Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladylazarus76

ja 30-latka on 20-latek-polecam !!!

Polecane posty

Gość o japierdole
tu nie chodzi o zadna znawczynie,tylko o moraly,o jakies zasady ,a takie powinno sie miec a nie latac z dupa po kwescie

Gość o japierdole
nie wiem ktora miala tu meza ale jedna na pewno

Gość Młody Jebaka
ja tez bym wolał 30stke niz 18stke. Mam dosc tych mlodych suk rozwydzonych wole poukładane dupsko co zna zycie. Młode do gazu

Gość o japierdole
a nawet i do tej bez meza to tez lapac sie powinna za facetow w swoim wieku :O scyzoryk mi sie otwiera w kieszeni jak podbija do mnie jakis 30 kilku latek :O won do swojego rocznika

Gość o japierdole
raczej zdrowo rozjebane dupsko :D

Gość Młody Jebaka
jezeli sie kurviłaś całe zycie to masz rozjebane.

Gość o japierdole
no wlasnie takie kuurwy co to sie jebia z mlodymi ciagle to niestety ale maja rozjeebane

Gość a ja tak lubię
kurde, a czy gdzieś jest napisane, że można się łączyć w pary tylko w swoich rocznikach? żyj i daj zyć innym :P

Gość Młody Jebaka
a co ma młody chuj do stopnia rozjebania dupy? I co ma do rzeczy to ze jebią sie z kilkoma co jakis czas? Jakby mialy stalego partnera i dymały sie tylko z nim to wychodzi na to samo jesli o stopniu rozjebania dupy mowisz....Kurwa ludzie wy wszyscy jestescie po podstawowym chyba

Gość o japierdole
nigdzie tak nie jest napisane ale trzeba miec glowe tam gdzie jej miejsce a nie myslec pisda ,takie zwiazki gdy jest spora roznica wieku sa zwyczajnie niepraktyczne pod wieloma wzgledami,nie chce mi sie teraz stukac w klawe i pisac tego wam bo i tak nie dotrze:O

Gość ladylazarus76
ooo, jakie fajne kulturalne chłopaki na moim topiku:) a co wino sie na osiedlowym skończyło i dawaj na neta? :D No ja tymczasem zbieram moje "stare dupsko" na spotkanie z moim "młodym jebaką" co to sie mną zaraz znudzi hehe ;)

Gość o japierdole
bo mlodzi zwykle jebia szybciej ostrzej znam przypadek co to jedna szmata 40 kilku letnia ruchala sie z mlodzikiem i ...ja uszkodzil:D:D:D i dobrze takiej kuurwie

Gość Młody Jebaka
ladylazarus76 przeleciałbym twoją starą dupe....

Gość a ja tak lubię
no cóż, zdejmij już ten berecik z głowy, bo uciska albo idź zarzyj wieczorną porcję tabletek, bo coś tracisz kontakt z rzeczywistościa :P jak bedę chciała to poromasuję sobie z dwudziestolatkiem :P i bynjam,niej nie widzę nic zdrożnego w tym, ze pójdę do łózka z młodszym a nie ze starszym :P młody jebaka :D tę wypowiedź z 20.29 wyjąłeś mi spod palców ;) ale z takimi nie można dyskutować - ona żyje we własnym świecie, w któym 30latki stoja już na krawędzi demencji starczej ;)

Gość o japierdole
proste:classic_cool: mlode dupa gora stare do garow .

Gość a ja tak lubię
*zażyj no tak, jednak coś w tym jest - 30 jeszcze mi nie strzeliła, ale demencja jaki widać atakuje powoli :P

Gość Efeez
Jak slucham tego imbecyla to az sie krew gotuje.. Drogie Panie robia to na co maja ochote i jak najbardziej im sie to nalezy, przy tym nikogo do tego nie zmuszaja.. a swoja droga 30-tki sa niesamowite, pozdrawiam Was goraco ;))

kur..... ty gówniaro żygać mi się chce jak cię słucham sama masz rozje...a cip.e, a ja mam ciało leprze niż niejedna 20-tka pojeb..a obciąg..o mam samych 20-latków ,a ty se weż 40-latka niech ci piz..e przeczyści i mozg odrazu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FACECI PO 30-TCE TO OFERMY,BRUDASY I NIEUDACZNICY!!!!!!!!! DZIEWCZYNY TAK TRZYMAJCIE

Ale glupoty pieprzysz! moj ma prawie 31 juz i jest boski! widac masz jakis dziwny swiatopoglad... :(

Gość asasddsa
hahaha, ale sie podgotowaly kurewi :) Prawda jest taka, ze mlody facet chetnie zwiaze sie z panienka tak do 27 lat, przeleci taka ok 30 lat, ale i tak najlepsze sa mlode ciasne 20 latki :)

Gość wielbłądzikk
kati2222: nie "leprze" tylko "lepsze" :P

każdy ruch..c może jeden lepiej drugi gorzej!!!ha,ha ha niech każdy robi co mu pasuje!!!

ja mam 39 lat a moj facet 30....to nie jest moj kochanek tylko partner....od prawie dwoch lat...jest zajebiscie planujemy dzieciatko...on zawsze powtarza ze malolaty sa do bzykania a jak sie chce zalozyc rodzine to tylko ze starsza od siebie

Gość jgfcxghfxghfjhjghgh
autorko popieram też tak mam, tylko ja 38 on 28 i jest zajebiście

Mój chlopak jest odemnie 9 lat młodszy jesteśmy razem już 3 lata i nietylko chodzi o seks jak to niekturzy sugerują.Niedługo urodzi się nasz synek!

Gość młodszy o 6 lat
Jej a ja was podziwiam ja się boję :(

Gość świil bąkżar
kati2222 naucz się kobieto ortografii a potem wypowiadaj na forum, bo wstyd czytać!

Gość nyps
kobietki lubia szybko tryskających dlatego szaleja na punkcie chlopców, szczegolnie tych co jeszcze nic niemieli doczynienia, np 12latek

Gość roger1990
Witam drogie Panie. Jeśli pragniesz spełnić swoje wszystkie fantazje bez zobowiązań z seksownym młodym ciałkiem napisz do mnie roger1990@poczta.fm. Zadbany kulturalny 23 letni masażysta. W życiu pewny siebie w łóżku bardzo uległy. Jestem z Częstochowy Idealny kandydant na upojne chwile gdzie to Pani może przejąć pełną inicjatywę. Uwaga szukam niezobowiązującej relacji najchętniej (ale nie koniecznie musi być wymogiem) sponsorowanej gdzie układ się nie komplikuje jest jasny i prosty . Nie jestem profesjonalistą. Pierwszy raz szukam czegoś takiego. Myślę że mogę sprawić Pani bardzo wiele radosnych chwil a przy okazji bardzo ułatwiło by mi to sporo spraw. Pozdrawiam Gorąco roger