Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neoczarownica

porady magiczne, rytuały, wróżby, runy...

Polecane posty

Gość drapichrusteeeekkkk
hej, wysłałam Ci maila. Problem dotyczy jutrzejszego dnia. Jeśli miałabyś czas dzisiaj, to byłabym wdzięczna za odpowiedź.

Gość indrii12
Myślę że ktoś na mnie rzucił złe czary jak to sprawdzic nic w życiu mi sie nie układa . Pomóżcie prosze

Gość indrii12
Witam Bardzo bym prosiła czy jest osoba która powróżyła mi za darmo pytałam jednej wróżki zapłaciłam i tak nie mam konkretnej odpowiedzi na pytanie na które chciałam znać odpowiedz. Wypytała mnie t na tej podstawie ułożyła wersie zdarzeń. Bardzo proszę

Gość indrii12
Chciałam zapytać doświadczone tu czarownice dlaczego wyczytałam tu tyle zaklęć miłosnych i rzuciłam według wskazanej treści i żaden nie zadziałał czy źle coś robię . Bardzo proszę o radę i wskazówki.

Gość nauczycielka38
ja także proszę o radę.....kolejny raz:(

Gość magicznerytualy pl oszust
Jak w pseudonimie. Samael z magicznerytualy.pl to kolejny oszust podszywający się za rytualistę. Miałam rytuał za który zapłaciłam mu 399zł , otzrymałam obietnicę że maż który wyprowadził się do matki wróci zanim upłyną 3 miesiące. Niestety to puste słowa. Mąż nie wrócił. Mało tego jak wyczytałam w internecie ten pan nie jest rytualistą. Następnie zadzwoniłam na infolinię do dobrej wrózki i tylko to potwierdziła. Zresztą sami możecie się przekonać pytajać dobrej wróżki o tego człowieka

Gość gość
PROSZĘ ! UWAŻAJCIE NA ALLANNE ONYXIE - obiecywała cuda, minęło 6miesiecy, kompletnie brak efektu, w dodatku całkiem się załamałam bo wyczytałam na jednym z forów, ze ta Pani robi to tylko dla kasy,ogłasza się też pod innymi mailami: szeptunka.blair.witch@gmail.com, szamanka.luxuria@gmail.com , darkblue@poczta.fm Lepiej się zastanówcie jeśli ktoś pocztą pantoflową poleca Wam któryś z tych maili - bo to na pewno ona sama!

Gość Alina Skoczow
To ciekawe, piszesz pomówienia na Samaela, a nawet nie wiesz, że nie posiada on rytuału miłosnego za 399zł na swojej stronie, z tego co widzę są po 299, 349 i 449 w zależności od rodzaju magii. Widać inne wróżki zazdroszczę mu powodzenia...

Gość gość
Ja zamawiałam kilka tygodni temu wróżbę na stronie http://wrozbitapaulus.pl i okazało się to dobrym wyborem. Dowiedziałam się wielu rzeczy na swój temat ( co skłoniło mnie do przemyśleń i wyciągnięcia wniosków) a wróżba spełniła się w 90 %.

Gość gość
Nie warto iść na totalną łatwiznę. Kiedy mój chłopak odszedł, zamówiłam rytuał u pewnej Pani ale nie pomogło. Byłam załamana ale szukałam dalej. Zaufałam sobie i sama odprawiłam rytuał, trochę wątpiłam na początku ale mój misiaczek wrócił po 6 tygodniach. Jakby co mogę wam podać więcej szczegółów, mój email to monia-gruszecka@tlen.pl

Gość gość
Wiem, że nie powinnam bo ten Pan tego nie chce ale muszę go pochwalić. Pomógł mi pan od białej magii, ma stronę http://magia-anielska.pl Jego rytuał zdziałał cuda i odzyskałam męża, chociaż rozwód był już praktycznie przesądzony.

Gość gość
Wybaczcie za chamską reklamę, ale postanowiłam spróbować swoich sił :) Tarotem zajmuję się od ponad 20 lat, do tej pory wróżyłam tylko znajomym, byli raczej zadowoleni z efektów więc pojawił się pomysł, by napisać tutaj :) ogólnie - wróżba do 4 pytań 20 zł, więc myślę, że cena spoko, a i dla mnie możliwość dalszej nauki "w praktyce". Będę też wdzięczna za jakieś rady, podpowiedzi. Zapraszam: godofrainbow@o2.pl

Gość gość
Jeśli o mnie chodzi to najbardziej mi pomogła wróżka godofrainbow :-) która dodała post tutaj nade mną, a i chyba nawet w taki sposób właśnie ją poznałam. Niezbyt znana, ale skuteczna, a rytuały dość tanie - także mogę polecić :-)