Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladylazarus76

ja 30-latka on 20-latek-polecam !!!

Polecane posty

Gość ladylazarus76

w łóżku wulkan, ogień i nie wiem co jeszcze. Przy tym delikatny czuły, żaden krótkodystansowiec. wie juz czego potrzebuje kobieta, no i ten zachwyt w oczach, młode nie zapuszczone ciało :) sam miód na moje serce przejsaciach. Hej kobitki które miały romans z młodszym wpisujcie sie:)

Gość B-l-ank-a
Annanka, nie wszyscy ludzie są jednakowi i nie potępiaj za innośc. Ja rozumiem lady lazurus76.......kobiety, piszcie śmiało!

Gość ojć ał never
wybaczcie, ale rok młodszy to problem, a 10 to już dla mnie....nie mogłabym

Gość ladylazarus76
nie wyobrażasz sobie seksu z 20-latkiem? - to pewnie dlatego takie sądy wydajesz. Oj mój wie o seksualności duzo wiecej niż mój 32 leti ex mąż. Przede wszystkim mu sie chce chcieć. Stara sie i potrafi wytrzymać "nie spuszczajać z fiutka" (jak to barwnie napisalaś :)) przez godzinę. Poza tym długo i namiętie zajmujes ie moją kobiecościa bo jak napisalam - jemu sie chce, stara sie aby mnie zadowolić a nie bzyknie w przerwie między jednym pstryknięciem pilota a drugi a swój błyskawiczny wytrysk skomentuje- sorrry,nie wytrzymałem. Powodzenia u 40-50 latków......ale zaraz,zaraz...czy faceci w tym wieku nie przechodzą kryzysu i nie szukają potwierdznie u długonogich blond 20-latek? ;)

Gość B-l-ank-a
rok t problem, czy ty nie przesadzasz, przecież tego roku czy 2 często nawet nie widać

Gość ladylazarus76
rok to problem, jeżeli ona ma fefnaście a on fternaście lat :D

Gość B-l-ank-a
faceci po 40 są nieatrakcyjni i nic im sie nie chce!Nie ma jak apetyczne młode ciałko!

Gość a ja to lubię
ladylazarus76 - nie kuś :P bo ja ostatnio takiego fajnego dwudziestolatka poznałam :classic_cool: i mnie nosi :D kto wie dokąd mnie poniesie :D

Gość ladylazarus76
"a ja to lubie" - oj daj sie ponieść...ja właśni szykuję sie na spotkanko z moim 194 cm boskim ciałem. Założyłam te topik bo mnie rozosi i chce wszystkim trąbić jak mi wspaniale. i pomysleć że jeszcze kilka miechów temu mialam stany depresyjne po rozstaiu z exem

Gość B-l-ank-a
zazdroszczę Wam dziewczyny, pier**lić konwenanse!

Zyczę ci powodzenia Może się sprawdzi na mnie taki chłopak nie działa Ja lubie facetów męskich o owłosionych torsach o męskich ramionach :)

wiesz jak jestes po po przejściach to i taki jest dobry na odstresowanie.Ja jestem taka mądra bo mam starszego o 9 lat ale mnie nie słuchaj bo potrzebny ci jest relax z facetem :)

Gość a ja to lubię
oj, ladylazarus76 rozumiem Ciebie doskonale :D ja to muszę wytrzymać do majówki a na majówce się zobaczy :classic_cool: ale faktem jest, ze ci dwudziestolatkowie coś w sobie mają :D ps. mój kolega od paru lat jest z kobietą starszą od niego o 8 czy 10 lat

Gość ladylazarus76
annnkaaaa28- a powiem Ci że włos na torsie jest i kawal męskiej łapy też :P achhhh...

Gość a ja to lubię
et, niektórzy i starzy badają i eksperymentują :P poza tym nie ma jednej, uniwersalnej recepty na każdą kobietę.

Moj facet jest ode mnie starszy znowu o 12 lat i powiem Wam ,że szybciej dochodzi niz ten wczesniejszy(moj 21 letni równiesnik)

masz dobra relację z nim to fajnie ja miałam złą dlatego nie podniecaja mnie młodzieniaszki 20-sto letnie.Jeżeli czujesz u niego dojrzałość to chyba usprawiedliwia to że się nim zainteresowałaś.:)

Moja znajoma lat 33 "wyrwała" w klubie 21 latka... Uważam, że fajny może być taki związek..Kobieta wiedząca czego chce i facet o niespożytych siłach :)

ciekawe dlaczego niektorzy faceci moga długo i to niezaleznie od wieku a inni dosłownie zamieszają i po seksie???? Zauwazyłam ze ci młodzi sa któtkodystansowcy

Gość a ja to lubię
mój (jeszcze)chłopak jest młodszy ode mnie o 4 lata (jak zaczynalismy to miał 21lat) i nigdy nie był krótkodystansowcem, wręcz przeciwnie - wiec to chyba nie od wieku zależy\

Gość ladylazarus76
ja mam na ten temat swoją teorię- to zależy głownie od chęci, jeżeli face zna swoje cialo to jak jest coraz bliżej to może zwolnić, przestac na chwilę zmienić pozycję itp. a niektórzy to już są tak zaaferowani tym że zaraz dojdą, i tak im dobrze że ani myslą sobie tego przerywać. Po prostu egoizm i pójście na łatwiznę- ot co:)

ciekawe od czego to zależy.Może masz racje ze nie zależy od wieku a wiec od czego? Miałam raz rowieśnika w wieku lat 20 to dosłownie po kilku ruchach juz mu leciało i sądziłam że to przechodzi z wiekiem bo moj obecny Mis jest starszy i może tak długo jak ja chce nawet i godzinę

Gość Młody Jebaka
"Zauwazyłam ze ci młodzi sa któtkodystansowcy" no to zauwazylas a przed chwila pisalas ze nie wyobrazasz sobie seksu z mlodym..Masakra dramat umysłowy. Ja mam 23, jestem owlosiony i bardziej mięski niz 30 letni frajerzy ktorych znasz.

czytaj uważnie pisałam że miałam kiedyś raz faceta rowieśnika 20- latka i okazał sie niewypałem dlatego jestem zrazona do mlodszych facetow ktorzy sa niedojrzali seksualnie i uczuciowo

Gość Młody Jebaka
A to nie moja wina ze trafilas NA FRAJERA co nie wiedzial jak sie zająć cipką. To moze byc tylko twoja wina, byc moze jestes tak ładna i tak szybko dochodzili. Jakby nie bylo, nie masz szczescia do facetow. Mloda juz nie jestes ale i tak bym cie oprawił

Gość o japierdole
popieramm na calej linii ta ostatnia wypowiedz mlodzi dla mlodych panien a starzy dla starych dup nie cierpie kobiet dojrzalych ktore na sile probuja sie odmladzac roznymi sposobami,nawet ruchaniem sie z mlodym kolesiem na co wy liczycie na dlugowieczne jebanie rozepcha was tak ze bedzie latal jak olowek po wiadrze kopnie w dupe i pojdzie do ciasnej pipki i cala w tym orkiestra stare naiwne dupy wstyd,zeby to stare teraz bylo glupsze od tych mlodych:O

Gość a ja tak lubię
och, jak sie miło zrobiło :P ale co tam, mozesz sovbie wylewać żółci ile chce, innym szczęscie nia zmacisz :P a co się dziewczyna nabawi to jej :P nikt jej tego nie zabierze :P

Gość a ja tak lubię
znawcy(znawczynie?) życia się znaleźli :classic_cool:

Gość o japierdole
dziewczyna:O to dojrzala dupa ktora juz podchodza pod stara :O wezcie sie kopnijcie w leb:O i o jakim szczesciu mowa:O to jest szczescie,jechac na dwa fronty,miec meza i dac sie jebac mlodemu chlopakowi? macie zdrowo zryte dekle skoro dla was to szczescie

Gość a ja tak lubię
a gdzie jest mowa o mężu? czytanie ze zrozumieniem się kłania:P