Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzynkaaa21

żałuje ,głupio mi jak cholera wstyd doradzcie cos.Zrobiłam dziadostwo

Polecane posty

Gość Katarzynkaaa21

Byłam na dyskotece gdzie spotkałam chłopaka którego znam w zasadzie od dziecka ze szkoły byłam dosc mocno wstawiona potanczylismy,ja go pocałowałam w usta zaprosiłam do siebie na herbate próbował mnie rozebrac ja nie pozwoliłam po tych moich oporach on zaczał sie zaspokajac przy mnie ja byłam w ubraniu nei dotykałam go ale jak to zobaczyłam autentycznie zwymiotowałąm to było akurat blisko ubikacji potem on wyszedł ale wstyd mi teraz zle sie z tym czuje

Gość ale przy nim zwymiotowalas

Gość zawsze mozesz powiedziec ze to
od procentow:)

Gość ale kiszka no
doradzić? a jakiego rodzaju rady oczekujesz bo nie łapię? można: a) przeprosić faceta i jednak zgodzić się na seks, i po zwymiotować b) przeprosić faceta i jednak zgodzić się na seks, i jednak się nie zwymiotować c) przeprosić faceta i się jednak ponownie nie zgodzić na seks, i ponownie zwymiotować d) przeprosić faceta i się jednak ponownie nie zgodzić na seks, i tym razem się nie zwymiotować rada na teraz umyj zęby za konsultację należy się 50zł

Gość ale pierdolisz
😭

Gość ja tam mialabym to gdzies
głupia jestes bo myslisz ze zrobilas gafe, a to on z siebie zrobil idiote:D

Gość to ten koles powinien
tu zakladac topiki a nie Ty z prosbami o rady:D

Gość Katarzynkaaa21
Ja nie mam chłopaka czyli nie zdradziłam nikogo poszłam na dyskoteke i wczesniej troszke wypiłam zeby dodac sobie odwagiz eby w ogóle samej wejsc na ta dyskoteke nie miałam zamiaru szukac tam zadnej przygody poprostu posiedziec potanczyc alkohol zrobił swoje było mi słabo wiec kolega mnie odprowadził ja go niepotrzebnie do domu zaprosiłam .Nie wiem ale wyszło na to ze on sie podniecił tak przy mnie ze sie zaczał zaspokajac jak ja zaczełam przysypiac na fotelu byłam strasznie słaba otworzyłam oczy widzac jak dochodzi i automatycznie biegnac ledwo zdazyłam zwymiotowałam o to widział

Gość bosshheeeeeeee
a Ty widzialas jak on sie masturbuje wiec jestescie kwita

Gość bosshheeeeeeee
noi co z tego ze widzial jak zygalas, ja bym sie bardziej przejela tym jak by ktos zobaczyl jak ja sie masturbuje

Gość bosshheeeeeeee
a swoją drogą tak bardzo przeraza Cie taki widok:D?

Gość Katarzynkaaa21
wszytko byłoby normalnie gdyby nie to ze ja mieszkam niedaleko niego ale od tego zcasu od 2 tyg go nie widziałam nie wiem czemu ale jak sobie to pomysle ze go spotkam to mnie smiech ogarnia a nie ma tu zadnego powodu do smeichu

Gość skoro go nie widzialas
to sie zapewne ukrywa bo strasznie mu głupio:)

Gość
Boże, co za tuman :P A ty następnym razem nie zapraszj do domu gości z dyski bo to mogą to źle odczytać :P

Gość nknk
ja zygalam po alko na dyskotekach przy kumplach i jakos nikt z tego problemu nie robil nigdy, ty zwymiotowalas od alko dziewczyno, zaden wstyd!!!! uroki mlodosci:)

Gość Justynaaaaa
Nie dziwię się, że zwymiotowałaś, skoro się trzepał przy Tobie.:o Jemu powinno być wstyd - i pewnie jest.

Gość Karolonkaaa20

Gość Robertoooosss
Nie zazdroszcze

ale kiszka no >>>> buhahahahaha dobre założę się że jesteś wyrafinowanym facetem :D

Gość ja pierniczę noo
Dziewczyno, czym Ty się przejmujesz?? To ten facet popełnił "gafę" - jak dla mnie jego zachowanie to dno :O:O Gościa bym całkiem olała, a sytuację puściła w niepamięć.

Gość Karolonkaaa20

Gość oprocz ziol ...
i dobrze niech sie wstydzi walic sobie gruszke prze dziewczynie tak na chama ... bleeee

Gość Katarzynkaaa21

Gość olej go
rany ale masz problem, to jemu powinno byc wstyd bo zrobil z siebie kretyna a nie tobie!!! swoja droga wiadomo oczym mysli facet jak go pijana zapraszasz do domu po dysce ale zeby tak trzepac sie przy tobie, fuuuj teraz pewnie mu glupio i sie nie pokazuje i dobrze mu tak, a ty sie nie przejmuj a on niech sie cieszy ze nie narzygalas na niego! a na marginesie to dobrze by bylo zeby na niego, mialbyb nauczke... :P

Gość ludzie przecież to debilna
prowokacja:O jeszcze ten debil pisze, że go kolega zaprosił DO SIEBIE, a potem pisze, że to U NIEJ w domu:O Nudzi wam się?:O

Gość kikilo
ludzie przeciez to debilna - czytaj uwaznie. Ona napisała, ze sama go zaprosila!

Gość Katarzynkaaa21
Nie zaprosiłabym go gdybym go nie znała on jest miom kolega z podstawówki wiec dobrze go znam on sie uparł ze mi pomoze wejsc po schodach to ja mu na to zeby sie napił herbaty.On myslał ze chyba jestem tak pijana ze moze mu sie oddam nie wiem w kazdym badz razie byłam straszliwe słaba ze zaczełam przysypiac otworzyłam oczy a to miałam zsunieta bluzke tak ze widac było kawałek piersi i on sie dotyka chwile po tym doszedł.A ja nie wiem czy z szoku czy obrzydzenia czy z tego wypoitego alkoholu w momencie beig do kibla i wymiotowałam długo on to widział ja słyszałam jak przez mgłe jak wychodził ode mnei z domu

Gość Katarzynkaaa21

Gość Katarzynkaaa21
Jakbyscie sie zachowywały do takiefgo chłopaka po czyms takim jakbyscie przypadkowo z nim zabaczyły na ulicy?