Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neoczarownica

porady magiczne, rytuały, wróżby, runy...

Polecane posty

Gość ciachoooo
w moim życiu też nic się nie układa, próbowałam wszystkiego i nic nie pomogło, potrzebuję chyba cudu...pomocy:-(

witam na część maili już odpowiedziałam, pozostałe osoby proszę o cierpliwość, dostałam mnóstwo maili, postaram się systematycznie odpowiadać. Jeżeli jeszcze nie otrzymałyście maila z odpowiedzią, przyjdzie on dzisiaj lub w ciągu najbliższych dni. Z powodu wielkiego zainteresowania proszę o wyrozumiałość. Każdą sprawę traktuję indywidualnie. Odpowiedzi nie są szablonem, każdą piszę dla odbiorcy. Póki co pozdrawiam i dziękuję za cierpliwość.

Gość kanaaaaaaaaa
ja nie dostałam kana pozdrawia

Gość kanaaaaaaaaa
nie chceszz pieniedzy podobno wrozba bez kasy jest nic ni warta

Gość kanaaaaaaaaa
al faktycznie jak jest z ta zapłata ?

Gość kanaaaaaaaaa
chciałabym wiedzieć czy tak jest zero zaplaty zła wrozba mozemy o tym pogadać ?

cóż, są różne teorie, każdy niech postępuje według własnego uznania. Normalnie się płaci za usługę, tak jest gdy ktoś zleca mi wykonanie na przykład oczyszczenia pomieszczenia, czy inne rzeczy, ale mogę chcieć przecież zrobić też dla innych coś za darmo. Bezinteresownie. Powiedzmy, że to prezent dla Ciebie od losu.

zero zapłaty- to jakby było? im więcej się zapłaci tym lepsza wróżba? nie, to po prostu zależy od tego, że niektórzy się z tego utrzymują jak z innej profesji i potrzebują środków do życia.

Gość kanaaaaaaaaa
mam kwarc roowy

Gość aska33
To moze ja poprosze. Nie wiem jak to opisac, ale mimo starania, mimo podobno urody i jakichkolwiek zabiegów nie jestem w stanie utrzymac zwiazkow. Mam 40 lat i mozna powiedziec, ze od zawsze jestem samotna, a tak bardzo chcialabym pokochac. W zasadzie to nikt nigdy w zyciu mnie nie kochal, a zwiazki trwaja conajwyzej pol roku. Mam wrazenie, ze ktos rzucil na mnie jakis urok, no ale nie wiem, moze mam zwyczajnie pecha.

Gość kanaaaaaaaaa
różowy z ta podswiadomoscia to wiem o co chodzi nie wiara w siły wszystko to jest skaplikowane

Gość kanaaaaaaaaa
cały czas go nosze

odnośnie pieniążków- gdy powiedzmy sama wykonuję jakieś "zadanie", i potrzebuję kupić jakieś środki- świece,, zioła, etc, to oczywiście biorę za to pieniądze, zwykle zresztą też za usługi się płaci. Jednak tu chciałam pomóc ludziom naprawdę w potrzebie, czasem tracą nadzieję, a wszechświat o nich nie zapomina, może nawet taka mała pomoc, którą świadczę, jest wyciągniętą w ich kierunku ręką...

Gość kanaaaaaaaaa
z tym rytulałem nie bardzo wiem kiedy to zrobić

Gość kanaaaaaaaaa
czyscic ale czym ?

a napisałam Ci dokłądnie: "proponowałabym Ci wykonać też rytuał oczyszczenia się z negatywnych energii. Najlepiej wykonywać go gdy Księżyc maleje, w tym miesiącu jest w odpowiedniej jeszcze fazie, aż do 5 maja, gdy wejdzie w nów. Fazy Księżyca możesz sprawdzać w kalendarzach większość kuchennych z wyrywanymi kartkami codziennie ma zapisaną fazę księżyca. Jeżeli nie zdążysz podczas malejącego, to wykonaj kiedy możesz, ale najlepsze efekty są właśnie podczas gdy Księżyca ubywa."

chyba nie czytałaś tego maila, podałam i kiedy zrobić rytuał, jak oczyszczać kryształy, czytałaś, czy tylko "pooglądałaś"?

Gość kanaaaaaaaaa
woda biezaca tez mozna jesli sie nie bedzie czyscic to ..

Gość kanaaaaaaaaa
podgladałm

no to po pierwsze: jeśli chodzi o oczyszczanie kryształów, to nie chodzi tu o szorowanie brudu, tylko o pozbycie się nagromadzonej negatywnej energii, tak jak przez na przykład okadzenie ich dymem z kadzidła na przykład sandałowego, a po drugie- cóż przykre, że poświęcając komuś czas, starając się pomóc, w tym przypadku czuję jakbym nieco "zmarnowała" czas dla kogoś dla kogo widocznie taka pomoc nie była chyba potrzebna, nawet nie przeczytałaś maila. dlatego masz odpowiedź czemu większość za wróżby oczekuje zapłaty- inwestujesz czas, i masz zapłatę, a tu?

Gość aska33
Neoczarownica a czy mogłabys powiedziec cos na temat mojego problemu?

Gość kanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czytałamm ale to sa dla mnie nowe rzeczy i musze sie troche z tym oswoić

Gość takie pytanie
mam takie pytanie chcialam wykonac skrypt runiczny na przyciagniecie szczesliwej mlosci, czy taki moze byc? Gebo, Kenaz, Sowilo, Wunjo, Ingwaz?? i czy wystarczy jak napisze je na karteczce i bede nosic np w torebce?? z gory dzieki za odp:)

witaj ja chciałam się spytać jak przyciągnąć miłość, kochać i być kochana, być z tą druga połówka?