Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

MłODSI.

Polecane posty

:D nie retro, ja juz nie czuje potrzeby zeby ciebie prowokowac, dowiedzialem sie tego czego chcialem i pomimo tego co pisuje w twoich tematach czesto gesto sie z toba zgadzam a tobie pozostaje albo sluchac rogu, bo subtelniejszuch motywow jak podejrzewam nie chce ci sie sluchac no albo cisza

pola, a wiesz, ja obstawiam 2 mozliwosci albo sie kobieta totalnie bawi i nas wkreca na maksa albo pisze to wszystko szczerze, ale mimo wszystko bez zupelnego przekonania i sama o tym wie :p

Gość Mój następny mąż będzie
na pewno młodszy ode mnie. Albo taki, albo wcale. Dość się namęczyłam przy starym pryku, nawet może nie wiekiem ale duszą. Ale to przeważnie idzie w parze, niestety. :O

kurde, cały czas myśle o fryku..... Facet musiał się nieźle wkurwić....:( mam prośbę: pozdrówcie go ode mnie jak go gdzies zobaczycie dziewczyny.... Pojechałam po nim może za ostro. Troche żaluję. Bardzo sie starał... :)

retro, ja go rzadko widuję, ale on na pewno zajrzy do Ciebie, nie smuć się :-)

sumienie, no właśnie, to może też być takie wołanie o zaprzeczenie żebyśmy się nie zgodzili i przywrócili retro wiarę w miłość? :-)

wiesz, gdyby naprawde w to wszystko wierzyla, to nie pisalaby o tym w kolko wiec albo zwyczajnie prowokuje albo czegos chce do tego mysli ze tak trudno w takiej postawie dostrzec poze obronna retro, nie przeginaj, moze myslisz ze znalazlas na mnie sposob, ale to mnie nie powstrzyma przed zlosliwymi komentarzami :D zawsze ci wytkne glupoty ktore rowniez wypisujesz :p

retro, nie przeginaj, moze myslisz ze znalazlas na mnie sposob Hahahahahha! na myśl mi nie przyszło by szukac na ciebie sposobu, sumienie..:) Bo niby co miałabym osiągnąć...? :) zagadałeś do mnie kiedyś inaczej niż inni, i zostało mi w sercu:) prawdę mówię. Zresztą powinieneś pamiętać, dziękowałam ci za to:) A nawet jeśłi nie pamiętasz to ja tak...

ja cały czas czekam, kiedy retro odkryje swoje prawdziwe ja :-) Frk był już na dobrej drodze, żeby sprawić, że się otworzy, ale nie mial takiej przenikliwości jak my i się wycofał :-)

olcia, no ok.. powiem ci tylko że znam cię, kiedyś się spotkaliśy na jakims topiku.. oczywiście miałam inny nick,ale trochę gadaliśmy:) Może stąd te twoje tajemnicze reminiscencje.... :)

kiedyś było.....:) ale już nic więcej ode mnie nie wyciągniesz... :)

wiesz retro, to na wypadek jakbys byla prowokacja ;) oczywiscie ze pamietam, jestes w moich top10 projektow :D poza tym to wcale nie tak dawno bylo a ja alzheimera nie mam jeszcze :p

Naaaahh! Wiesz Retro, ja to nawet nigdy z równolatkiem nie byłam, he he. Wszystko młodsze i co? Ano nic. Żaden mnie nie wykorzystywał, nie potraktował jako portfela, trampoliny, czy poligonu doświadczalnego w materii łóżkowej. Aha, to ja ich zostawiałam. Wszystko co się za tym kryje to to, że młodo wyglądam, nieadekwatnie do metryki, no a podobają nam się ponoć ci, którzy są do nas podobni, więc tak wychodziło, nic więcej.

a swoją drogą gdzie się podziewa Rzeczywistość? Ona miałaby też coś do powiedzenia w temacie :)

zlośliwa, idziemy do jednego wora, bo Ty też musisz mieć obsesję na punkcie retro... przecież wszędzie się spotykamy na jej topikach :-D

retro, jutro założę sobie jakąś skrzynkę, napiszesz do mnie? trzeba jakoś zaradzić tej obsesji...

Naaaahh! Wiesz Retro, ja to nawet nigdy z równolatkiem nie byłam, he he. Wszystko młodsze i co? Ano nic. Żaden mnie nie wykorzystywał, nie potraktował jako portfela, trampoliny, czy poligonu doświadczalnego w materii łóżkowej. Aha, to ja ich zostawiałam. Musiałabym cię zapytać dlaczego ich zostawiałaś. Bo to brzmi prawie tak jak : to ja przed nimi uciekałam:) Kobieta ma diabelską intuicje czasami. Potrafi rzucić zanim będzie rzucona. Znam to, widziałam kilka razy. Wykorzustuje aby nie być wykorzystaną. Jeśłi ma dorby refleks zrobi to jeszcze a takim momencie że nie będzie jej to aż tak bardzo bolało. To przejaw pewnej diableskiej zdolności i talentu, nie każda go ma.

olka załóż. ale czy warto nie wiem, tego ci nie jestem w stanie powiedzieć... Speclajnie dla mnie miałabyś zakładac...? :) ja takie tylko zwykłe retro jestem....:) ( mam skojarzenia że lubisz niebieskie sukienki, koniecznie napisz czy sie mylę....)

retro ... nic nie napiszę w odpowiedzi na pierwszą część, bo wiem, że nie muszę (między wyrazami widać, ze Ty wiesz ;-) ) lubię niebieski, szczególnie w odcieniu morskim, jeden z trzech ulubionych kolorów :-)