Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę być rozjaśniona

Czy któraś z was używałą rozjaśniacza sally hansen?

Polecane posty

Gość ja używałam
do włosów na brzuchu i przedramionach. Rzeczywiście efekt jest, od razu włoski są rozjaśnione, czasami tylko trzeba powtórzyć zabieg jak są bardzo ciemne. Niestety moje włoski są nie tylko ciemne ale też grube i długie, wiec co z tego że je rozjasnie jak dalej widać? Tak czy inaczej rozjaśniacz spełnia swoje zadanie a mi pozostaje tylko wyrywanie :-o

Gość czy ktoś może mi odpowiedzieć

o dzięki z odp... ja nie mam (jeszcze?:() długich włosów..tez tak bardzi nie wiedać do przecieram je wodą utlenioną i sprubuję tego sally hansen... ale ile on trzyba efekt?

trzyma*

Gość ja używałam
dokładnie nie pamiętam ale tak ok miesiac- dwa. Na rękach to wystarczyło że raz sobie posmarowałam na wiosne (bo jak nie ma słońca to mi ciemnieją) nastepny raz dopiero na jesien. Na brzuchu rozjaśniłam sobie raz w miesiacu, dłuższe i grubsze wyrywałam. Preparat sporo kosztuje dlatego już nie chce mi sie w to bawić i rwe wszystkie.

ktoś wie ile trzyma sally hansen?

a dokładnie ile? ja słyszałam że około 40 zł..w sumie na miesiąc to nie duży wydatek..biorąc pod uwagę inne bez użyteczne rzeczy które kupujemy.. :)

Gość odrastają
ciemniejsze , ale nie grubsze

ciemniejsze? już na stałe ciemniejesz?

Gość odrastają
tzn. mogę rozjaśnić z powrotem, ale dłużej trzymam rozjaśniacz. ale rozjaśniać MUSZĘ - nie mam wyjścia, bo inaczej to obleśnie wygląda

czyli gdybym przestała to zostana na zawsze ciemniejsze... hmmm... a przez ile rozjaśniasz i ile trzymasz?...ja już sama nie wiem...

?

?

Gość WS
To moze sie Tobie cos z hormonami porobilo a nie ze rozjasniacz? bo ja go uzywam od dluzszego czasu ( 5 miesiecy ) i nic mi sie nie dzieje. A Ty droga autorku, kup go i uzywaj jak czujesz taka potrzebe bo straszny niedowriarek z Ciebie, to tylko 38 pln. Ogarnij sie ... :/ o szampon tez az tak wypytujesz?trzymasz tyle ile masz napisane na opakowaniu!

a to nie jest tak że miałś jasne po rozjaśnieniu i ci się wydaje że masz ciemniejsze ..i może nie którym też się wydaje że mają grubsze?

to nie chodzi o kase ja po prostu nie chcę być potem małpą.... :(

Gość WS
widocznie juz jestes skoro sie tym produktem interesujesz :] Dopoki sama nie sprobujesz nikt Ci nie powie jak to zadziala na Ciebie. To jest jak z wszystkim,np. niektorzy uwielbiaja szampon fructis i maja zajebiste wlosy po nim, a inni nie. Tak samo jest z tym. Nikt Ci nie przeprowadzi wrozby przez kafe czy i jak na Ciebie to zadziala. Dorosnij.

Gość wy....
ale ja mam 9 lat..... :(

Gość vvvvvvvvvxxxxxxxxxxxxx
ja kupilam przez internet duze opakowanie, duzo taniej mi wyszlo niz jakbym miala kupowac w sklepie. jezeli ktos wyrywal wloski to wiadomo ze rosna i powstaja tzw odrosty, dlatego zabieg trzeba powtarzac co jakis czas. mi pod pepkiem juz po 3 dniach widac odrosty przez to ze je wczesniej wyrywalam:O ogolnie polecem, ja jestem bardzo zadowolona

Gość Ja987654321
a jak nie depilowałąm to nie będzie odrostów? czy jak?

Gość tak tak... D
''odrastają tzn. mogę rozjaśnić z powrotem, ale dłużej trzymam rozjaśniacz. ale rozjaśniać MUSZĘ - nie mam wyjścia, bo inaczej to obleśnie wygląda'' odrastają? co to znaczy że po każdym użyciu stają się dłuższe i po roku stosowania są o 5cm dłuższe;)?.... bo nie czaję...mi się wydaje że to tylko złudzenie bo jak niszcząca chemia może coś ''odbudować''... najlepiej przekonać się samemu :D:D:D...

Gość tak tak... D
czy ktoś mi odpowie? :P

Gość wia
uzywalam, kupialm na allegro ;] jak nalozylam pierwszy raz to myslalam, ze bede miala rozjasnione, ale oczywiscie nie ma co cieszyc sie za wczesnie potem jak potrzymalam 8 min. mieszanke (wskazany czas) nic sie nie zmienilo ;/ wlosy sa nadal czarne. ja uzywalam tego sally hanse do ramion, nog i twarzy nie radze wam wyrzucac pieniedzy w bloto! teraz zaluje :[

Gość wia
do tak tak.. :D : mi sie wydaje ze chodzi o takiego odrostu jak np. pomalujesz sobie wlosy ;p i potem masz takie do polowy swoje naturalne a do polowy nienaturalne ;p

Gość asasaas
Ja wyrywałam sobie "wąsik" pensetą i zdecydowałam się kupić rozjaśniacz Sally Hansen. Z natury jestem brunetką, po rozjaśnieniu rzeczywiście stały się praktycznie niewidzialne, nie wiem jakie są wasze opinie na ten temat, ale ode mnie jak najbardziej pozytywne!:) Nie bójcie się warto spróbować, problem robi się malusieńki, a cena też nie jest zbyt wielka. Zapłaciłam 30 zł na allegro razem z przesyłką -8 czyli produkt tak naprawdę 22 zł :)

Gość tyuyhjghy
ja uzywam juz z rok tego rozjasniacza na wlosy pod pepkiem, bo od wyrywania wrastaja i odrastaja po 2 dniach,a po goleniu od razu widac male wloski:/ Niestety mi te wlosy baaardzo szybko rosna, bo glupia je kiedys golilam i wlasciwie powinnam rozjasniac odrost co 2 dni. Co jakis czas przycinam wlosy nozyczkami, bo rosna non stop, jak na glowie, myslalam ze jak dam im rosnac w spokoju to sie zatrzymaja, ale one dorosly do długosci palca i je obcielam bo wygladalo to makabrycznie. Rozjasniacz jest jedyna rzecza ktora dziala, jesli w koncu zaczne pracowac, to odloze na laser. Aha i ja trzymam 8 min +5 min, tak jak jest napisane na opkaownaiu,nie wiem czemu kos zmywal po osmiu. No i oczywiscie robie male porcje z polowy skladnikow.

Gość anonim gdansk
używałam przed chwilą rozjaśniacza sally hansen - kupiłam na allegro i dzis przyszedł... ogolnie rozjaśniacz kupiłam go do twarzy ale używałam go żeby zakryć wąsik i połozyłam go na brzuch na ciemne wloski.. REWELACJA rozjasniacz sally hansen do twarzy zadziałal u mnie takze na brzuchu!!!!! od razu pozbylam sie polowy kompleksów haha :D rewelka POLECAM naprawde dobry produkt z tego co ja widze!!!!!!!! :-) dziewczyny nie wahajcie sie!!!

Gość Vmars
Przeczytałam na tym forum o rozjaśniaczu Sally Hansen i zamówiłam go na Allegro. Razem z kosztem wysyłki wyszło ok. 25 złotych. Trochę się bałam, bo mam bardzo wrażliwą skórę - jestem alergiczką i mam atopowe zapalenie skóry. Nałożyłam preparat na "wąsik" i czekałam 8 minut. Nie ukrywam, że piekło i trochę bolało. Po zdjęciu, nałożyłam jeszcze raz na 5 minut i efekt był... ZNIEWALAJĄCY! W ogóle nie widać wąsika! Włoski są całkowicie wybielone, wyglądają tak jak u naturalnych blondynek:) Najlepiej ich wygląd podsumował mój chłopak - okrzyczał mnie, żebym nie GOLIŁA włosków na twarzy, żeby nie odrastały grubsze! Nawet nie zauważył, że w ogóle są, tylko jaśniejsze:) Nie miałam żadnych zaczerwienień, podrażnień itp. Minęło już 7 dni i włoski nadal są jasne. Z reguły nie piszę na forach, ale uznałam, że muszę się pochwalić i polecić preparat. Pozdrawiam