Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość airamaa

Wszyscy szukaja miłości a ja od niej uciekam

Polecane posty

Gość airamaa

tyle tu tematów o tęsknocie do bycia z kimś, o miłościach, związkach... a ja jestem sama i nie chce nic zmieniać! Wychodzi na to, że jestem jakims dziwakiem. Miałam w 2 związkach i nie mam bardzo przykrych doświadczeń damsko-męskich, ale ponad wszystko cenie sobie samotność i niezalezność. Czy ktoś też odczuwa podobnie?

Gość dla mnieeeeee
dla mnie to troche dziwne, ale sa przeciez samotnicy, którzy czują się dobrze w samotności i nic nikomu do tego! życzę szczęścia!

Mam tak samo, tyle że w związku nie byłam. Dlaczego zakładać, ze każdy wyznaje zasadę "wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma"? Nie widzę nic ciekawego w tych całych związkach...

I wiecie co ostatnio przeczytałam? Że np. zakochiwanie się w niedopstępnych mężczyznach jest syndromem tego, że kobieta tak naprawdę nie chce zwiazku. A mnie sie właśnie w ciagu całego zycia podobali sami "poza moim zasięgiem" i dopiero rozumiem dlaczego;)

Gość airamaa
no własnie, zaczyna mnie denerwowac już moja rodzina, któa wykorzystuje każdą okazję, żeby mi przypomnieć ile mam lat (26) i że powinnam już pomysleć o mężu i dzieciach. A ja to ignorowałam, ale coraz częściej dostaję białej gorączki jak o tym mówią ;-) naprawdę nic mnie nie ciągnie to wiązania się i zakładania rodziny

Gość airamaa
Etincelle hihi fajna teoria, może coś w tym jest?

Bo to takie bezpieczne - podoba Ci się np. Twój prezes, żonaty dzieciaty i co gorsza nie zwraca na Ciebie uwagi - i jesteś spokojna, możesz sobie rozmyślać o nim do woli, i jednocześnie pisać na kafe "nie zamierzam się z nikim wiązać" - bo przecież z nim się nie da, a z nikim innym nie chcesz:) Podobno jak się chce (czegokolwiek), zawsze znajdzie sie powód zeby to zrobic, a jak nie - pretekst zeby nie zrobić... ktoś kto chce zwiazku, szybko zmieni obiekt na kolege z pokoju, ktoś kto nie chce - wytrwa przy prezesie:)

Gość airamaa
święta racja :-)