Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endolka17

mysli samobójcze pomocy ciaza

Polecane posty

Gość endolka17

hej bawilam sie z chlopakiem , takie tam zabawy w łózku , niebylo pełnego stosunku tylko on dotknoł penisem łechtaczki (dosłownie 2 sekundy) ale ja tak zpanikowalam ze boje sie ze wpadłam...... on nie mial wytrysku ale nigdy nic niewiadomo :O nastepnie 12 dni po tym zrobilam test ciazowy rano (to był dzien spodziewanej miesiaczki) , i wyszedl negatywny , na drugi dzien umieralam z bólu :(i dostalam okres... potem w polowie cyklu zauwazyłam gesty ciagnacy przezroczysty sluz .... i 2 tygodnie pozniej nastepny okres (tez z bólami) i jak mi sie okres skonczył to zrobiłam znowu test i tez wyszedł negatywny , czy mimo tego moge byc w ciazy?????

Gość po co glupia zakladasz te
same topiki!!!!!! Tak jestes w ciazy :-o

Gość endolka17
dzis chyba zejde z tego swiata , boje sie bo mozna miec okres i byc w ciazy

Gość NIE JESTES W CIAZY
ale to niesistotne. musisz sobie uswiadomicz dlaczego sie boisz poniewaz jestes nieprzygotowana psychicznie do seksu. przystopuj troche bo wpedzisz sie w nerwice. do seksu musi dojrzec tez mozg

Gość endolka17
wy myslicie ze zakladam topiki specjalnie? nie!!!!!!!!!!!! poprostu martwie sie

Gość NIE JESTES W CIAZY
zrozum. twoj lek jest prawdziwy a ciaza nie!!!!!!!!!!

Gość koralowa
tak sądzisz?:(

Gość koralowa
naprawde sie boje placze juz 2 miesiace bo ponoć mozna miec okres i byc w ciazy

Gość koralowa
ciagle rycze mam juyz dosyc , wiem ze zrobiłam bład bawiac sie w łózku z chlopakiem ale załuje bardzo mam dosyc

Gość cooooooooooooooooooooo
w ciazy bez stosunku baaa bez wytrysku nawet!!!!!!!!!!!! Nie dziecko na bank nie jestes w ciazy

Gość NIE JESTES W CIAZY
tak. i jesli zrozumiesz jak dziala twoja psychika to przestaniesz sie bac strach nie bierze sie z realnego zagrozenia bo go nie ma widocznie zaczelas zycie seksulane za wczesnie podswiadomie zalujesz tej decyzji i dlatego wkrecasz sobie schizy uswiadom to sobie i to, ze prawdziwy strach nie oznacza prawdziwej ciazy w ciazy NIE jestes

Gość koralowa
coooooooooooooooooooo---> ale w tym płynie przed ... sa plemniki masakra z tego stresu chudne ... mam czarne mysli jestem zamknieta w sobie , dzis mialam isc do kolezanki na dzialki bo robi 18-tke ale nieposzłam .... mam doła , niechce zyc

O boze,nie mozesz byc w ciązy w tej sytuacji. A nwet gdybys była to nie ejst tragedia,to nowe zycie,nowy człowiek ,twoje dziecko.Uszanuj go i nie traktuj jak przedmiot. Dziecko to nie tragedia,dziedcko to nowe zycie,w Tobie.

Gość koralowa
modle sie zeby to nie byla wpadka ..:( jestem zamknieta w sobie i chyba umre , bo niewytrzymam, mama widzi ze jest cos nie tak ale ja jej powiedzialam ze zakochalam sie w kims i ten ktos mnie olał.....

Gość NIE JESTES W CIAZY
wytlumacze ci to prosciej, zeby ci pomoc kazdy z nas w pewnym momencie zycia uswiadamia sobie, ze jest obiektem erotycznym w dzisiejszym swiecie uwaza sie, ze seks to tylko mile doswiadczenia a niemowi sie o tym, ze to jest zrodlo strachu tak naprawde nie boisz sie ciazy boisz sie nowej siebie bo nowa ty jestes kobieta i obiektem seksualnym i z ta nowa osobowoscia czujesz sie nieswojo to jest normalne uspokoj sie, nie placz juz. a przed nastepnym doswiadczeniem erotycznym pomysl jak ono wplynie na twoj wizerunek samej siebie. tak, zebys seksem mgla sie bawic bez strachu

Gość koralowa
zalozyłam 2 topiki mam 2 pseudonimy

Gość koralowa
nie!! ja sie boje wpadki i tyle zrobilam bład godząc sie na zabawe w łóżku

Gość NIE JESTES W CIAZY
twoj strach jest zupelnie nieracjonalny nie mozesz byc w ciazy bierze sie on z tego, o czym pisalam

Gość koralowa
wiem słyszalam ze psychika czyni cuda i takie tam wmawianie sobie ale ja sie boje tego ze jestem w ciazy mimo okresu , bo przeciez okres mozna miec w ciazy:(, jak dostalam okres to sie ucieszylam ale potem zaczelam plakac bo poczytalam na kafe tematy o okresie w ciazy "... znajoma miala do 3 m-ca okres i była.." :( dzis chyba moja ostatnia noc

Gość NIE JESTES W CIAZY
plus namawiam cie zebys porozmawiala o tym z mama prawda jest taka, ze nie akceptujesz siebie -kobiety i boisz sie, ze mama tez nie zaakcpetuje twojej seksualnosci daj juz spokoj. o ktorej zaczela sie impreza?

Gość NIE JESTES W CIAZY
koralowa. a moze jest taka mozliwosc ze ta twoja znajoma odbyla z partnerem stosunek seksualny????? co ty myslisz ze jestes druga Matka Boska, ze boisz sie cudownego poczecia?

Gość koralowa
impreza o 18 na dzialce -ponoc fajny klimat i wogóle bo pisza mi smsy... ale po co ja mam tam isc , mam dola ciagle mysle ze mam w brzuchu dziecko

Gość NIE JESTES W CIAZY
naprawde. Nie jestes w ciazy. uwierz w to. masz jak bezpiecznie dotrzec na impreze?

Gość koralowa
mam takiego doła szok osiwieje

Gość koralowa
tak to kawałek tylko na impre ...ale nieide

Tak ,jestes w ciąży napewno.Zaakceptuj to ,pokochaj zycie jakie nosisz w sobie.Przyjdz do nas ,zapisz sie do naszego stowarzyszenia mateek zapłodnionych przez dotyk łechtaczki, pomozemy Ci .Pamiętaj Bóg Cie kocha.

Gość NIE JESTES W CIAZY
koralowa. mozesz mi w czyms pomoc i odpowiedziec mi na dwa pytania dotyczace mojej sprawy?

Gość NIE JESTES W CIAZY
koralowa?

Gość kryska z pinponczy
Pamiętaj ,Bóg Cie kocha.

Gość koralowa
jestem i nadal sie martwie