Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milomii

TOPIK nie dla idiotów!!

Polecane posty

Hmm zastanawiałąm się co by tu zrobić żeby rozruszać atmosferę... Może zabawa?? Zabawa polega na tym, aby ułożyć zdania do wyrazów: Najbardziej lubię... Chciałabym/Chciałbym... Muszę... Unikam... Potrafię... Kiedyś... Nie umiem... Szukam... Wierzę... Nigdy... To może ja zacznę ;) Najbardziej... lubię ciszę Chciałabym... aby wszystkie moja marzenia się spełniły Muszę... w końcu zdać prawko :p Unikam... ludzi fałszywych Potrafię... być wredna Kiedyś... wam wszystkim pokażę na co mnie stać!:p Nie umiem... niestety pływac :( Szukam... szcześcia Wierzę... w przeznaczenie Nigdy... nie mówię nigdy :)

dobra:D w sumie się nudzę;) najbardziej lubię- byc sama chciałabym byc bogata:P musze się bzyknac - chodzi to za mną od paru dni;) unikam- wrzawy potrafię malowac kiedyś kochałam nie umiem sprzatać szukam szczescia wierzę w boga nigdy ........ weny mi zabraklo:P :D

Gość teraz jako pomarańczka
bo szczerze :D Najbardziej lubię...spokój w sercu Chciałabym/Chciałbym...nowego partnera Muszę...zrobic coś z nogami :( Unikam...wredynych ludzi Potrafię...sporo i wciąż się uczę :) Kiedyś...byłam naiwna jak dziecko we mgle. Nie umiem... mówic po hiszpańsku. Szukam... szczęścia. Wierzę...w przywiązanie zwierząt do właścicieli. Nigdy...nie skrzywdzę kogoś świadomie.

Najbardziej lubię... spokój Chciałabym/Chciałbym... założyć firmę Muszę... nauczyć się paru rzeczy Unikam... palaczy :/ Potrafię... tańczyć Kiedyś... zmienię świat :D Nie umiem... gadać z ludżmi przeciętnie bystrymi Szukam... wartości, dla których warto żyć Wierzę... w miłość Nigdy... nie będę taka, jak XXX

Gość apatia_marazm
Najbardziej lubie sex chcialabym byc bardzo szczesliwa musze zyc w gownianym malzenstwie unikam ludzi sztucznych potrafie wejrzec w dusze ludzkie kiedys moze byc wszystko nie umiem byc szczesliwa szukam milosci wierze ze w nic nie wierze nigdy nie mow nigdy

Gość ja bym napisała tak
Najbardziej lubię...----sie śmiać Chciałabym/Chciałbym...uwierzyć ze bede szcześliwa Muszę...udawać twardą Unikam...fałszywych ludzi Potrafię...pisać wiersze Kiedyś...miałam marzenia Nie umiem...gotować Szukam...spokoju Wierzę...mniej niż kiedyś Nigdy...nie powiem już tego słowa

Gość nefka
Najbardziej lubię... tanczyć Chciałabym... nauczyć się jeździć na nartach Muszę... nic nie muszę, raczej chcę Unikam... kłótni Potrafię... we wszystkim znaleźć dobre strony Kiedyś... będzie jeszcze lepiej :) Nie umiem... jeszcze tak wielu rzeczy... (już niedługo ;)) Szukam... prawdziwej przyjaźni Wierzę... w miłość Nigdy... nie zdradziłam i nie zdradzę

a to może teraz ja ;) Najbardziej lubię... lody czekoladowe ;) Chciałabym/Chciałbym... zostać najlepszym psychologiem na świecie ;) Muszę... zrzucić 5 kg ! Unikam... zarozumiałych ludzi Potrafię... kilka rzeczy, a czego nie potrafię to się nauczę ! Kiedyś... więcej mi się chciało a teraz nic mi się nie chce :P Nie umiem... dotrzymywać postanowień Szukam... dobrych ludzi Wierzę... w ludzi i Nigdy... nie przestanę w nich wierzyć

Najbardziej lubię... zapomniec sie na jakis czas tak by reszta świata nie istniała. Chciałabym/Chciałbym... być za 10 lat zadowlona ze swojego życia Muszę... kiedyś wreszcie zniknąć z kafe:P Unikam... ostatnio wychodzenia z domu :O Potrafię... trwonić czas Kiedyś... byłam bardziej pewna siebie. Nie umiem... jezdzic na rowerze! Szukam... swojego miejsca w swiecie. Wierzę... ze znajde kiedys Kogoś. Nigdy... nie przeszkadzali mi palacze

Gość Daleko na wschodzie
Najbardziej lubię... z górki Chciałabym... latać Muszę... ajjj te obowiązki Unikam... spojrzeń prosto w oczy Potrafię... zdecydowanie za mało tu miejsca ;) Kiedyś... osiągnę swój cel Nie umiem... migowego Szukam... nic nie szukam Wierzę... w siebie Nigdy... zawsze :D

Najbardziej lubię...błyskotliwych ludzi Chciałabym/Chciałbym...cofnąć czas Muszę...żyć Unikam...idiotów Potrafię...manipulować Kiedyś...byłam mniej leniwa Nie umiem...być obiektywna Szukam...źródła pieniędzy Wierzę...w siebie :) Nigdy...nie opuszczę mojego faceta;*

Najbardziej lubię siebie. Chcialabym hustawke na wysokim drzewie. Musze zacząć zyć. Unikam odpowiedzialności. Potrafie wszystko spierniczyc i naprawić. Kiedys byłam mala i spontaniczna a teraz jestem stara i roztropna. Nie umiem cieszyc sie tym co mam. Szukam bratniej duszy. Wierze w Boga i w szczescie. Nigdy nie mowie nigdy!

najbardziej lubię...jagody chciałabym pojechać do afryki Muszę się uczyć:) Unikam teściowej potrafię tańczyć Kiedyś płakałam Nie umiem spiewać Szukam pracy wierzę w miłość Nigdy się nie poddam

Najbardziej lubię... spokój Chciałbym... poradzić sobie Muszę... nauczyć się cieszyć życiem Unikam... konfliktów Potrafię... współczuć Kiedyś... będzie lepiej Nie umiem... być sobą przy innych Szukam... celu w życiu Wierzę... w dobro Nigdy... nie przestanę być introwertykiem ;)

Gość retertew
Najbardziej lubię... seks Chciałabym/Chciałbym... być szczupła Muszę... schudnąć :P Unikam... pająków Potrafię... dobrze śpiewać Kiedyś... bede bogata ;) Nie umiem... jeździć samochodem Szukam... miłości Wierzę... w Boga Nigdy... nie skocze na bunji