraz obcy :/ Robi sie cieplo, a mnie to coraz bardziej gnebi...

Gość co się przejmujesz
ja mam 23 lata, też nigdy z nikim nie spałam, nie planuję, bo i tak nie mam z kim, a nie zależy mi na byle jakim seksie z byle kim ze znajomymi też bywa ciężko, ale to z mojej winy, bo ich unikam🖐️

to może spróbujesz odbudować te stare zanjomości ? uszy do gory, masz zaledwie 20 lat.

Gość Al Koholik
Najgorsze jest to, ze moze jedna osoba tylko jest na miejscu, reszta sie porozjezdzala, ma innych znajomych. Jeszcze rok temu nie bylo mi przykro, ze jestem sam, ze wiekszosc czasu spedzam w domu, ale teraz juz tego nie wytrzymam. To nie jest sposob zycia jakiego chce :/ Juz nawet po nocach snia mi sie dziewczyny, ktore mi sie podobaja :O

Gość Al Koholik
Niektorym moze sie to wydawac takie latwe

Gość prowizorka
Zapisz sie do jakiegos stowarzyszenia studenckiego, wyjdz na imprezy studenckie, zacznij gadac z ludzmi przed wykladami....i nie mow mi ze cos takiego nie istnieje bo nie uwierze. sama studiowalam i studiuje drugi raz i wierz mi wystarczy odrobina dobrej woli by poznac nowych ludzi. przed wykladem wystarczylo przylaczyc sie do grupki gadajacych, wystarczylo pojsc na pare imprez i znajomi gotowi. teraz mimo ze studiuje w obcym kraju to znajomych dalej mi nie brakuje.

popieram "prowizorka" bo sama odcielam sie mocno od ludzi ale akurat przez to ze bylam z chlopakiem i jemu posiwecalam caly mozliwy czas. jak sie rozstalismy okazalo sie ze ani on ani ja nie mamy za duzo znajmomych..bo mielismy siebie i to nam wystarczalo. teraz odbudowuje stare znajmomsci, szukam nowych-takie zawsze sie trafia i zaczynam od nowa sie uczyc zycia (dodam ze rozstalismy sie niedawno). wszystko zalezy od Ciebie jesli bedziesz chcial ulozyc sobie zycie, spedzac czas miedzy ludzmi to na pewno sie Tobie uda! popatrz na otaczajacy swiat wszystko sie budzi do zycia, robi sie ladnie, zielono OBUDZ SIE I TY!